*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Οκτωβρίου

Αιδώς… προβοκάτορες!

30 Οκτωβρίου
Έντονη οργή και «θυμός» των Ξανθιωτών, για τους «βανδαλισμούς» στις προτομές των τριών Ξανθιωτών Ηρώων & το Ηρώων των Πεσόντων Ξανθιωτών στις μάχες του 1940ΝΑ ΒΑΦΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ!
Ο Δήμος Ξάνθης «τάχιστα» να αποκαταστήσει τις ζημιές, άρχισαν τα… «όργανα» στην «πλατεία - ΤΕΡΑΣ» των 36 στρεμμάτων που κανείς δεν θα μπορεί να «περιφρουρήσει» από δω και πέρα…ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΚΕ!
Οι «θρασύδειλοι» που «έβαψαν» τα αγάλματα με τους «Ήρωες» του 1940, δεν είχαν την τόλμη ούτε να «αποκαλύψουν» την… «ταυτότητά» τους!
Αιδώς… προβοκάτορες αλλά και αιδώς… Αργείοι, που δεν προνοήσατε από τις 22 Οκτωβρίου μέχρι σήμερα να κάνετε τίποτα…! Περιμέναμε τουλάχιστον την ημέρα της Εθνικής επετείου (την Τετάρτη), να είχε προνοήσει ήδη ο Δήμος Ξάνθης και να είχε αποκαταστήσει εν μέρει τη «ζημιά»!!! Δηλαδή συνεργεία του Δήμου να είχαν καθαρίσει τις προτομές των Ξανθιωτών Ηρώων του 40 ή το Ηρώο Πεσόντων που «άγνωστοι» «έβαψαν» με μπογιές και παράλληλα για να ρίξουν ΛΑΣΠΗ στο ΚΚΕ, τα «στιγμάτισαν» με το λογότυπό του…
Ωστόσο τίποτα δεν έγινε! Με αποτέλεσμα έντονη να ‘ναι χθες η οργή και ο «θυμός» των Ξανθιωτών, για τους «βανδαλισμούς» στις προτομές των τριών Ξανθιωτών Ηρώων & το Ηρώο των Πεσόντων Ξανθιωτών στις μάχες του 1940 και να διαμαρτυρηθούν στον Πάνο Παπαδόπουλο και στην εκπομπή «Ανοιχτή Γραμμή» εκφράζοντας την ΑΗΔΙΑ τους γιατί τα πάντα έχουν ισοπεδωθεί και δεν έχει μείνει τίποτα τελικό όρθιο…!
Εμείς θα επισημάνουμε ότι ήδη άρχισαν τα… «όργανα» στην «πλατεία - ΤΕΡΑΣ» των 36 στρεμμάτων που κανείς πλέον δεν θα μπορεί να «περιφρουρήσει» από δω και πέρα… και θα δούμε τέτοια «κρούσματα» πάρα πολλά στη συνέχεια…
-Αυτό όμως που θα επισημάνουμε ιδιαιτέρως, είναι η προβοκάτσια σε βάρος του ΚΚΕ που στον αγώνα αντίστασης κατά των Γερμανών κατακτητών, είχε πρωτοστατήσει…
-Οι «θρασύδειλοι» που «έβαψαν» τα αγάλματα με τους «Ήρωες» του 1940, δεν είχαν την τόλμη ούτε να «αποκαλύψουν» την… «ταυτότητά» τους!!! Κι αυτό τους καθιστά ακόμη πιο επικίνδυνους!
Επισημαίνουμε ότι από τις 23 Οκτωβρίου ΚΚΕ και ΚΝΕ είχαν σπεύσει να καταδικάσουν την αναγραφή των συνθημάτων και των βανδαλισμών στα αγάλματα της υπό κατασκευή πλατείας, που ήδη βρίσκεται στο «έλεος» των «βανδάλων»… Φαντάζεστε τώρα που θα κλείσουν Βόγδου και Ηρώων τι έχει να γίνει…
Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΚΕ & ΚΝΕ
Η Ν.Ε. Ξάνθης του ΚΚΕ και το Ν.Σ. Ξάνθης της ΚΝΕ καταδικάζουν την αναγραφή συνθημάτων που έγινε από αγνώστους στα αγάλματα στην υπό κατασκευή πλατεία των Ηρώων βάζοντας μάλιστα προβοκατόρικα την υπογραφή ΚΚΕ / ΚΝΕ. Πρόκειται για ενέργεια που φτάνει στα όρια της προβοκάτσιας. Προφανής ο στόχος όσων το κάνανε να χτυπήσουν το Κόμμα, να αμαυρώσουν την ηθική του υπόσταση. Ενέργειες σαν κι αυτές δεν εκφράζουν τα μέλη και τους φίλους του ΚΚΕ και της ΚΝΕ.
Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2009
Ν.Ε. Ξάνθης ΚΚΕ
Ν.Σ. Ξάνθης της ΚΝΕ

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »