*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Οκτωβρίου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ!!!

30 Οκτωβρίου
*Συνάντηση με Αντώνη Σαμαρά είχαν χθες το μεσημέρι στο ΩΚΕΑΝΙΣ Hotel Καβάλας πρωτοκλασάτα στελέχη από τη Ξάνθη.
Ανάμεσά τους; Στάμος Τριμίτζιος, Γιώργος Καρασακαλίδης, Σάκης Κριτσίνης, Σάκης Βώβος κ.ά.
……
*Η έκπληξη; Υπέρ Σαμαρά ανοιχτά είναι (ήταν και στη χθεσινή συνάντηση μαζί του) είναι από τη Ξάνθη, τόσο η Χρυσούλα Δημούδη όσο και η πρώην Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ξάνθης Σούλα Ιακωβίδου.
……
*Με Ντόρα δηλαδή ο Φίλιππας Τσαλίδης, με Αντώνη Σαμαρά η Χρυσούλα Δημούδη…
Οπότε τα δεδομένα αλλάζουν σε πολλά!
……
*Η είδηση. Στη Ξάνθη βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο Πρόεδρος της Μηχανικής Πρόδρομος Εμφιετζόγλου εξαπολύοντας σκληρή επίθεση κατά Ντόρας για τις δηλώσεις Ιλχάν και στηρίζοντας ανοιχτά τον Αντώνη Σαμαρά.
……
*Προσωπικός φίλος του Κώστα Καραμανλή ο Πρόδρομος, δεν δίστασε να πει στη συνέντευξή του στο Xanthi channel ότι, «αλαζονεία, έπαρση, σκάνδαλα και «νταβατζήδες» αντί του σεμνά και ταπεινά, «κόστισαν» ακριβά και είναι οι βασικές αιτίας της συντριβής της Νέας Δημοκρατίας!
Δεν έχει και άδικο…
……
*Πρώτη υποχώρηση του Δημάρχου Ξάνθης Λάκη Στυλιανίδη καθώς το… χάος και οι διαμαρτυρίες των δημοτών καθημερινά «πολλαπλασιάζονται» για την «πλατεία-ΤΕΡΑΣ»!!!
-Ενώ κλείνει την άλλη βδομάδα και τη Βόγδου οπότε θα γίνει της κακομοίρας, άφησε στους ταξιτζήδες την υπάρχουσα πιάτα της Ηρώων και προσέξτε…
-Οι ταξιτζήδες θα έρχονται από την Τσιμισκή και θα στρίβουν… αριστερά, κόντρα δηλαδή στον μέχρι χθες πεζόδρομο!!!
-Χάνει η μάνα το παιδί κι ο Δήμαρχος τη… «μπάλα» όπως του καταλογίζει ανοιχτά το ΛΑ.Ο.Σ Ξάνθης δια δηλώσεων Στάθη Παπαδόπουλου!!!
……
*Και να φανταστεί κανείς ότι πριν ξεκινήσει το περιβόητο έργο «ενοποίησης» πλατειών, το ΛΑ.Ο.Σ ήταν αποφασισμένο όχι μόνο να στηρίξει τον Λάκη για Δήμαρχο, αλλά και να κατεβάσει δύο υποψήφιους δημοτικούς σύμβουλους μαζί του…
……
*Απόντος του Απόστολου Αγκόρτζα συνεδρίασε πριν λίγες μέρες η Δημαρχιακή Επιτροπή όπως μαθαίνω…
Αλλά και πάλι δεν πήρε καμιά απόφαση για την περιβόητη «δεξαμενή» νερού!
……
*Η αλήθεια πάντως είναι μία. Ότι οι καταγγελίες του Απόστολου και η διάσταση απόψεων με τον Στάμο Τριμίτζιο, έχουν «διχάσει» τον κόσμο… και κανείς δεν ξέρει ποιος πραγματικά έχει δίκαιο!
-Ήταν που ήταν «μπερδεμένη» η κατάσταση, «μπερδεύτηκε» περισσότερο…
……
*Τελικώς συνταξιοδοτείται πολιτικά ο Παναγιώτης Σγουρίδης ή όχι; Πάντως το βράδυ της Τρίτης εμφανίστηκε στο χορό των 4 ομάδων της ΕΠΣ Ξάνθης (Πόντιοι, Μαγικό, Θαλασσιά και…) στο Romeo live σαν… βουλευτής, ενώ αντίθετα ήταν απόν ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ξάνθης Σωκράτης Ξυνίδης που καλό είναι όπως ήδη κάνει ο Πεταλωτής στη Ροδόπη…
-Να ξεκινήσει και να γίνει πιο… δημόσιος και φιλικός με τον κόσμο του!
……
*Διότι στους Ξανθιώτες χρωστάει και την εκλογή του και ο Σωκράτης. Και τον θέλουν περισσότερο δίπλα τους… όσο κι αν τα νέα του κομματικά καθήκοντα, αναγκαστικά τον κάνουν πιο… ακριβοθώρητο!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »