*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

19 Σεπτεμβρίου

Κατάντια (νέας)… Δημοκρατίας!

19 Σεπτεμβρίου

Ο δημοσιογράφος έχει υποχρέωση να αποκαλύπτει και να «ξεσκεπάζει», πολιτικές συμπεριφορές που δεν προάγουν τον πολιτικό και δημόσιο βίοΤΟΝ ΠΑΡ’ ΟΛΙΓΟ….ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ Ν.Δ.!
*Η Ασφάλεια Ξάνθης συνέλαβε χθες επ’ αυτοφόρω και οδήγησε στον Εισαγγελέα Ξάνθης τον εκδότη του «Μ» Παπαδόπουλο, επειδή χαρακτήρισε…«λαμόγιο» τον μειονοτικό υποψήφιο βουλευτή της Ν.Δ. Μπουδούρ Αχμέτ με βάση την ΔΙΑΓΡΑΦΗ του από το Σωματείο Οικοδόμων τον Φλεβάρη του 2006 για την ανάμιξή του σε ατασθαλίες στο ταμείο του Σωματείου.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ & ΖΩΝΤΑΝΟΣ!
*Ο εκδότης του «Μ» παρέμεινε στο γραφείο του Εισαγγελέα Ξάνθης μαζί με την δικηγόρο του Σταυρούλα Ταρπίδου, ο Εισαγγελέας Ξάνθης όρισε τακτική δικάσιμο και αφέθηκε ελεύθερος, για να πάει στον ραδιοσταθμό και να συνεχίσει τις εκπομπές του!!!! Με «ματωμένη» τη καρδιά για τη παράταξη που στήριξε τόσα χρόνια, ΟΡΘΙΟΣ όμως και ΖΩΝΤΑΝΟΣ!
ΟΙ «ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ» ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ!
*Τις απανωτές μηνύσεις του Μπουδούρ Αχμέτ σε βάρος μας, κατέθεσε ο μεγαλοδικηγόρος Στέργιος Γιαλάογλου, δικηγόρος των: Εφραίμ & Αρσένιου, Κοντού Αλέκου, πατέρα Βενιζέλου που πανηγύριζε εκ των…προτέρων για την σύλληψή μας, όπως και ο ίδιος ο μηνυτής που «τριγύριζε» όλο το πρωϊ έξω από τα δικαστήρια και κάτω από τον Life 92.1 fm!!!
ΓΚΙΟΥΛ ΚΑΡΑΧΑΣΑΝ!
*Τι έλεγε στο ΕΞΩΔΙΚΟ του προς τον νυν υποψήφιο βουλευτή της Ν.Δ. το Σωματείο Οικοδόμων Ν. Ξάνθης στις 10/1/2006 με πληρεξούσιο δικηγόρο την Γκιουλ Καραχασάν, τον ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ τον Φλεβάρη του 2006!!!Με αυτόφωρο διαδικασία οδηγήθηκε από αστυνομικούς χθες στον Εισαγγελέα Ξάνθης αφού συνελήφθη το πρωϊ στο σπίτι του ο εκδότης και μαχόμενος δημοσιογράφος της εφημείδας “Μαχητής” Πάνος Παπαδόπουλος, κατηγορούμενος για συκοφαντική δυσφήμηση και εξύβριση δια του τύπου μετά από «απανωτές» μηνύσεις του υποψηφίου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στις προσεχείς εθνικές εκλογές στο Νομό Ξάνθης Αχμέτ Μπουδούρ.
Η κόντρα του δημοσιογράφου με τον μειονοτικό υποψήφιο βουλευτή της Ν.Δ, ξεκίνησε, όταν ο πρώτος κατήγγειλε τα «ΚΑΘΑΡΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ» Καραμανλή στη Ξάνθη ως «διεφθαρμένα» και ψηφοδέλτια «βουλευτικής ασυλίας και γλαστρών», αποκαλύπτοντας ότι ο υποψήφιος μειονοτικός βουλευτής της είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για οικονομικές ατασθαλίες ως Πρόεδρος στο Σωματείο Οικοδόμων Ν. Ξάνθης μαζί με τον γαμπρό του και ναι μεν αθωώθηκε όταν επέστρεψε τα 1.000 Ευρώ που κατηγορείτο, ωστόσο υπήρχε το γεγονός και η διαγραφή του από το Σωματείο Οικοδόμων για την συγκεκριμένη συμπεριφορά του! Μάλιστα εστίαζε τις αποκαλύψεις του στο ότι το γεγονός γνώριζε η Νέα Δημοκρατία πριν τον βάλει υποψήφιο, διότι όλες αυτές οι διαδικασίες είχαν ξεκινήσει επί Δημήτρη Λύρατζη, πρώην Προέδρου του Σωματείου Οικοδόμων και ήταν «εν γνώσει του γραμματέα του κόμματος κυρίου Ζαγορίτη, ενώ είχε ενημερώσει ο ίδιος και τον Καραμανλή αλλά και τον γραμματέα του κόμματος Λευτέρη Ζαγορίτη.
Ναι μεν μπορεί να αθωώθηκε ο κύριος Μπουδούρ όταν επέστρεψε στο σωματείο λίγα χρόνια αργότερα (Μάϊος 2009) το χρηματικό ποσόν που τον κατηγορούσαν ότι είχε καταχραστεί και προφανώς το Σωματείο δεν ήθελε να δώσει άλλη συνέχεια, ωστόσο υπάρχει σοβαρό πολιτικό και ηθικό ζήτημα των ΚΑΘΑΡΩΝ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ της Ν.Δ, αφού όλα αυτά είναι καταγεγραμμένα στα πρακτικά του Σωματείου Οικοδόμων και στον τοπικό Τύπου και είχε ενημερωθεί και ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Στέλιος Μωραϊτης με τον κύριο Ζαγορίτη «μέρες πριν κατατεθεί επίσημα το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στο Νομό Ξάνθης».
Σημειώνεται ότι το ΕΞΩΔΙΚΟ του Σωματείου Οικοδόμων Ν. Ξάνθης στις 4-1-2006 κατά του μειονοτικού υποψηφίου της Ν.Δ. στη Ξάνθη , υπέγραφε ως πληρεξούσια δικηγόρος η υποψήφια Υπερνομάρχης του ΠΑΣΟΚ Γκιουλ Καραχασάν!!!!
Και στο οποίο αναφέρονται αναλυτικά όλα τα περιστατικά με όλες τις λεπτομέρειες.
Ο εκδότης του «Μ» επίσης αποκάλυψε με ΦΑΞ του ΛΑ.Ο.Σ Ξάνθης που έδωσε στη δημοσιότητα, ότι τον Νοέμβριο του 2005 ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. Μπουδούρ Αχμέτ, πράγματι ζητούσε ραντεβού από τον Πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ κ.Καρατζαφέρη στο ξενοδοχείο «Δημόκριτος», ενώ ο αδελφός του κατέβηκε υποψήφιος τοπικός σύμβουλος στα Κιμμέρια με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στις δημοτικές εκλογές του 2006 και πήρε μόλις όλο κι όλο 194 σταυρούς!
Με το σκεπτικό της αθώωσής του από το δικαστήριο που δεν «αλλοιώνει» όμως την ΟΥΣΙΑ της υπόθεσης και τις σκληρές καταγγελίες σε βάρος του από το Σωματείο Οικοδόμων τον Γενάρη του 2006
….
ΟΙ «ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ»
Το περίεργο της υπόθεσης είναι οι «συμπτώσεις» που υπάρχουν στην χθεσινή επ’ αυτοφόρω σύλληψη του εκδότη του «Μ» Πάνου Παπαδόπουλου μέσα στην προεκλογική περίοδο και συγκεκριμένα:
1.Ο εκδότης του «Μ» Πάνος Παπαδόπουλος είναι ένας από τους βασικούς μάρτυρες κατά των «Βατοπεδινών» και με τις αποκαλύψεις του, συνέβαλε σημαντικά στην αποκάλυψη του σκανδάλου. Το τραγελαφικό; Θα ήταν ο παρ’ ολίγον «υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. στο Ν. Ξάνθης», αλλά τελικά επιλέχτηκε ο «Βατοπεδινός» κύριος Κοντός με τον οποίο φυσικά δεν μπορούσαν να «συνυπάρχουν» στο ίδιο ψηφοδέλτιο! Με αποτέλεσμα να υπάρξουν και απανωτές αντιδράσεις στο Νομό Ξάνθης και το κόμμα δεν μπορούσε να βρει υποψήφιο διότι ο πολιτευτής Κώστας Ζαγναφέρης παραιτήθηκε ζητώντας «καθαρό ψηφοδέλτιο και για το Νομό Ξάνθης».
2.Ενώ ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. κ.Μπουδούρ εμφανίζεται στο βιογραφικό του ως ένας «φτωχός» οικοδόμος κλπ είχε την δυνατότητα να «προσλάβει» για τις υποθέσεις του το δικηγορικό γραφείο του κυρίου Στέργιου Γιαλάογλου ο οποίος όπως είναι γνωστό, είναι ο δικηγόρος των Εφραίμ-Αρσένιου στις υποθέσεις τους στην Ξάνθη και τη Ροδόπη και παράλληλα του πρώην Υπουργού κ.Κοντού! Επίσης είναι δικηγόρος και του πατέρα Βενιζέλου στην υπόθεση που αφορούσε την «σκανδαλώδη» ανταλλαγή οικοπέδου στη Ξάνθη με «φιλέτο-ακίνητο» του δημοσίου και αντιδίκησαν με τον Πάνο Παπαδόπουλο στη «Ζούγκλα» του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, όταν αυτή «αποκάλυψε» την υπόθεση, χαρακτηρίζοντάς την «μέγα σκάνδαλο» με αποτέλεσμα ο Βαγγέλης Βενιζέλος να δεσμευτεί δημόσια και ενώπιον «εκατομμυρίων Ελλήνων ότι», θα επιστρέψει το ΑΚΙΝΗΤΟ στην ΚΕΔ, γεγονός που δεν έγινε ποτέ!!!
3.Συμπτωματικά ο δικηγόρος Στέργιος Γιαλάογλου, ανέλαβε και τις υποθέσεις του πρώην Υπουργού κ.Κοντού (αγωγές μηνύσεις) σε βάρος του Π. Παπαδόπουλου, επειδή ο τελευταίος τον κατηγόρησε και για την «εμπλοκή» του στο Βατοπέδι, όσο και στην «παράνομη» πρόσληψη του γιού του στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης (δεν είχε πάει φαντάρος και υπέγραψε ψευδή βεβαίωση ότι πήγε!!!), τον οποίο εκ των υστέρων «απέλυσε» ο…ίδιος ακυρώνοντας την Υπουργική του απόφαση όταν το θέμα έλαβε διάσταση στον Πανελλήνιο Τύπο. (ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, ΣΦΗΝΑ κ.ά)
…..
ΑΦΕΘΗΚΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ
Ο εκδότης του «Μ» μετά την επ’ αυτοφόρω σύλληψή του, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και αφέθηκε ελεύθερος ορίζοντας τακτική δικάσιμο για την μετά Καραμανλή εποχή πλέον.
Στην συνέχεια μετέβη στον ραδιοσταθμό Life 92.1 fm όπου κάνει «Ανοιχτή Γραμμή» από το 1988 και κατήγγειλε ως «ηθικούς αυτουργούς» της επ’ αυτοφόρω σύλληψής του, τους «Βατοπεδινούς» Εφραίμ-Αρσένιο, τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Στέλιο Μωραϊτη, τον πρώην Υπουργό κ.Κοντό και υψηλά ιστάμενα κομματικά στελέχη από τα κεντρικά, διότι κάτι τέτοιο μέσα στη προεκλογική περίοδο, είναι πρωτοφανές για τα χρονικά δεδομένα της περιοχή και την ΚΑΤΑΛΥΣΗ της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ.
Παράλληλα μάλιστα διατράνωσε την αποφασιστικότητά του να «μη σκύψει το κεφάλι» και μίλησε στην εκπομπή του για «ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» λέγοντας «γνώριζαν ποιους έβαζαν υποψήφιος στο «καθαρό ψηφοδέλτιο»της Ν.Δ. στη Ξάνθη, αλλά τους…έβαλαν!!!». Μεταξύ των άλλων ο εκδότης του «Μ» είπε και τα παρακάτω:
«Τον κύριο Μπουδούρ τον αφήνω στην άκρη…Δεν με απασχολεί ο συγκεκριμένος κύριος, τον γνωρίζει η μειονότητα, τον έχει διαγράψει το Σωματείο Οικοδόμων στις 27 Φεβρουαρίου 2006 με ψήφους 108, έναντι 2 κατά και 2 λευκών. Απλά μου κάνει εντύπωση, πως ο κύριος Μπουδούρ εκεί που δεν είχε να επιστρέψει τα 1.000 Ευρώ στο Σωματείο, ξαφνικά απέχτησε τόσο μεγάλη οικονομική άνεση και ευχέρεια ώστε να έχει την οικονομική δυνατότητα στις απανωτές μηνύσεις του εναντίον μου, να έχει την στήριξη του μεγαλοδικηγόρου των Εφραίμ-Αρσένιου και του δικηγορικού του γραφείου κύριο Στέργιο Γιαλάογλου και να «κομπάζει» δημόσια «θα συλλάβουν και θα πάνε φυλακή τον Πάνο Παπαδόπουλο, γεγονός που «μετάδιδε» και ο δικηγόρος του μέσα σε γνωστό καφέ της πόλης…..Το θράσος αυτό από κάπου πηγάζει, διότι φαντάζεστε για κάθε δημοσίευμα μιας εφημερίδας, ο «θιγόμενος» να προσφεύγει και να ζητάει από έναν Εισαγγελέα να συλλαμβάνει με τη διαδικασία του αυτοφώρου έναν δημοσιογράφο με στόχο την φίμωσή του»!!!
Και συνέχισε ο Π. Παπαδόπουλος:
«Θεωρώ ως πολιτικά και ηθικά αυτουργούς της όλης διαδικασίας σε βάρος μου, προσωπικά τους κυρίους Καραμανλή-Ζαγορίτη, διότι αυτοί επέλεξαν τον κύριο Μπουδούρ ως υποψήφιο βουλευτή της Ν.Δ. στο Νομό Ξάνθης ενώ είχαν «ενημερωθεί» για το παρελθόν του. Και κατ’ επέκταση τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Στέλιο Μωραϊτη και τον κ.Κοντό Αλέκο διότι είναι ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΙ και «ενοχλούνται» από τις ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ φωνές εκατοντάδων Νεοδημοκρατών που είχαν το θάρρος να βγουν στις εκπομπές μου με πρώτο τον πρώην Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Τάκη Σιδηρόπουλο και να χαρακτηρίσουν το συγκεκριμένο ψηφοδέλτιο, ως «ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ», ζητώντας ΚΑΘΑΡΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ για το Νομό Ξάνθης!!!
Παράλληλα ο Πάνος Παπαδόπουλος προκάλεσε δημόσια τον κύριο Ζαγορίτη και τον κύριο Κοντό που χαρακτηρίζουν ως «λιποτάκτες» τους κυρίους Τσαλίδη-Ζαγναφέρη (πολιτευτές του κόμματος), να απαντήσουν στην μειονότητα και το λαό της Ξάνθης, γιατί «έκοψαν» από το ψηφοδέλτιο τον μειονοτικό υποψήφιο και δημοσιογράφο της GUDEM Καπζά Τζεμήλ.
«Ρώτησαν το Υπουργείο Εξωτερικών και τους είπαν ότι είναι ανθέλληνας ο κύριος Καπζά Τζεμήλ, ισχυρίζονται ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Σταμάτης και ορισμένοι άλλοι….», διερωτήθηκε ο Πάνος Παπαδόπουλος και συνέχισε: «Θα το δεχόμουνα αν οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ στους Νομούς Ξάνθης και Ροδόπης «Τσετίν και Χατζηοσμάν» ήταν….»φιλέλληνες»!!! Όλα αυτά όμως μήπως έγιναν γιατί την μοναδική έδρα στο Νομό Ξάνθης θα έπαιρνε ο κύριος Καπζά Τζεμήλ κι όχι ο «βατοπεδινός» κύριος Κοντός, ειδικά μετά το κλίμα που διαμορφώθηκε σε βάρος της παράταξης και του ιδίου στο Νομό Ξάνθης; Είναι «καθαρό ψηφοδέλτιο αυτό», ή «ψηφοδέλτιο κολλητών και βουλευτικής ασυλίας με «γλάστρες» στην ουσία υποψήφιους;;;
Σε απάντηση μάλιστα της χθεσινής επιστολής Μπουδούρ στον «Μ», ο Πάνος Παπαδόπουλος αρκέστηκε στο να δημοσιοποιήσει δύο πρωτοσέλιδα του «Μ» της 10 Ιανουαρίου 2006 και 28 Φεβρουαρίου 2006 με το «εξώδικο του Σωματείου Οικοδόμων Ν. Ξάνθης» στον κύριο Μποδούρ και τον τότε Ταμία τότε του Σωματείου Οικοδόμων Καρά Αχμέτ Ραμαδάν με την υπογραφή μάλιστα της δικηγόρου και υποψηφίας Νομάρχη του ΠΑΣΟΚ κ.Καραχασάν! Και την εν συνεχεία ΔΙΑΓΡΑΦΗ του από το Σωματείο Οικοδόμων γι’ αυτές τις συμπεριφορές του!!!
«Γιατί για κείνα τα πρωτοσέλιδα ο κύριος Μπουδούρ ουδέποτε «θίχτηκε» και ουδέποτε μου έκανε μήνυση και το θυμήθηκε ξαφνικά….τώρα, δηλαδή 3.5 χρόνια μετά που «κάποιοι» τον «έχρισαν» υποψήφιοι βουλευτή της Ν.Δ. στο Νομό Ξάνθης, ώστε να «διευκολυνθεί» ο κύριος Κοντός και να κατέβει υποψήφιος βουλευτής άνευ…αντιπάλων;;; Μήπως γιατί ενημέρωσα τα κεντρικά του κόμματος και προσωπικά τους κυρίους Καραμανλή και Ζαγορίτη ποιόν ΥΠΟΨΗΦΙΟ επέλεγαν και αντί να τον αντικαταστήσουν, επιχείρησαν την εν ψυχρώ φίμωσή μου;;; Γι’ αυτήν την παράταξη σύρθηκα τόσα χρόνια στα δικαστήρια, αγωνίστηκα με ψυχή, πήγαν να με δολοφονήσουν, μου έκαψαν τα μηχανήματα, τις κάμερες, το αυτοκίνητο και έδωσα τη ψυχή μου σε κάθε εκλογική αναμέτρηση, χωρίς να κερδίσω τίποτα, πιστεύοντας ότι εκφράζει οράματα για το τόπο, τη δημοκρατία και τους πολίτες;;; Έτσι θα πάει η Νέα Δημοκρατία μπροστά!»
……
ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ
Την επ’ αυτοφόρω σύλληψη του Πάνου Παπαδόπουλου, έσπευσαν χθες να καταδικάσουν απερίφραστα χθες ο πρώην Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Τάκης Σιδηρόπουλος, ο πολιτευτής της Κώστας Ζαγναφέρης, η Ν.Ε. ΛΑ.Ο.Σ Ξάνθης, οι υποψήφιοι βουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ Σπύρος Χαλκίδης και Γιώργος Ζεμπεκάκης, το ιδρυτικό στέλεχος του ΠΑΚ Ξάνθης Κώστας Σαρηπανίδης, ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης Αντώνης Τσαλίκης, το γραφείο τύπου της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ξάνθης Γιώργος Κρόγιας και δεκάδες εκατοντάδες ελεύθεροι πολίτες.
Είμαστε ΟΡΘΙΟΙ. Είμαστε ΖΩΝΤΑΝΟΙ!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »