*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

09 Σεπτεμβρίου

«ΑΥΓΗ»: Σγουρίδη εκβιάζει ότι θα ψηφίσει η «παρέα» του Κοντού!

09 Σεπτεμβρίου
Ακόμη και την εφημερίδα του «ΣΥΡΙΖΑ» χρησιμοποίησαν οι «κύκλοι» που προσπαθούν να επιβάλουν εκ νέου τον «βατοπεδινό» πρώην Υπουργό στο ψηφοδέλτιο Ξάνθης, με εκβιαστικά διλλήματα
ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Η «ΑΥΓΗ»:
*Αν ο Καραμανλής τον «αποκλείσει» μαζί με τους άλλους «Βατοπεδινούς» από το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, «κομμάτι των ψηφοφόρων» του Κοντού θα ενισχύσει τον… Σγουρίδη!
ΦΙΛΙΠΠΑΣ ΤΣΑΛΙΔΗΣ:
«Διεμήνυσε» στα κεντρικά ότι δεν κατεβαίνει στο ίδιο ψηφοδέλτιο με τον Κοντό, σύμφωνα με χθεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας «ΘΡΑΚΗ»!
Απίστευτου «κάλλους» δημοσιεύματα αποκαλύπτονται στον Αθηναϊκό τύπο και μάλιστα στο επίσημο έντυπο που εκπροσωπεί τον… ΣΥΡΙΖΑ την εφημερίδα «Αυγή».
Σύμφωνα με δημοσίευμα της συγκεκριμένης εφημερίδας σε ρεπορτάζ με τίτλο, «Πολιτικές ζυμώσεις στη Θράκη», «αν ο κύριος Καραμανλής θέσει εκτός ψηφοδελτίου τον κ. Κοντό, τότε κομμάτι των ψηφοφόρων του, θα ψηφίσει τον… Σγουρίδη»!!!
Δηλαδή το κατεστημένο της Ν.Δ. στηρίζει το κατεστημένο του ΠΑΣΟΚ στη Ξάνθη…!
Ξάνθη: Κλειδί το Βατοπέδι
Συγκεκριμένα η εφημερίδα «ΑΥΓΗ» μεταξύ των άλλων αναφερόμενη στα ψηφοδέλτια των κομμάτων στη Ξάνθη, αναφέρει με νόημα τα παρακάτω:
Όσο κι αν ακούγεται παράξενο, πολλά θα εξαρτηθούν από την τύχη που επιφυλάσσει ο πρωθυπουργός σε όσους αδίκως ή δικαίως ενεπλάκησαν στα “Βατοπεδινά”. Αν επομένως ο κύριος Καραμανλής θέσει εκτός ψηφοδελτίων όλους, τότε η απουσία του Αλέκου Κοντού μάλλον θα ενισχύσει το αντίπαλο στρατόπεδο και ωφελημένος θα βγει ο Παναγιώτης Σγουρίδης. Και τούτο γιατί κομμάτι των ψηφοφόρων του κυρίου Κοντού αναμφίβολα θα θελήσει να τιμωρήσει τη Νέα Δημοκρατία. Από το χώρο της μειονότητας ακούγεται το όνομα του δημοσιογράφου Τζεμίλ Καμζά, της εφημερίδας “Γκιουντέμ”, που συχνά καταφέρεται στην αρθρογραφία του εναντίον της Νέας Δημοκρατίας.
Πλην όμως, ο κύριος Καμζά υπήρξε και πρόεδρος του Συλλόγου Επιστημόνων της μειονότητας και σε περίπτωση καθόδου θα τύχει, λένε οι παρατηρητές των πραγμάτων στην Ξάνθη, υποστήριξης από όποιους μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά κομμάτια της μειονοτικής κοινωνίας. Είναι βέβαιο ότι ο "εκλεγμένος μουφτής" της Ξάνθης Αχμέτ Μετέ θα στηρίξει τον κοσμικό κύριο Καμζά κόντρα στον εν ενεργεία βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Τσετίν Μάντατζη. Αυτά είναι, είπαμε, τα περίεργα της Θράκης. Την ίδια στιγμή από τον ΣΥΝ αναζητείται με καλές πιθανότητες το πρόσωπο από το χώρο της μειονότητας που μπορεί να κάνει την έκπληξη.
«ΑΥΓΗ» 8-9-2009
ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟ ΚΑΙ «ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΟ» ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΓΙΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΕΝΩ ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ «ΣΥΡΙΖΑ»!
Το παραπάνω δημοσίευμα της ΑΥΓΗΣ βέβαια, εκτός από τις αναλήθειες που δημοσιεύει, αφού ήδη «κόπηκε» από το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ ο δημοσιογράφος Τζεμήλ Καπζά επειδή θεωρήθηκε ιδιαίτερα ΙΣΧΥΡΟΣ και υπήρχαν μεγάλες πιθανότητες να εκλεγεί σε βάρος των άλλων υποψηφίων, είναι «προβοκατόρικο» και καθαρά «εκβιαστικό» για τον ίδιο τον Καραμανλή!!!
«Αν δεν βάλεις τον Κοντό, η «παρέα» του θα ψηφίσουν…Σγουρίδη», περνάει το μήνυμα η εφημερίδα του «ΣΥΡΙΖΑ», διαχωρίζοντας την θέση της από την «κομματική» θέση για τους «υπεύθυνους» του Σκανδάλου της Μονής Βατοπεδίου όπως διαφάνηκε στην Εξεταστική Επιτροπή!!!

ΦΙΛΙΠΠΑΣ ΤΣΑΛΙΔΗΣ:
ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΜΕ ΚΟΝΤΟ!
Την ίδια ώρα όμως η εφημερίδα «ΘΡΑΚΗ», φιλική του κυρίου Τσαλίδη, είχε χθες έναν ιδιαίτερα αποκαλυπτικό δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο ο πρώην βουλευτής, «διεμήνυσε» ανοιχτά στα κεντρικά ότι δεν κατεβαίνει στο ίδιο ψηφοδέλτιο με τον Κοντό!
Το δημοσίευμα της εφημερίδας μεταξύ των άλλων, έγραψε λοιπόν και τα εξής:
ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΟΙΝΗ «ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ»...!
Σε… ταινία θρίλερ για γερά νεύρα, εξελίσσεται η γνωστή υπόθεση με την κατάρτιση των ψηφοδελτίων κεντρικά, αλλά και τοπικά… Φαίνεται πως η πόρτα άνοιξε οριστικά από την «Ρηγίλλης» για την εκ νέου υποψηφιότητα του Αλέκου Κοντού, ενώ δημοσιεύματα αθηναϊκών εφημερίδων έφερναν ως «σίγουρο» και τον νεαρό Μιχάλη Πουσπουρίκα μαζί με τον Φίλιππο Τσαλίδη! Με τη διαφορά ότι ο πρώτος, ουδέποτε συμφώνησε με την πρόταση που έτσι κι αλλιώς του έγινε από τα κεντρικά εδώ και καιρό… Όσον αφορά τον ΓΓ Έρευνας και Τεχνολογίας, πληροφορίες αναφέρουν πως δεν θα δεχθεί να «συνυπάρξει» στο ίδιο ψηφοδέλτιο με τον Αλέκο Κοντό, για λόγους που προφανώς θα εξηγήσει ο ίδιος στην συνέχεια… «Εμπλοκή» όμως παρουσιάσθηκε και στον «αρραβώνα» Ν.Δ.- Τζεμήλ Καπζά, γιατί όπως αναφέρει το περιβάλλον του, σε μια πρώτη διερευνητική επίσκεψη στα ορεινά του νομού, δεν συνάντησε το αναμενόμενο κλίμα. Την ίδια στιγμή, οι γνωστοί «κύκλοι» εκτιμούν πως αν η μειονότητα παίξει με δύο δυνατά χαρτιά, ενδέχεται… να μην εκλέξει κανέναν!
ΘΡΑΚΗ (8-9-2009)
ΠΑΝΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ:
ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΤΟΥΝ ΟΙ «ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ» ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΥ…
Από τη πλευρά του ο εκδότη του «Μ» Πάνος Παπαδόπουλος με λιτή δήλωση ζήτησε ξεκάθαρα:
«Να δεσμευτούν από τώρα οι «βολεμένοι» της Ν.Δ. και του Κοντού σε διάφορες έμμισθες θέσεις ότι θα στηρίξουν την παράταξη, είτε στο ψηφοδέλτιο είναι, είτε δεν είναι ο Κοντός! Ή αν θα στηρίξουν τον κύριο Σγουρίδη, οπότε να φύγουν από τώρα στο ΠΑΣΟΚ…!»

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »