*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

01 Σεπτεμβρίου

01 Σεπτεμβρίου
*Κατ’ αρχή το ξεκαθαρίζω.
Σε καμιά περίπτωση αντιπαράθεση με βλάκες και ηλιθίους δεν πρόκειται να κάνει αυτή η εφημερίδα. Μπορούν να γράφουν ότι θέλουνε. Θα παίρνουν τις απαντήσεις τους όταν μας ρίχνουν λάσπη, προσβάλουν την τιμή και την υπόληψή μας. Τελεία και παύλα.
……
*Στην πολιτική επικαιρότητα.
Γιορτή - «προσωπική φιέστα» όπως το συνηθίζει άλλωστε έκανε ο πρώην Υπουργός τη Κυριακή το βράδυ σε καφέ-bistro Latera του Εμπορικού κέντρου…
Χρόνια του πολλά. Απολαμβάνοντας όσο καλύτερα γίνεται αυτά που κέρδισε αναμιγνυόμενος με τη πολιτική ή θα κερδίσει, με οποιαδήποτε δραστηριότητα ασχοληθεί στο μέλλον.
……
*Και σε παρατήρηση του κοινού μας φίλου κ.Λύρατζη. Και στη «φιέστα» που έκανε πριν τις Ευρωεκλογές είχε κόσμο και έξω από το αμφιθέατρο…
Αλλά η Νέα Δημοκρατία συνετρίβη στη Ξάνθη και πήγε ακόμη πιο κάτω!
-Στις 16 μονάδες!!! Που ήδη –κατά το «Εμπρός»- αυξήθηκε στις 18 μονάδες…!
-Δηλαδή επί Κοντού η Νέα Δημοκρατία γνωρίζει τις πιο μεγάλες ήττες της ιστορίας της… Μόνο οι «τυφλοί» δεν το βλέπουν αυτό. Και ο «καμαρωτός» Γιάννης Αγκόρτζας που το «παίζει» με όλους…
……
*Η πολιτική είδηση; Εκεί που το «σκεφτόταν» και όλα έδειχναν ότι δεν θα κατέβαινε υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ ο Σωκράτης Ξυνίδης, γεγονός που είχε κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο τον Σγουρίδη…
-Ξαφνικά έκανε «στροφή» 180 μοιρών και επισήμως πλέον κατεβαίνει!
Καθότι το «Βατοπέδι» θα παίξει πολύ σε όλη τη προεκλογική περίοδο και ο Σωκράτης το ισχυρό «χαρτί» του Παπανδρέου κατά των «αντιβατοπεδινών»….
……
*Το ερώτημα που υπάρχει.
-Τώρα που κατεβαίνει ο Σωκράτης Ξυνίδης κόντρα στον Σγουρίδη με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ…
-Τι θα κάνει ο γνωστός «αφανής μέτοχος» κ.Τσέπελης;;;
-Που για να ‘χει τάχει καλά με τους ΠΑΣΟΚους σε προεκλογικές περιόδους, πάντα έπαιζε σε δύο ταμπλό (όπως έκανε και επί Σαλτούρου με τη Λαφτσή…)!
-Συγκεκριμένα «έσπρωχνε» με τους «μηχανισμούς» του Δήμου Ξάνθης τους ΠΑΣΟΚ υπέρ… Σγουρίδη!!!
-Τώρα τι θα κάνει;
……
*Γιατί ανεξάρτητα αν εκλεγεί ο Σωκράτης Ξυνίδης ή δεν εκλεγεί, είναι γνωστό σε όλους ότι με Κυβέρνηση Παπανδρέου, αυτός θα ΠΑΙΞΕΙ το πρώτο ρόλο τοπικά!!!
-Καθότι ο Σγουρίδης σαν Βενιζελικός… και να εκλεγεί όπως πάντα εκλέγονταν, τυπικές σχέσεις έχει με τον Πρόεδρο.
……
*Για να δούμε λοιπόν τι θα κάνει ο «αφανής μέτοχος»!!!! Που τόσα χρόνια, είχε και την κάλυψη του ΠΑΣΟΚ στις δραστηριότητές του…και παράλληλα το «έπαιζε» και….στρατηγός του Κοντού.
……
*Παραλειπόμενα της προχθεσινής δεξίωσης. Ο γιατρός κ.Φιλίππου πήγε συνοδευόμενος από την λαμπερή κυρία Βέτα, ιδιαιτέρα του Δημάρχου Ξάνθης, μάλιστα ο Πρόεδρος της Στέγης Πολιτισμού Τάσος Θεοδωρίδης είναι πανέτοιμος για…κουμπάρος, ενώ ο Λύρατζης ήταν εκεί, αγκαλιά με τον…Παπαχρήστου, τον Ταρενίδη, τον Στέλιο Μωραϊτη, τον Μιχάλη Αμοιρίδη παραπονούμενος ότι….
Επειδή ψήφισε κατά της Αθωνικής, ο Νομάρχης του έκανε «δύσκολη» τη ζωή και απαιτεί να «πατάει» στην υπηρεσία του…σε αντίθεση με τον Ταρενίδη!
-Τόμπολλα….
…..
*Επισημαίνω ότι την τελευταία στιγμή αποφάσισε ο πρώην Υπουργός να γιορτάσει την εορτή του, αφού το Σάββατο το πρωϊ αναζητούνταν οι εκδότες και δημοσιογράφοι για να παραστούν και να δούνε τους «φίλους» που αυθορμήτως πήγαν να ευχηθούν εκτός των άλλων…
-Άντε και στο …ψηφοδέλτιο! (Με Τσαλίδη και Βώβου και χωρίς Παπαδόπουλο…).
-Άντε και του χρόνου….

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »