*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

29 Σεπτεμβρίου

29 Σεπτεμβρίου

*Βγήκε ο ταμίας του «Μ» για να μαζέψει τις συνδρομές της εφημερίδας για το 2009 κι ήταν συγκινητική η ανταπόκριση που βρήκε.
-Σας ευχαριστώ όλους!
-Γιατί πραγματικά εν όψει και των νέων δικαστηρίων που έχουμε με Εφραίμ - Αρσένιο στις 8 Οκτωβρίου, εσείς μας δίνεται τη μεγαλύτερη ΔΥΝΑΜΗ!
……
*Και μια ακόμη πανηγυρική αθώωση.
-Θυμάστε την διαδικασία του αυτοφώρου που κινήθηκε εναντίον μου στις 28/5/2004 γιατί κυκλοφορούσα χωρίς… ταμπέλα, ενώ ουδέποτε βρήκα επάνω στο παμπρίζ του αυτοκινήτου μου κλήση (έβρεχε καταρακτωδώς και είχε καταστραφεί) κι η όλη υπόθεση κατέληξε τελικά σε φιάσκο;
Πήγα στο δικαστήριο χωρίς δικηγόρο, επέμενα στην αθώωσή μου με τα στοιχεία που είχα για το «στήσιμο» της τότε κατηγορίας σε βάρος μου, αθωώθηκα και από τις δύο κατηγορίες.
-Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο ή όχι, αλλά στην 5ετία της Κυβέρνησης Καραμανλή πέρασα δύο αυτόφωρα! Για ασήμαντο αφορμή…
Και μάλιστα αν και… Νεοδημοκράτης!
……
*Μέχρι κι ο Σταματιάδης έκανε χθες εγκαίνια εκλογικού κέντρου. Ο κύριος Μπουδούρ δεν θα κάνει;
Για να στείλω να τον προλογίσει ο Δημήτρης Λύρατζης!!!
……
*Έγραψα πολλές φορές ότι ο σημερινός Αλέκος Κοντός, καμία σχέση δεν έχει δυστυχώς μ’ εκείνον τον οραματιστή πολιτικό που πιστέψαμε όλοι όταν ξεκίνησε την πολιτική του καριέρα.
Και δυστυχώς επιβεβαιώνομαι μέρα με τη μέρα και περισσότερο…
….
*Εντελώς τυχαία για παράδειγμα πληροφορήθηκα ότι ο Κοντός, μέχρι και τον Σάκη Κριτσίνη κατάφερε να… απομακρύνει από κοντά του, όταν τον πήρε στο τηλέφωνο και τον… «γκάζωσε» κανονικά, επειδή του είπανε κάποιοι ότι στο Άβατο τον είδανε με τον… Σωκράτη Ξυνίδη!!!
-Δεν γνωρίζω αν το γεγονός είναι αληθές ή όχι, διότι ο Σάκης ανέκαθεν είχε στενές σχέσεις και με τον Χατζηευαγγέλου, αλλά στη προκειμένη περίπτωση, δεν «ακούς» 2-3 «ρουφιάνους» που επιθυμούν με τον τρόπο αυτό να σε «πολώσουν» με έναν τόσο στενό συνεργάτη και φίλο σου, ώστε εν θερμώ να τον… «γκαζώνεις» και τον «διώχνεις» από κοντά σου!
……
*Σε σημείο μάλιστα ο Σάκης να λέει με πίκρα, «εμένα δεν μου μίλησε ποτέ έτσι ο Αείμνηστος Πατέρας μου, θα μου μιλήσει ο Κοντός για τον οποίο τόσο έτρεξα κι έγινα κακός με τόσους ανθρώπους;»
……
*Ποια στάση κράτησε στο συγκεκριμένο ερώτημα ο Στέλιος ο Μωραϊτης;
-Μα ως… συνήθως! Αυστηρά… ουδέτερος!!!
-Σημασία έχει να ‘ρχονται από τη ΣΕΚΕ οι χοροί στη «Πολιτεία» και να είμαι ο Πρόεδρος και ποιος νοιάζεται για τα υπόλοιπα…
Οπότε, ούτε σε αυτό θα πρέπει να έχει παράπονο ο Κριτσίνης.
……
*Πάντως αν σας ενδιαφέρει κι αυτό, τώρα που ο Κοντός έχει στο πλευρό του τον Παπαπαγιαννίδη, δηλαδή τον νέο ειδικό σύμβουλο του Δημάρχου Ξάνθης Λάκη Στυλιανίδη, νομίζω ότι δεν τον απασχολεί και ιδιαίτερα αν «χάνει» φίλους σαν τον Ιπποκράτη Γαλάτη, τον Κριτσίνη και τόσους άλλους.
-Στο κάτω κάτω κέρδισε τον… Κατσαρίκα, διατηρεί τον «Πύρρο» και τον Κεσίσογλου θα τον φέρει στο τέλος βόλτα!
……
*Να συγχαρώ επίσης και τον Δήμαρχό Ξάνθης Λάκη Στυλιανίδη που πήρε ειδικό σύμβουλο τον κ.Παπαγιαννίδη και δίνει στους Ξανθιώτες μαζί με την πλατεία-ΤΕΡΑΣ και τον «αφανή-εταίρο», έναν επί πλέον λόγο να μην τον ξαναψηφίσουν στις εκλογές του Νοέμβρη 2010…!
……
*«Αφανής-εταίρος» που ενώ στην αρχή το έπαιζε με Κοντό-Σγουρίδη, εδώ και λίγες μέρες άλλαξε και «παίζει» πλέον Κοντό - Σωκράτη…
Καθότι προνοεί από τώρα για την επομένη μέρα…!
……
*Και μια τελευταία είδηση. Πήγε στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Ν.Δ. (στην Ηρώων) ο πρώην Διοικητής του Νοσοκομείου Ξάνθης κ. Πέτρου με την σύζυγό του. Άσχετα αν δεν τον είδαν ορισμένοι πρωτοκλασάτοι γιατί προφανώς θα κάθονταν οι άνθρωποι πίσω… κι όχι στις πρώτες σειρές.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »