.jpg)
Τελικά δεν «εδέησε» να έρθει με το πρωϊνό αλλά με το βραδυνό (της Δευτέρας) ο Μανώλης Φανουράκης, αλλά ευτυχώς για τον ίδιο, η προχθεσινή μεσημβρινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου είχε απαρτία…Ωστόσο ο Πρόεδρος της ΔΕΑΞ ήταν ιδιαίτερα ικανοποιημένος, για έναν λόγο.
-Χάρις στις ενέργειές του, το περιοδικό BLUE της AEGEAN AIRLINES No 20 που μοιράζεται σε όλες τις πτήσεις της εταιρείας στο εσωτερικό και εξωτερικό, ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ σε τρισέλιδο αφιέρωμα ιδιαίτερα έντονα τις Γιορτές Π. Πόλης (περιέχει και δηλώσεις του ιδίου αλλά και του Δημάρχου) με τίτλο, «Η Παλιά Πόλη της Ξάνθης, -ένα υπαίθριο μουσείο»! (An open-air museum).
-Και για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις…
-Το περιοδικό μου έφερε γνωστή συνεργάτης μου που ταξίδεψε Ιταλία-Γερμανία την περασμένη εβδομάδα, το διάβασε στο αεροπλάνο και το…»υπέκλεψε», εμφανώς ενθουσιασμένη που η Ξάνθη και οι Γιορτές Π. Πόλης ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΝΤΑΙ τόσο σωστά!!!
-Κατά τα άλλα η «λάσπη» πέφτει σύννεφο από ορισμένους με καθαρά προσωπικά κίνητρα βέβαια…

