*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

29 Αυγούστου

ΨΙΘΥΡΟΙ ΚΑΡΔΙΑΣ!!!

29 Αυγούστου
*ΜΕ τον Στέλιο Ελευθεριάδη, περάσαμε και περάσαμε στο ΑΙΓΛΗ νύχτες αδιάκοπες… χειμερινές και θερινές, πριν λίγα χρόνια… μέχρι να «χαθούμε», στην ίδια πόλη!
Περίμενα τη πρόσκληση, αλλά μάλλον με… ξέχασε και δικαιολογημένα, διότι σε έναν γάμο, πάντα ξεχνάς τους πιο καλούς φίλους κι… ιδίως αν δεν τους «γουστάρει» ο… πεθερός!
……
*ΣΤΗΝ μεγάλη είδηση. Ο Στέλιος Ελευθεριάδης που είναι από τα πιο καλά παιδιά, παντρεύτηκε πριν λίγες βδομάδες την πανέμορφη αντιδήμαρχο Κομοτηνής Έλενα Αντωνακάκη, κόρη του πρώην Διοικητή του Νοσοκομείου μας.
……
*Ιδού λοιπόν και η πιο συγκινητική στιγμή για τον πρώην διοικητή του Νοσοκομείου μας και πατέρα της νύφης κ. Καρυοφίλλη Αντωνακάκη, την ώρα που συνοδεύει την κόρη του στην Εκκλησία για το μεγάλο γεγονός.
……
*Η είδηση; Τον γάμο λοιπόν του Στέλιου Ελευθεριάδη και της Έλενας Αντωνακάκη, τίμησε με την παρουσία του και ο Θρακιώτης Υπουργός Ευριπίδης Στυλιανίδης με τα «δίδυμα» και την επίσης λαμπερή σύζυγό του.
……
*Αποδεδειγμένο. Όσοι καλλιτέχνες (μεγάλοι ή μικροί), γνωρίζουν την Ξάνθη και κυρίως τους Ξανθιώτες… πάντα θα «κολλάν» μαζί μας. Είμαστε καταδικασμένοι να τους «τρελαίνουμε».
……
*Αυτό βέβαια ισχύει σε μεγάλο βαθμό και με την μοναδική Άννα Βίσση.
-Σε τόσες πόλεις έχει πάει, τόσο κόσμο έχει δει, σε τόσα Φεστιβάλ έχει συμμετάσχει…
-Ήταν η πρώτη φορά που η ίδια προσωπικά επισκέφθηκε έναν Δήμαρχο για να τον ευχαριστήσει για την πρόσκληση και να φωτογραφηθεί μαζί του…
-Κύριε Φραγκούλη, κύριε Γιώργο Θεοφανόπουλε (Χατζιδάκι), σ’ ευχαριστούμε πολύ…
……
*Πολύ «μελαγχολικό» το είδα με τη μπύρα στο χέρι το πρώην αστέρι της «Ξανθίππης» στην Ελληνική βραδιά του My club τη περασμένη Τετάρτη…
-Όπως μου είπε πάντως, προς το παρόν σκέφτεται μόνο τη σχολή που θα πάει από Σεπτέμβρη… ηρεμεί και ξεκουράζεται.
……
*Στην «Πελαγία» θεάθηκαν το βράδυ της Πέμπτης Γιάννης και Φένια Τσαγκάλα με τη μικρή κόρη τους και τον Νεκτάριο Χρυσοστομίδη να παρακολουθούν το παιχνίδι της ΑΕΚ και να… ζητωκραυγάζουν στα γκολ! ΑΕΚάάάρα!
……
*Παρά τον «κακό καιρό», το ότι το κάμπινγκ δεν δούλεψε και το ΚΤΕΛ που καθυστέρησε τα δρομολόγια, ο Βασίλης Μπουζούρης ευχαρίστησε όλο τον κόσμο που στήριξε και στηρίζει το BLUE bar στη Παραλία Μυρωδάτου, ενώ επέμενε ότι…
-Μέχρι 15 Σεπτεμβρίου θα είναι ανοιχτά κι αυτός θα κοιμάται στο τροχόσπιτο…
-Ποιο καλή μοναξιά;
……
*Όπως μαθαίνω, στο ΑΡΩΜΑ του «Πύρρου» αλλά για να δούνε την Αφροδίτη που δουλεύει εκεί και να «πιούνε» τον καφέ της, θεάθηκαν την περασμένη Πέμπτη Κουλίτσα, Χρύσα Τζελέπη και Βίκη…
-Άρωμα ομορφιάς!
……
*Ποιότητα, κουλτούρα, ευγένεια… και βέβαια μεγάλη καλλιτέχνης. Η Κάρμεν Ρουγγέρη που βρέθηκε στη Ξάνθη για την μεταφορά της διασκευής «Η Χιονάτη και 7 νάνοι» από την ίδια… κυριολεκτικά ενθουσιάστηκε με τον κόσμο της Ξάνθης, ενώ ζήτησε από τον Δήμο φεύγοντας, «να ανακαινίσει το θερινό δημοτικό θέατρο»…
……
*Να και η πρωταγωνίστρια του έργου που έπαιξε την υπέροχη ΧΙΟΝΑΤΗ σε μια σκηνή του έργου η υπέροχη Ανδρομάχη Δαβλού.
-Αν και οι ΝΑΝΟΙ μόνο Νάνους δεν θύμιζαν…
……
*Τι γίνεται με την Ελευθερία την Κύπρια; Ήρθε ακόμη από την Κύπρο και ποιος είναι ο λόγος που «έκοψε» με όλες τις πρώην κολλητές της; Μήπως ο νέος καλοκαιρινός έρωτάς της; (12 κι ούτε ένα τηλεφώνημα…!).

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »