*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

28 Αυγούστου

Ντροπή σου Γιώργο Παραστατίδη….

28 Αυγούστου
Μια άτυχη και υπερήφανη Μάνα από το Πετεινό, είχε την ατυχία να χάσει το παιδί της, μια 25χρονη κόρη όλο δροσιά και ομορφιά πριν τέσσερις μήνες περίπου…
Χειρότερο πράγμα από το να χάνουν ένας πατέρας και μια μάνα ένα παιδί, δεν γίνεται! Ο πόνος σε «σουβλίζει» νύχτες και μέρες….και δεν γιατρεύεται ποτέ!
Το απίστευτο της υπόθεσης…
-Κι ενώ κάτι παρόμοιο είχε γίνει και επί Τσολακίδη, όταν ο παρόμοιος «πόνος» χτύπησε δικό του δημοτικό σύμβουλο από τη Γενισέα..
-Ο δημοτικός σύμβουλος Βιστωνίδας και «υπαρχηγός» του Τσολακίδη Γιώργος Παραστατίδης πήγε και κατήγγειλε αυτήν την πονεμένη μάνα στο Δήμο, για…αυθαίρετη κατασκευή στο τάφο του παιδιού της στον Πετεινό!!!
-Το μέγα έγκλημα αυτής της υπέροχης Πόντιας μάνας! Για να μη «βολοδέρνει» ο άνεμος το μνήμα και να μπορεί ν’ ανάψει το κεράκι της και να «μιλάει» με την κόρη της στις στιγμές της απέραντης μοναξιάς, έκανε ένα μικρό…κιόσκι!!!!
-Κι ο Γιώργος Παραστατίδης με την ιδιότητα του δημοτικού συμβούλου του Τσολακίδη κατήγγειλε την πονεμένη αυτή Μάννα για…αυθαίρετο, επειδή πολιτεύεται με τον Ζλάτκο!
- Ντροπή και κρίμα φίλε Γιώργο Παραστατίδη….
-Αδίκησες μόνο τον εαυτό σου με τον «πόνο» που προκάλεσες στην άτυχη μάνα…

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »