*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

29 Αυγούστου

Τους «εκδικήθηκαν» λόγω… Αθωνικής;

29 Αυγούστου
Το χθεσινό σχόλιο του «Μ» για το εν «ψυχρώ» διωγμό των μικροπωλητών από τη Νομαρχία Ξάνθης μπροστά από την Πυροσβεστική, προκάλεσε την αντίδραση του Πανελλήνιου συλλόγου


ΚΟΙΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΟΜΑΡΧΗ - ΓΑΛΑΝΟΠΟΠΟΥΛΟΥ
*Λίγες μέρες μετά την ΔΥΝΑΜΙΚΗ παρέμβαση των ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΩΝ στο Νομαρχιακό Συμβούλιο Ξάνθης για το θέμα του Εμπορικού Κέντρου της ΑΘΩΝΙΚΗΣ, η Νομαρχία τους «έδιωξε» τους «πάγκους» μπροστά από την ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ!
ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ:
Ευχαριστούμε τον Πάνο Παπαδόπουλο που τοποθετείται
σωστά στα δίκαια αιτήματα που μας αφορούν!Το χθεσινό σχόλιο του «Μ» για το εν «ψυχρώ» διωγμό των μικροπωλητών από τη Νομαρχία Ξάνθης μπροστά από την Πυροσβεστική, προκάλεσε την αντίδραση του Πανελλήνιου συλλόγου Μικροπωλητών που διάβασαν το σχετικό σχόλιο στο blog της εφημερίδας μας!!!
«Ευχαριστούμε τον Πάνο Παπαδόπουλο που τοποθετείται σωστά στα δίκαια αιτήματα που μας αφορούν», τονίζει το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ και το θέμα παίρνει μια νέα διάσταση…
ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ
Έγραψε λοιπόν χθες Παρασκευής ο «Μαχητής» στην στήλη She Throw τα παρακάτω:
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!
«Έδιωξαν» τους μικροπωλητές γιατί… εμποδίζουν!
Ένα κομμάτι ψωμί έβγαζαν οι μικροπωλητές που είχαν τους πάγκους τους μπροστά στην Πυροσβεστική και άκουσον άκουσα, τι έκαναν οι άνθρωποι της Νομαρχίας, σύμφωνα με το δελτίο τύπου που πήρα και φιλοξενώ στη στήλη:
«Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ξάνθης έχοντας την ευθύνη της λειτουργίας της Λαϊκής Αγοράς και ανταποκρινόμενη στο αίτημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για απρόσκοπτη έξοδο των οχημάτων της, προς αντιμετώπιση περιστατικών την ημέρα του Σαββάτου (ημέρα λαϊκής αγοράς), εκκένωσε όλες τις θέσεις των μικροπωλητών από την είσοδο της Πυροσβεστικής μέχρι την ΔΕΗ.
Με τον τρόπο αυτό θα μπορέσει η Πυροσβεστική Υπηρεσία να ανταπεξέλθει στο δύσκολο έργο της, ιδίως τους καλοκαιρινούς μήνες.
ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΜΠΟΡΙΟΥ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
Νομαρχίας Ξάνθης»
-Μα είναι δυνατόν κύριε Νομάρχη… Να στερείτε το ΨΩΜΙ από 10-12 μικροπωλητές παραπάνω που βρίσκονταν εκεί, όταν εδώ και χρόνια η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ έπρεπε ήδη να είχε φύγει από τη συγκεκριμένη θέση της; Η οποία είναι εντελώς ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ και για την ίδια την υπηρεσία στην κατάσβεση των πυρκαγιών…
-Οι μικροπωλητές ξαφνικά τους…»έφταιξαν» κι όχι να μας «αδειάσουν» το χώρο και να η πόλη να «αναπνεύσει» εκεί με το νέο πάρκινγκ του Δημάρχου Ξάνθης;
ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ «Μ»
Το σχόλιο του Πάνου Παπαδόπουλου συγκίνησε τον ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΩΝ που με σχόλιο στο Maxhtis.blog.spot έγραψαν τα παρακάτω:
Κύριε Παπαδόπουλε καλό το σχόλιο σας. Δυστυχώς ο μικροπωλητής αποτελεί για όλους τους διοικούντες αμελητέα ποσότητα και δεν ακούγεται η διαμαρτυρία του μάλλον έντεχνα παρά από συγκυρίες.
Εμείς ως Συνδικάτο μικροπωλητών Ελλάδος αγωνιούμε για την επιβίωσή μας και ευχαριστούμε θερμά ανθρώπους όπως εσείς που τοποθετούνται σωστά σε δίκαια αιτήματα που μας αφορούν.
Φιλικά
Ψύκος Δημήτρης
Γ.Γ.Συνδικάτου μικροπωλητών Ελλάδος
Η ΑΘΩΝΙΚΗ, ΟΙ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΕΣ, Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ, Ο ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΝ ΨΥΧΡΩ… «ΔΙΩΓΜΟΣ»!
Η παραπάνω ιστορία όμως, δεν είναι τόσο απλή τελικά… Σύμφωνα με έρευνα που κάναμε και τα «παρασκήνια» που κυκλοφορούν ευρύτατα.
-Ναι μεν συζητήθηκε και στο παρελθόν το ίδιο θέμα και η «μεταφορά» των συγκεκριμένων μικροπωλητών σε άλλη θέση που μείωνε όμως σημαντικά το εισόδημά τους, αλλά όπως φημολογείται, «η δυναμική εμφάνιση των μικροπωλητών στο τελευταίο Νομαρχιακό Συμβούλιο Ξάνθης και η αντίθεσή τους με το θέμα της ΑΘΩΝΙΚΗΣ, έγινα η αιτία «χωρίς» καμία χρονοτριβή ο Νομάρχης Ξάνθης Γιώργος Παυλίδης με τον Αντινομάρχη Ξάνθης Δημήτρη Γαλανόπουλο (υπέρμαχοι της ΑΘΩΝΙΚΗΣ), να αποφασίσει στον «εδώ και τώρα εν ψυχρώ διωγμό» τους!!!
-Τους «εκδικήθηκαν» λόγω… Αθωνικής; Γιατί αυτό ακούγεται και φαίνεται εκ του… αποτελέσματος. Λίγες μέρες μετά την ΔΥΝΑΜΙΚΗ παρέμβαση των ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΩΝ στο Νομαρχιακό Συμβούλιο Ξάνθης για το θέμα του Εμπορικού Κέντρου της ΑΘΩΝΙΚΗΣ, η Νομαρχία «έδιωξε» τους «πάγκους» μπροστά από την ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ!!!
Ενώ οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι υπήρχε κοινή πολιτική απόφαση των Νομάρχη-Αντινομάρχη Δ. Γαλανόπουλο και μετά «έδρασαν» οι υπηρεσίες ΔΙΩΧΝΟΝΤΑΣ τους μικροπωλητές!!!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »