*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Ιουλίου

Το ΠΑΣΟΚ ετοιμάζεται για εκλογές με πανέτοιμο το ψηφοδέλτιο. Η Νέα Δημοκρατία;;;

30 Ιουλίου


Σε ετοιμότητα και εγρήγορση «εκλογικής μάχης» βρίσκεται το ΠΑΣΟΚ! Φαίνεται και από τα ενταύθα πρωτοκλασάτα στελέχη, πολλά από τα οποία δεν έφυγαν ούτε καν…για διακοπές, προκειμένου να μην τους…πιάσουν στον ύπνο σε περίπτωση πρόωρων εκλογών…
Προσέξτε όμως….
-Στο ΠΑΣΟΚ Ξάνθης το ψηφοδέλτιο είναι σχεδόν έτοιμο.
Σωκράτης Ξυνίδης και Γιώργος Χουλιάρας τα δύο νέα πρόσωπα που μαζί με τους νυν βουλευτές Παναγιώτη Σγουρίδη και Μάντατζη Τσετίν συμπληρώνουν την 4άδα και λείπει το όνομα του δεύτερου μειονοτικού υποψηφίου…που σίγουρα δεν θα είναι «γλάστρα» όπως στις εκλογές του Σεπτέμβρη 2007!
-Και στη Νέα Δημοκρατία;
-Τίποτα απολύτως! Με τον Κοντό να «πιέζει» βέβαια να είναι στο ψηφοδέλτιο (προκειμένου να συνεχιστεί και η βουλευτική του ασυλία) και τον Καραμανλή να «ζυγίζει» τα πράγματα, καθώς αυξάνουν οι εσωτερικές φωνές για «καθαρά ψηφοδέλτια» απαλλαγμένα τελείως από τα πρόσωπα που προκάλεσαν το κοινό αίσθημα με τις πολιτικές τους συμπεριφορές…και το κυριότερο!
-Χωρίς καμία υποδομή στο μειονοτικό στοιχείο, όπου τα λάθη του νυν Περιφερειάρχη Δημήτρη Σταμάτη, διαδέχονται το ένα πίσω από το άλλο!!!
-Αλλά να νοιαστεί ποιος; Όταν στη συγκεκριμένη περίπτωση ισχύει το «ο σώζων, εαυτό σωθείτω»;;;

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »