*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

10 Ιουνίου

10 Ιουνίου


*Μέχρι και ο γνωστός Στάμος, εμφανίστηκε στο εκλογικό κέντρο της Νέας Δημοκρατίας, όταν τα «αποτελέσματα» άρχισαν να δείχνουν συντριβή του Κοντού Αλέκου που «επωμίστηκε» το βάρος του εκλογικού αποτελέσματος και κατάφερε… να ΔΙΩΞΕΙ τους Νεοδημοκράτες από τη παράταξη!
-Αφού δηλαδή «έσωσαν» την Ξάνθη και την παράταξη ο εκ Λήμνου Τσαλίδης, ή ο εκ Κιλκίς Ζαγναφέρης, τώρα πλέον ήρθε η ώρα του εκ Τρικάλων κυρίου Τριμίτζιου… o οποίος με την στήριξη των ΠΑΣΟΚικών εντύπων «Εμπρός» και «Αγώνας»!
Ζήτωώώωώ! Και στον Στάμο…
……
*Στο πολιτικό του γραφείο με τους στενούς συνεργάτες του και τον «Πύρρο», ο Κοντός το βράδυ της Κυριακής μάθαινε για την ΣΥΝΤΡΙΒΗ της Νέας Δημοκρατίας, πρώτος από όλους…!
-Βλέπετε περίμενε να βγει η Νέα Δημοκρατία στη Ξάνθη… πρώτο κόμμα ή έστω να μειώσει τη διαφορά, για να εμφανιστεί ως… ηγέτης (;) στο εκλογικό Κέντρο της Βόγδου όπως πάντα! Αλλά ήρθε η απόλυτη συντριβή με 16 μονάδες διαφορά, που αναγκαστικά «πιέζει» πλέον τον Καραμανλή να μην τον βάλει πλέον στο ψηφοδέλτιο!!!
-Καθότι θεωρείται και ο κύριος υπεύθυνος της ενταύθα εκλογικής συντριβής!
……
*Χθες άλλωστε τα πρωϊνάδικα άστραφταν και βροντούσαν! Σε όλους τις εκλογικές περιφέρειες των Βατοπεδινών, «πάτωσε» η Νέα Δημοκρατία!!!
……
*Από τη μια βέβαια «κρίμα» για τον Κοντό που πίστευε ότι έχοντας τη στήριξη των Διαφωνίδη - Γκορόγια - Σταυράκη Καρυπίδη και ΠΒ.Π θα «σάρωνε» και… αυτή τη φορά!!! Κι από την άλλη η απόλυτη ικανοποίηση διότι ήδη είχε σπεύσει να «διοχετεύσει» ότι θα… «κανονίσει» τον Πάνο Παπαδόπουλο (!) μετά τις… Ευρωεκλογές, πιστεύοντας ότι δήθεν «θα πάρει» στη Ξάνθη το αποτέλεσμα!!!
-Αυτοκανονίστηκε…!
……
*Δεν θέλω φυσικά να σχολιάσω τη στάση του Προέδρου της ΝΟΔΕ Στέλιου Μωραϊτη διότι για μένα είναι και παραμένει φίλος μου…
Και οποίος τα έβλεπε όλα…»σαρωτικά και μιλούσε για… θρίαμβο Κοντού!!!
Τελικά ούτε καν το Δροσερό μπόρεσαν να πάρουν… Σε όλα έπεσε έξω ο Πρόεδρος! Ακόμη και στο αποτέλεσμα μέσα στη πόλη, όπου κινδυνεύει να χάσει πλέον και ο σημερινός Δήμαρχος Ξάνθης Λάκης Στυλιανίδης, «πληρώνοντας» ακριβά το φαινόμενο Τσέπελη… Και όχι μόνο.
-Ποιος το περίμενε ότι ακόμη και στο Δήμο Ξάνθης θα μπει μπροστά το ΠΑΣΟΚ με δέκα μονάδες;
……
*Κακά τα ψέματα. Ήταν η πρώτη εκλογική αναμέτρηση, στην οποία «ένοιωσα» προσωπικά σαν να… απείχα εντελώς!!! Διότι αν η Ν.Δ. έβγαινε πρώτη, ποιος τον «έπιανε» τον Κοντό και την «παρέα» του... αλλά δυστυχώς η αλαζονεία ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ακριβά!
……
*Το 30% που πήρε η Νέα Δημοκρατία τοπικά, απέδειξε βέβαια περίτρανα αυτό που λέω συνεχώς τους τελευταίους μήνες.
1.Είναι εντελώς «ΓΥΜΝΟΣ» ο «βασιλιάς!». Ο πολιτικός ΜΥΘΟΣ του Κοντού Αλέκου μας τελείωσε!
-Η Νέα Δημοκρατία στη Ξάνθη, ΠΛΗΡΩΣΕ την αλαζονεία του πρώην Υπουργού και την «στροφή» στου «Βατοπαίδι» αλλά και στις «παρά το νόμο και την ηθική» προσλήψεις των συγγενών και κουμπάρων του καθώς επίσης και τα «συνεχή» αγκαλιάσματά του με τους ΠΑΣΟΚους!!!
……
*Όπως δικαιώθηκα και για την «φιέστα Κοντού», όταν έγραφα….θα κριθεί εκ του εκλογικού αποτελέσματος, αφού στην ουσία ΔΙΧΑΣΕ τη βάση και τους οπαδούς της Νέας Δημοκρατίας!
……
*Πήγαν στη συγκέντρωση του Κοντού (ακόμη και μεταφερόμενοι συνεταιριστές) αλλά αποδείχθηκε ότι… ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΑΝ!!! Ούτε Νέα Δημοκρατία, ούτε Κοντό…!
……
*Τελευταίο άφησα τον Νομάρχη Ξάνθης Γιώργο Παυλίδη. Είναι το δεύτερο πρόσωπο στο οποίο με τη ψήφο τους οι Νεοδημοκράτες εκφράστηκαν ΑΡΝΗΤΙΚΑ απέναντι στο κόμμα…
-Ο ίδιος μπορεί τη Κυριακή το βράδυ να έλεγε, «δεν ήταν δικές μου εκλογές…», αλλά όλες τις προηγούμενες μέρες τα φιλικά του έντυπα τον «εμφάνιζαν» να… αλωνίζει το Νομό και να… αγωνίζεται για τη πρωτιά της Νέας Δημοκρατίας! Οπότε έχει και τεράστιο ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ!!!
Δεν τον θέλουν οι πολίτες… Αν θέλει να προσφέρει στη παράταξη, ας ΦΥΓΕΙ από τώρα!!!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »