*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

04 Ιουνίου

04 Ιουνίου

*Ποιόν εκδότη και στενό συνεργάτη και φίλο του Δραγουϊδη και του Πούλιου (με γαλάζιο βέβαια «μανδύα»), «άρπαξε» αγρίως μέσα στο κόσμο προχθές το βράδυ στο Elisso Hotel έξω φρενών ο Δήμαρχος Ξάνθης Λάκης Στυλιανίδης; Και οι φωνές του ακούστηκαν μέχρι το… δρόμο;
Το πιο ωραίο απ’ όλα. Σε κάποια φάση λέει ο δήμαρχος στον δημοσιογράφο. «Άντε ρε βλάκα» και γύρισαν άπαντες εντός της αιθούσης…
Τελικά μας «περίσσεψαν»… για να «τσιμπήσουν» τόσοι πολλοί!
……
*Τι έγινε τελικώς;
-Βγήκαν στο μπαλκόνι του Elisso, ο συγκεκριμένος εκδότης κατά πάγια τακτική και απολογούμενος έριξε «λάσπη» σε… μένα, προφανώς γιατί μόνο καλό του έκανα και εκεί έληξε η παρεξήγηση.
……
*Το έγραψα κι άλλη φορά…
-Το χειρότερο πράγμα σ’ έναν άνθρωπο είναι η ανειλικρίνεια και η βλακεία! Να σου διαμαρτύρεται δηλαδή κάποιος για μια απρέπεια ή βλακεία που γράφεις κι εσύ να του απαντάς…
-Δεν σε «πείραξε» που τα έγραψε ο… «κολλητός» σου και σε «πείραξε» ότι το ‘γραψα εγώ;
-Κι άντε να τον «πείσεις» τον πανηλίθιο ότι εσύ «ξεδόντιασες» έναν εκβιαστή κι αυτός τον έκανε… «σημαία»!!! Κι ότι δεν είναι όλοι ίδιοι…
……
*Καθότι άλλο να παίρνεις τον Κοντό σαν Υπουργό και να του λες, «θα σε γαμ….», αν δεν μου δώσεις την διαφήμιση…
-Κι άλλο να τολμάς με το οποιοδήποτε οικονομικό και προσωπικό κόστος να έρχεσαι ΚΟΝΤΡΑ με όλο το σύστημα του Κοντού…
-Καταγγέλλοντάς τον που πρόδωσε τα οράματα μιας παράταξης και την εμπιστοσύνη ενός Πρωθυπουργού! Αδιαφορώντας για τους οικονομικούς αποκλεισμούς!
……
*Πετυχημένη πάντως κομματική εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ Ξάνθης προχθές το βράδυ στο Elisso με κεντρικό ομιλητή τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή και πρώην Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ κ.Παπανικολάου αλλά ο Κοντός κατόρθωσε και πάλι να… «ξεχωρίσει» για την… σεμνότητα και ταπεινότητά του!
-Πριν ΜΙΛΗΣΕΙ λοιπόν ο «τιμώμενος» υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Ν.Δ., ο
Αλέξανδρος όπως ζητεί να τον αποκαλούν μετά το Υπουργιλίκη του, καθότι το Αλέκος είναι πολύ λαϊκό, πήγε τον χαιρέτησε και… αποχώρησε από την αίθουσα συνοδευόμενος από τον γνωστό «Πύρρο»! Καθότι είχε να κάνει ανειλημμένες υποχρεώσεις!!!
-Θα του άρεσε να του το κάνουν το ίδιο; Με ρώτησε ΟΝΝΕΔίτης!
-Μα υπήρξε ποτέ… ΟΝΝΕΔίτης; Για να μπορεί να καταλάβει πως αισθάνθηκαν άπαντες οι ΟΝΝΕΔίτες με τον τρόπο που έφυγε;
……
*Βέβαια όλα αυτά, αφήστε τα στο περιθώριο. Τη Κυριακή έχουμε Ευρωεκλογές και οφείλουμε να στείλουμε το καθαρό μήνυμα σε όλους τους πολίτες.
-Νέα Δημοκρατία δεν είναι μόνο ο Παυλίδης του «εγώ» και των «μπαρών», ο Κοντός Αλέκος, ο «Πύρρος» και ο «περίγυρος» του πρώην Υπουργού και του «συστήματός» του… Είμαστε όλοι εμείς που δεν θέλουμε την επιστροφή στο «γκρίζο» και στο «πισωγύρισμα»! Πάνω από όλα όλοι οι ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΙ απλοί Νεοδημοκράτες που επιμένουν στο ΟΡΑΜΑ κι ας «αδικήθηκαν» και από το κόμμα για το οποίο αντιστάθηκαν τόσα απέναντι στις καθεστωτικές και διεφθαρμένες αντιλήψεις του ΠΑΣΟΚ!!! Νεοδημοκράτες ΨΗΦΙΣΤΕ δυνατά την Κυριακή…γιατί οι «εντός» παλεύονται!
-Το «καθεστώς» αν γυρίσει… ποιος ξέρει πότε θα «φύγει»!
……
*Κι ένα αφελές ερώτημα στον «παλιόφιλο» τον Τένη…
-Τελικά ένας εγώ κι εσείς όλοι οι άλλοι… απέναντι, επειδή το ΛΑ.Ο.Σ πήρε τη «σφραγίδα» από τον Μάριο!!!
-Δηλαδή πλην του Δραγουϊδη, του Σταυράκη και του Γκορόγια ποιοι είστε οι… άλλοι; Να κοιτάζω τουλάχιστον καλύτερα στη «πλάτη» μου!
(Σ.Σ. Και να ‘λεγα έστω μια φορά μια «κακιά» κουβέντα για τον «παλιόφιλο». Ακόμη και στις χειρότερες στιγμές του).

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »