*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

04 Ιουνίου

ΜΗΝΥΜΑ ΚΟΝΤΟΥ ΣΕ ΣΓΟΥΡΙΔΗ - ΑΝΕΣΤΗ ΚΑΛΛΙΓΑ! Σε περιμένω να στείλουμε όλοι μαζί, μήνυμα… νίκης από την Ξάνθη!

04 Ιουνίου


«Γελάει» και το παρδαλό κατσίκι με τα καμώματα του πρώην Υπουργού του Καραμανλή που έστειλε μηνύματα στο… μισό ΠΑΣΟΚ Ξάνθης, καλώντας το στη «προσωπική» του φιέστα…
Μάλιστα μεταξύ των αποδεκτών που έλαβαν το… ενθουσιώδες μήνυμά του, ήταν και ο… βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Σγουρίδης, αλλά και ο πράσινος πρώην Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ξάνθης και συνδικαλιστής Ανέστης Καλλιγάς, με τον οποίο κάποτε πήγαν να «παίξουν» ξύλο στους διαδρόμους του δικαστηρίου!!! (Σ.Σ. Και έγινε δικαστήριο σε βάρος μου, γιατί δεν παρέδιδα την κασέτα προκειμένου ο Καλλιγάς να καταθέσει αγωγή και μηνύσεις σε βάρος του για τις ύβρεις του…).
Προσέξτε όμως τι επακριβώς ανέφερε το μήνυμα του Κοντού στους Σγουρίδη-Ανέστη Καλλιγά για να διαπιστώσετε και κάτι περίεργο.
«Σε περιμένω να στείλουμε όλοι μαζί, μήνυμα νίκης από τη Ξάνθη το Σάββατο 30.5.09 και ώρα 8 μ.μ. στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης. Αλέξανδρος Κοντός»
-Μήνυμα νίκης, χωρίς όμως ο πρώην Υπουργός να αναφέρεται τίνος…
-Της Νέας Δημοκρατίας; Της δικής του; Της Ξάνθης;
Και το ρεζουμέ.
-Από το ρεζουμέ.
-Από το μήνυμα απουσιάζει παντελώς η λέξη… Νέα Δημοκρατία! Ενώ ο πρώην Υπουργός αναφέρεται μόνο με το όνομά του. «Αλέξανδρος Κοντός»….
-Ούτε καν ως… βουλευτής της Ν.Δ.!!!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »