*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

10 Ιουνίου

Ανακοίνωση - ευχαριστήριο της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ξάνθης!

10 Ιουνίου

Χαμηλούς τόνους επέλεξε το ΠΑΣΟΚ Ξάνθης για να ευχαριστήσει τους πολίτες που της έδωσαν τόσο μεγάλη πρωτιά και διαφορά με τη Νέα Δημοκρατία στο Νομό Ξάνθης.
Την ίδια ώρα, , δεκάδες επισκέπτες του blog του «Μαχητή» εξαπέλυσαν προσωπική επίθεση κατά του εκδότη του»Μ» Πάνου Παπαδόπουλο, λες κι αυτός ήταν ο… «διαχειριστής της εξουσίας επειδή εκτίμησε ότι αν «περνούσε» το ΛΕΥΚΟ στη μειονότητα, η ΝΔ. θα ήταν ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ στο Νομό Ξάνθης!!!
(Σ.Σ. Ανοίξει το blog του «Μ» και διαβάστε τις ύβρεις και αλαζονείες φίλων του ΠΑΣΟΚ σε βάρος μας…).

Ανακοίνωση - Ευχαριστήριο
της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Ξάνθης

Εμείς τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ προσπαθήσαμε στις εκλογές για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου να ενισχύσουμε την εκπροσώπηση των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών. Προσπαθήσαμε ακόμη μέσω του εκλογικού αποτελέσματος να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για να δοθεί πολιτική διέξοδος στη χώρα μας.
Κάναμε το καθήκον μας με όρους ξεκάθαρους. Οι πολίτες που μας εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους, στο Νομό Ξάνθης αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα, αντιλήφθηκαν τα παραπάνω. Αυτή ήταν μια στρατηγική μάχη στην πορεία μας για την Ελλάδα που περιγράφουμε στο πρόγραμμά μας, η οποία κερδήθηκε.
Ευχαριστούμε τους πολίτες της Ξάνθης και τους καλούμε να μην εφησυχάζουν. Μόνο με συνεχή προσπάθεια και με τη συμμετοχή όσο το δυνατόν περισσότερων πολιτών, το όραμά μας, όπως μας το περιγράφει καθημερινά πλέον ο Γιώργος Παπανδρέου, θα γίνει έργο.
Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΞΑΝΘΗΣ

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »