*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

05 Ιουνίου

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΝΟΔΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ Δυναμική και εντυπωσιακή η παρουσία της Ξάνθης στην υπό βροχή ομιλία του Καραμανλή στη Θεσσαλονίκη

05 Ιουνίου


Παρά την συνεχή βροχή και τις ακατάλληλες καιρικές συνθήκες, «βούλιαξε» στη κυριολεξία η Θεσσαλονίκη στην προχθεσινή εντυπωσιακή συγκέντρωση και ομιλία του Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή.
Στην οποία εντυπωσιακή ήταν η παρουσία της Ξάνθης με 11 γεμάτα από Νεοδημοκράτες πούλμαν, με επικεφαλής τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Στέλιο Μωραϊτη. Ήταν μάλιστα η πρώτη φορά που μπόρεσε να συγκεντρώσει τόσο κόσμο η Νέα Δημοκρατία στη Ξάνθη (επί Θεολόγο Καλαϊντζή η ΝΟΔΕ δεν μπορούσε να γεμίσει ούτε 2-3 λεωφορεία…) και να μεταφερθεί με πούλμαν στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να διατρανώνει την πίστη και συμπαράστασή του στο έργο της Κυβέρνησης και του Κώστα Καραμανλή. Τα συγχαρητήρια βέβαια γι’ αυτή τη δυναμική κινητοποίηση, εκτός από τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Στέλιο Μωραϊτη ανήκουν στην «ψυχή»της Κινητοποίησης που ακούει στο όνομα Μπάμπης Δημαρχόπουλος, στον Παναγιώτη Ταρενίδη που δραστηριοποιήθηκε έντονα αυτές τις μέρες, στην Νινή Γεωργανά που έχει αφήσει τις δουλειές της και τρέχει για το κόμμα και γενικά στα μέλη της ΝΟΔΕ…που απέδειξε ότι είναι για τα δύσκολα.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »