*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

02 Ιουνίου

ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ & ΚΟΝΤΟΣ

02 Ιουνίου

Θα μας «τρελάνει» τελείως ο Κοντός, αλλιώς δεν εξηγείται…
Διαβάστε λοιπόν ο πολιτικός που χαρακτηρίζεται από όλο τον Πανελλήνιο τύπο ως «βατοπεδινός», τι ανέφερε στην ομιλία του για το Βατοπέδι, στο Δημοτικό Αμφιθέατρο:
«Για δε το Βατοπαίδι, γνωρίζετε καλά ότι από τη στιγμή που πληροφορήθηκα το θέμα, αντέδρασα δυναμικά, ώστε οι Βατοπαιδινοί να μη γίνουν «κατακτητές» σε 25.000 στρέμματα Θρακικής γης.
Να μη πάρουν την περιουσία χιλιάδων συμπολιτών μας, σε περιοχές από το Πόρτο Λάγος έως το Σέλερο.
Οι πολιτικοί μου αντίπαλοι, οι οποίοι ποτέ δεν αναγνώρισαν τις ευθύνες τους, εκμεταλλεύτηκαν την υπόθεση για να με πλήξουν πολιτικά, εκτοξεύοντας εναντίον μου ανυπόστατες, άδικες έως και αστείες κατηγορίες.
Απώτερος στόχος τους ήταν η απομάκρυνσή μου από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων».
-Δηλαδή φίλτατε Αλέκο το ΠΑΣΟΚ έχει τόση δύναμη και ασκεί τέτοια «εξουσία» στον Πρωθυπουργό μας, ώστε να καταφέρει την…απομάκρυνσή σου από την Κυβέρνηση;
-Κι άντε… Τον Σωκράτη Ξυνίδη, τον Σγουρίδη και τον κουμπάρο σου τον Τσαρτσάρα τους… «έπεισες» για τους αγώνες σου κατά του Εφραίμ και του Αρσένιου!!!
-Σ’ εκείνη τη «δόλια» τη Μαντέλη, μπορείς να μας πεις γιατί έστελνε τον Ιατρίδη με «ραβασάκια» το βράδυ της 7ης Δεκεμβρίου στο σπίτι της ν’ αλλάξει την… κατάθεσή της στην ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ; Και να κινδυνεύει τώρα εξ’ αιτίας σου να πάει ΦΥΛΑΚΗ;

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »