*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

10 Ιουνίου

Βατερλό!

10 Ιουνίου
Η αλαζονεία του πρώην Υπουργού και του «περίγυρου», οι «μπάρες» και το «εγώ» του Νομάρχη Ξάνθης Γ. Παυλίδη, οι διάφοροι πλουτίσαντες από την Τ.Α. τύπου Τσέπελη, το έργο-ΤΕΡΑΣ ενοποίησης των πλατειών ερήμην των πολιτών και τα «πρόστιμα» στο κοσμάκη…

ΓΚΑΛΕΤΣΗ ΕΝΩΣΕ ΤΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ!
«Κουμπάρος» του Κοντού είναι ο γιος του πρώην Προέδρου της ΝΟΔΕ και «πολέμιός»μας! Μόνο αυτός μπορεί όμως τώρα να ενώσει τη παράταξη και να αποκαταστήσει πολλές αδικίες…!
ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ!
*«Πορεύτηκαν» και «πορεύονται» με τους Χατζηευαγγέλου, τους Φεταχίδηδες, τους Νεόφυτους, τους «Πύρρους» και τα Μ.Μ.Ε του ΠΑΣΟΚ! «Εισπράττει» η παράταξη το τίμημα της ΑΧΑΡΙΣΤΙΑΣ τους…!

ΔΙΩΞΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ!
Κύριε Καραμανλή, ΔΙΩΞΕ ΟΛΟΥΣ όσους προκάλεσαν και προκαλούν το κοινό αίσθημα με αλαζονικές συμπεριφορές και ΠΛΟΥΤΙΣΜΟΥΣ! Αλλιώς θα ΦΥΓΟΥΜΕ κι εμείς…! ΚΑΘΑΡΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ!!!

Αν αναλύσει κανείς τα αποτελέσματα, θα δει ότι «βατερλό» της Ν.Δ. και στους Δήμους Βιστωνίδας και Αβδήρων. Αλήθεια, που ήταν οι Ζλάτκος - Ευα Τσακίρη, όταν ο Χατζηευαγγέλου «ίδρωνε» στον Τόπειρο;

Στοίχησαν ακριβά!!!! Η αλαζονεία του πρώην Υπουργού Κοντού Αλέκου και του γνωστού «περίγυρού του», η διαχείριση των Συνεταιριστικών εργοστασίων που έκλεισαν επί των ημερών του, οι «μπάρες» και το «εγώ» του Νομάρχη Ξάνθης Γ. Παυλίδη, οι διάφοροι πλουτίσαντες από την Τ.Α. τύπου Τσέπελη που εμφανίζονταν ως… επιλοχίες του Κοντού «τσαλακώνοντας» το προφίλ του σημερινού Δημάρχου Ξάνθης, το έργο-ΤΕΡΑΣ ενοποίησης των πλατειών ερήμην των πολιτών καθώς ο Δήμαρχος δεν δέχτηκε ούτε «δοκιμαστικά» να «λειτουργήσει» το κυκλοφοριακό με τους νέους πεζόδρομους, τα «πρόστιμα» στο κοσμάκη από τους τροχονόμους (δημόσιους και δημοτικούς), που στέλνουν οι έχοντες την εξουσία ΚΥΝΗΓΩΝΤΑΣ τους πολίτες επειδή δεν προέβλεψαν αυτοί οι ίδιοι ΠΑΡΚΙΝΓΚ στην πλατεία διοικητηρίου Δήμαρχος Ξάνθης και Νομάρχης… Στοίχησαν και ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ! Και θα στοιχίσουν αν δεν αλλάξουν τα πράγματα…
-Το εκλογικό αποτέλεσμα της περασμένης Κυριακής, ήταν αναμενόμενο για όλους όσους είχαν «προβλέψει»την λαϊκή κατακραυγή!!! Και απλά τις περίμεναν περισσότερο… ήπιες.
Ακόμη κι όταν πρωτοσέλιδα μιλούσαμε για ΠΡΩΤΙΑ της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Ξάνθης πιστεύοντας ότι τα ΛΕΥΚΑ των μουσουλμάνων θα ξεπεράσουν τα -12.000 ψηφοδέλτια!
-«Νοιώθαμε» την πλήρη αποδοκιμασία των στελεχών που έβγαιναν μπροστά και εμφανίζονταν ως…οι ηγέτες! Μας τηλεφωνούσαν και μας έλεγαν, «δεν θέλουμε τον Κοντό στο ψηφοδέλτιο, να διώξει ο Δήμαρχος τον Τσέπελη κλπ».
Γι’ αυτό και προσπαθήσαμε να διασώσουμε την κατάσταση, προσπαθώντας τις τελευταίες μέρες να πείσουμε τους πολίτες ότι, «Νέα Δημοκρατία των ΟΡΑΜΑΤΩΝ στη Ξάνθη, δεν είναι οι κύριοι Γ. Παυλίδης, Κοντός, «Πύρρος», Τσέπελης κλπ
Αλλά δυστυχώς δεν πείσαμε κανέναν! Και ήρθε το ΒΑΤΕΡΛΟ! Το χειρότερο ποσοστό που πήρε ποτέ η Ν.Δ στην ιστορία της από το 1974 της ίδρυσής της!!! Ποτέ δεν έπεσε τόσο χαμηλά…Με διαφορά 16% υπέρ του ΠΑΣΟΚ!!!!
Φυσικά όπως και αν ήταν νίκη τα ίδια θα γράφαμε, η ήττα αυτή έχει ονόματα! Κοντός Αλέκος, Γ. Παυλίδης, Τσέπελης, «Πύρρος», Γ. Ράπτης, Κοσμάς Μπαλτατζής, Καραπαπάζογλου Ανέστης…
Δείτε και αξιολογήστε τα αποτελέσματα! Ανά εκλογικό τμήμα… Και θα δείτε την ΣΥΝΤΡΙΒΗ της Νέας Δημοκρατίας ακόμη και στο Δήμο Ξάνθης όπου το ΠΑΣΟΚ έχει προβάδισμα 10 μονάδες!!! Παντού η ΣΥΝΤΡΙΒΗ!!!
-Με έναν παντοδύναμο Υπουργό που «χάϊδευε» τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και συνέντρωγε μαζί τους κυνηγώντας τους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ που του έδωσαν ΨΥΧΗ (Υπάρχει και Θεός Κοντέ Αλέκο…), με δικό της «γαλάζιο» (υποτίθεται…), Νομάρχη Ξάνθης, με 5 δημάρχους (Στυλιανίδης, Ζλάτκος, Μπιρόλ, Τσακίρη, Καρασακαλίδης) στο πλευρό της υποτίθεται, με «γαλάζιες» Διοικήσεις ΕΑΣ Ξάνθης, Εργατικό Κέντρο, ΕΒΕ Ξάνθης κλπ η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ γνώρισε την ΣΥΝΤΡΙΒΗ για του απλούστατο λόχο…
Ξεκάθαρες κουβέντες.
Όλοι αυτοί που κατέχουν τις ΕΜΜΙΣΘΕΣ θέσεις, τις εξουσίες κλπ και ΚΕΡΔΙΣΑΝ πολλά σε αυτά τα 5 χρόνια που η Νέα Δημοκρατία είναι Κυβέρνηση, προκάλεσαν τον πολίτη και το κοινό αίσθημα, «έσπρωξαν» τους Νεοδημοκράτες στο ΠΑΣΟΚ, το ΛΑ.Ο.Σ και στην αποχή!!!

ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ!
Αμέσως μετά την «φιέστα» του Κοντού στο Δημοτικό Αμφιθέατρο, λες κι ήμασταν «προφήτες», γράφαμε ότι η συγκεκριμένη εκδήλωση, θα ΔΙΧΑΣΕΙ τον κόσμο της Νέας Δημοκρατίας!!! Θα φέρει το αντίθετο αποτέλεσμα…
Κι έτσι έγινε!!!
Κοντός και «παρέα» (οι περισσότεροι τουλάχιστον…), «πορεύτηκαν» και «πορεύονται» με τους Χατζηευαγγέλου, τους Φεταχίδηδες, τους Νεόφυτους, τους «Πύρρους» και τα Μ.Μ.Ε του ΠΑΣΟΚ! Έτσι νόμιζαν ότι θα κερδίσουν τις εκλογές!!!
Ε λοιπόν. Αν αναλύσει κανείς τα αποτελέσματα:
-Πανελλήνια θα δει ότι, «σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες των Βατοπεδινών» το ΠΑΣΟΚ ήρθε πρώτο κόμμα και πρώτευσε! Αν τα δει με βάση τα τοπικά αποτελέσματα, θα διαπιστώσει «βατερλό» της Ν.Δ. ακόμη και στους παραδοσιακά «γαλάζιους» Δήμους (δηλαδή Ξάνθη, Βιστωνίδα) αλλά και στον Αβδήρων.
-Αλήθεια, που ήταν οι Ζλάτκος - Ευα Τσακίρη, όταν ο Χατζηευαγγέλου «ίδρωνε» στον Τόπειρο και σάρωνε το ΠΑΣΟΚ;;;
-Άντε να δούμε ποιος θα μαζέψει τώρα τα «κομμάτια» που απέμειναν….
Μήπως ο κύριος Κοντός και πάλι με τους κυρίους Διαφωνίδη, Κοσμά Γεωργιάδη, Κανάλι 6, Πεντζουρίδη και Γκορόγια; Μήπως;
Η πρότασή μας στη παρούσα φάση. Κι αν δεν θέλουν ας μην την κάνουν αποδεχτή.
-ΑΠΟΣΤΟΛΕ ΓΚΑΛΕΤΣΗ ένωσε την παράταξη!
-«Κουμπάρος» του Κοντού είναι ο γιος του πρώην Προέδρου της ΝΟΔΕ και «πολέμιός»μας! Μόνο αυτός μπορεί όμως τώρα να ενώσει τη παράταξη οδηγώντας την προς τη νίκη…! Εμείς δεν έχουμε ανάγκη. Το πολύ πολύ εξ’ αιτίας του Κοντού να ΦΥΓΟΥΜΕ από τη Νέα Δημοκρατία εντελώς και να πορευτούμε τον ανεξάρτητο δρόμο της μαχόμενης δημοσιογραφίας. Αυτοί που πονάνε την Νέα Δημοκρατία, ας πάρουν πρωτοβουλίες!
-Απόστολε Γκαλέτση, ένωσε την παράταξη! Με την ιστορία και εμπειρία σου, πολλά μπορείς να πετύχεις.
-Διότι οι Ριτβάν δεν «βρέθηκαν»τυχαία για το Ευρωψηφοδέλτιο… Κάποιοι τον επέλεξαν! Κοντός και Νομάρχης; Ο ίδιος ο Ζαγορίτης;
-Οι «μπάρες» και τα πρόστιμα στους οδηγούς, ή το έργο «ενοποίησης» των πλατειών που γίνεται ΕΡΗΜΗΝ των πολιτών, ήταν λογικό να προκαλέσουν λαϊκή κατακραυγή και γενική αποδοκιμασία!

ΔΙΩΞΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ!
Και κλείνουμε το σημερινό κομμάτι. Πρόεδρε κ. Κώστα Καραμανλή, ΔΙΩΞΕ ΟΛΟΥΣ όσους προκάλεσαν και προκαλούν το κοινό αίσθημα με αλαζονικές συμπεριφορές και ΠΛΟΥΤΙΣΜΟΥΣ! Αλλιώς θα ΦΥΓΟΥΜΕ κι εμείς…! ΚΑΘΑΡΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ!!! Καθαρή Νομαρχία… Καθαροί Δήμοι, καθαρή ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »