*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

10 Ιουνίου

Μεγάλος θριαμβευτής των εκλογών ο Χατζηευαγγέλου!

10 Ιουνίου

Ο Δήμαρχος Τοπείρου Στέλιος Χατζηευαγγέλου αποδείχτηκε ο μεγάλος «ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΗΣ» των τοπικών εκλογών, αφού στον Δήμο του παρά την «γραμμή» Μετέ για ΛΕΥΚΟ, κατάφερε όχι μόνο να ανεβάσει τη δύναμη του ΠΑΣΟΚ αλλά να «συντρίψει» τη Νέα Δημοκρατία…!
Μια νίκη «μπούμερανγκ» και για τον ίδιο τον Κοντό βέβαια που ως Υπουργός, είχε «κλειστές» πόρτες για τους Νεοδημοκράτες και αυτούς που του δώσανε τη ψυχή τους, ενώ….»έστρωνε» τα χαλιά στον Χατζηευαγγέλου κάθε φορά που κατέβαινε στην Αθήνα ο Δήμαρχος με τον Νεόφυτο, τη Σακάλογλου κλπ!!!
Με την πολιτική βέβαια των «γευμάτων» αλλά και του γνωστού «γεύματος» του Χατζηευαγγέλου προς τον Κοντό ευθύς αμέσως από την αποπομπή του από την Κυβέρνηση, στην ουσία ο Δήμαρχος του ΠΑΣΟΚ «άδειαζε» και τον πρώην βουλευτή Γιώργο Παυλακάκη και την Νεοδημοκρατική αντιπολίτευση, στην οποίο ο «άνθρωπός» του Κώστας Μακρίδης, ουκ ολίγες φορές (και τώρα ακόμη…), στήριζε πάντα τον Δήμαρχο του ΠΑΣΟΚ….
-Μετά λοιπόν τον προσωπικό θρίαμβο του κυρίου Χατζηευαγγέλου και της κυρίας Σακάλογλου στον Τόπειρο υπέρ του ΠΑΣΟΚ….μάλλον θα πρέπει να συγχαρώ και τον κύριο Κοντό που τόσο πολύ τον «σιγόνταρε» σαν Υπουργός και Υφυπουργός….!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »