*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

11 Ιουνίου

11 Ιουνίου

Εμείς «κρούσαμε»τον κώδωνα του κινδύνου στον Δήμαρχο Ξάνθης Λάκη Στυλιανίδη μήνες τώρα για τους πλουτίσαντες επαγγελματίες δημοτικούς του συμβούλους που προκαλούν συνεχώς με την συμπεριφορά τους τον Ξανθιώτικο λαό. Με πρώτο φυσικά τον «συνέταιρο» του Elisso κύριο Τσέπελη που για να μην αντιληφθούν τα ακίνητα που αγοράζει πλουτίζοντας, τα συμβόλαια τα κάνει στη… Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις!!!
«Γάτα» ο Μανώλης!
……
*Προειδοποιήσαμε επίσης τον Δήμαρχο Ξάνθης και για την λαϊκή οργή των πολιτών για το έργο-τέρας ενοποίησης που όταν πηγαίνει 9 το βράδυ, ουδείς θα μπορεί να ελέγξει την ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ που θα αναπτυχτεί στη πλατεία τέρας!
-Του ζητήσαμε να κατέβει στην καθημερινότητα και για μια βδομάδα ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ να κλείσει τους πεζόδρομους που θέλει να κάνει, ώστε στη πράξη να φανεί το πρόβλημα…
-Δυστυχώς ο Λάκης, έχει καλύτερους συμβουλάτορες (όπως είχε και ο Κοντός Αλέκος…), αδιαφορεί πλήρως για τις διαμαρτυρίες των πολιτών, οπότε κάνουμε πάσο!
-Ας κάνει το έργο του κι εμείς ως πολίτες στο… έργο μας.
……
*Δέκα μονάδες μπροστά το ΠΑΣΟΚ και στο Δήμο Ξάνθης λοιπόν με Κιμμέρια και Δροσερό μάλιστα, τα «κάστρα» δηλαδή του Τσέπελη και του Θεολόγου να ψηφίζουν… δαγκωτό ΠΑΣΟΚ!
Διότι και το χρήμα φαίνεται ότι δεν έπεσε αυτή τη φορά εκεί, αλλά και ο Μανωλάκης καταγίνονταν με τις… καρέκλες του Elisso και πως θα τις βάλει στη… σειρά! Οπότε που να βρει καιρό να κάνει αγώνα…
……
*Και που να βρει άλλωστε χρόνο ο Μανώλης, έτσι απασχολημένος που είναι με τις νέες μπίζνες του;
-Να ‘ναι καλά άλλωστε Περιφερειάρχης, Νομάρχης, Δήμος, Επιμελητήριο, ο Παμπουκίδης, αφού άπαντες πλέον κάνουν τις εκδηλώσεις τους μόνο στο Elisso για να τα… οικονομάει ο Τσέπελης!
Λες και δεν υπάρχουν άλλα ξενοδοχεία στη πόλη!!!
……
*Καθαρές κουβέντες. Από το 1994 δεν είμαι απλά φίλος του Λάκη Στυλιανίδη, αλλά φανατικός ΟΠΑΔΟΣ του!
-Από την ώρα όμως που ο Δήμαρχος Ξάνθης επιλέγει και κρατάει στη ΔΕΥΑΞ τον Τσέπελη να διαχειρίζεται εκατομμύρια και να πλουτίζει καθημερινά και περισσότερο, αυτονόητο είναι πως οι δρόμοι μας χωρίζουν…!
-Άλλωστε έχω εντύπωση πως το έχει αντιληφθεί και ο ίδιος.
……
*Είμαι σίγουρος βέβαια ότι ο Δήμαρχος δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα στην επανεκλογή του, άλλωστε και ο Τσέπελης αυτά είπε στον Μιχάλη Αμοιρίδη, ότι «ο Λάκης δεν χάνει ποτέ», οπότε και όλα είναι… good!!!
-Άλλωστε ο Δήμαρχός μας, τυγχάνει της θερμής στήριξης και του Κοντού ενώ αποκατέστησε πλήρως τις σχέσεις του και με τους δύο Σταυράκηδες οπότε….
-Πάμε γι’ άλλες πολιτείες! Και ν’ αλλάξουμε θέμα.
……
*Και κλείνω με κουίζ. Αληθεύει ότι όλος εκείνος ο εξοπλισμός που υπήρχε στο πρώην ΞΕΝΙΑ μεταφέρθηκε και πήγε πακέτο στο… βατοπέδι;;; Με τίνος εντολές όμως; Αυτό είναι και το μοναδικό μου ερώτημα… Τα άλλα τα γνωρίζω.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »