*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Μαΐου

ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΞΑΝΘΗΣ, ΑΝΑΜΕΜΙΓΜΕΝΟΣ ΣΕ….»ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ»!

30 Μαΐου

Η υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας εδώ και μήνες, παρακολουθούσε ανώτερο αξιωματικός της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης, διότι είχε καταγγελίες και πληροφορίες ότι, «ήταν συχνάζει τακτικά και παίζει «φρουτάκια» σε καφέ μπαρ της πόλης.
Τελικά σύμφωνα με πληροφορίες μας, συνέλαβε επ’ αυτοφόρω γνωστό αξιωματικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης μέσα στο μαγαζί που «έπαιζε» και τον οδήγησαν στο αυτόφωρο μαζί με τον καταστηματάρχη που λειτουργούσε τα παράνομα παιχνίδια!!!
Την είδηση αποκάλυψε χθες από την «Ανοιχτή Γραμμή» ο Πάνος Παπαδόπουλος, ενώ «σιωπά» η Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης. Πληροφορίες λένε ότι οι δύο κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο, απολογήθηκαν την Πέμπτη το πρωϊ στον Εισαγγελέα και ορίστηκε τακτική δικάσιμος.
Το ερώτημα είναι αν στο κατηγορητήριο θα συμπεριληφθεί ή όχι και το αδίκημα της «προστασίας»!!!
Πάντως ο Αστυνομικός Διευθυντής Ξάνθης κ.Ανδρέας Ξιφαράς είναι «έξω» φρενών με το γεγονός και γι’ αυτό συγκάλεσε σύσκεψη στελεχών, δίνοντας αυστηρές εντολές στους διοικητές των Τμημάτων να αποφεύγουν τέτοιες συμπεριφορές (να συχνάζουν σε μαγαζιά με παράνομα παιχνίδια), τονίζοντας ότι ΘΑ ΠΑΤΑΞΕΙ τη ΔΙΑΦΘΟΡΑ από όπου κι αν προέρχεται!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »