*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Μαΐου

Η Ντόρα στη Ξάνθη!

30 Μαΐου
Την Δευτέρα θα οριστικοποιηθεί το πρόγραμμα επισκέψεών της και η τελική ημερομηνία

ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΑ «ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ»!
*Έρχεται να δώσει την μάχη των Ευρωεκλογών απέναντι στα «ψευδοδιλήμματα» και τα «παπαγαλάκια» του ΠΑΣΟΚ, θα περιοδεύσει στην Ορεινή περιοχή και θα μιλήσει στη μειονότητα.
ΑΦΑΝΤΟΣ Ο «ΘΕΣΜΙΚΟΣ» ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ
*Περιοδεία στην αγορά και τους οικισμούς του Νομού θα κάνει την ερχόμενη Πέμπτη ο Υφυπουργός Εσωτερικών Αθανάσιος Νάκος, ενώ άφαντος είναι ο Νομάρχης Γ. Παυλίδης από όλες τις «εξορμήσεις» Κοντού και ΝΟΔΕ!
Την πολιτικό με τα μεγάλα οράματα για την Ελλάδα, την Υπουργό Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη, «επιστρατεύει» η Νέα Δημοκρατία απέναντι στην πρόσφατη επίσκεψη Παπανδρέου στη Ξάνθη κι ενώ εντείνεται το προεκλογικό κλίμα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Μ».
Μάλιστα την ερχόμενη Δευτέρα θα οριστικοποιηθεί το πρόγραμμα επισκέψεών της και η τελική ημερομηνία λόγω του σκληρού φόρτου εργασίας της Υπουργού, αφού κατά πάσα πιθανότητα η Υπουργός θα επισκεφθεί και το Νομό Ροδόπης, ύστερα από προσωπικό αίτημα του Υπουργού Μεταφορών κ.Ευριπίδη Στυλιανίδη.

ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΑ «ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ»!
Η Ντόρα έρχεται στη Ξάνθη να δώσει την μάχη των Ευρωεκλογών απέναντι στα «ψευδοδιλήμματα», τα «παπαγαλάκια» του ΠΑΣΟΚ, αλλά και την «προβοκάτσια» που σημειώθηκε πριν λίγες μέρες, όταν σε θρησκευτική εκδήλωση στον Κένταυρο και παρουσία των Μετέ (Ψευτομουφτής) και Τσετίν (βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ν. Ξάνθης), κάποιοι «θερμόαιμοι» έβγαλαν…Τουρκική σημαία, γεγονός που έγινε μάλιστα πρωτοσέλιδο χθες στο ΠΑΣΟΚικό «Εμπρός» και όχι τυχαία φυσικά….! (Σ. Σ. Το συμβάν ήδη διερευνάται από τις αρμόδιες υπηρεσίες και υποκρύπτει σίγουρα σκοπιμότητες…)
Η Υπουργός Εξωτερικών θα περιοδεύσει στην Ορεινή περιοχή του Νομού Ξάνθης και θα μιλήσει στη μειονότητα για το πρόγραμμα του Υπουργείου και την ανάπτυξη της περιοχής, ενώ θα δώσει «σκληρές» απαντήσεις στα «πράσινα παπαγαλάκια» και τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου στην ατζέντα των εσωτερικών και εξωτερικών θεμάτων και στην έντονη «κινδυνολογία»τους που έχει ξεπεράσει κάθε όρια και προσβάλει τη χώρα και στο Εξωτερικό.

ΑΦΑΝΤΟΣ Ο «ΘΕΣΜΙΚΟΣ» ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ
Την ίδια ώρα πάντως που η Κυβέρνηση «επιστρατεύει» το πλέον βαρύ πολιτικό όνομα που διαθέτει, περιοδεία στην αγορά και τους οικισμούς του Νομού Ξάνθης θα κάνει την ερχόμενη Πέμπτη και ο Υφυπουργός Εσωτερικών Αθανάσιος Νάκος μαζί με κλιμάκιο της ΝΟΔΕ και θα συζητήσει με τον κόσμο για τις Ευρωεκλογές και τα προβλήματα της καθημερινότητας.
Εντύπωση πάντως κάνει στον Νεοδημοκρατικό κόσμο ότι, «άφαντος» στη κυριολεξία είναι ο Νομάρχης Γ. Παυλίδης από όλες τις «εξορμήσεις» Κοντού και ΝΟΔΕ ή κλιμακίων του κόμματος, με το πρόσχημα του δήθεν…θεσμικού ρόλου του! Κι ενώ τα πάντα τα οφείλει σε αυτή τη παράταξη!
Αντικειμενικοί παράγοντες πάντως εκτιμούσαν ότι, η «εξαφάνιση» του κυρίου Παυλίδη από την προεκλογική εκστρατεία της Νέας Δημοκρατίας, οφείλεται στους παρακάτω λόγους:
1. Φοβάται τυχόν αρνητικές αντιδράσεις στο πρόσωπό του από τους Νεοδημοκράτες σε δημοσίους χώρους.
2. Αντιλαμβάνεται πλήρως το «ψυχρό» και «άσχημο» κλίμα που έχει δημιουργήσει με αρνητικό αντίκτυπο και στη παράταξη αλλά και την παράταξη.
3. Μελετάει την «πολιτική συνταξιοδότησή» του, αφού τίποτα τελικά δεν του «βγήκε» από αυτά που ήλπιζε…
4. Θέλει να εμφανίσει το προφίλ του πολιτικού που είναι δήθεν…υπεράνω κομμάτων! Και με αυτό να αποχωρήσει από τη πολιτική ζωή…
…..

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »