*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Μαΐου

ΛΑΘΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΕΝΗ…

30 Μαΐου

Προτιμότερο θα ‘τανε να κάνει μια σπουδαία πολιτική παρέμβαση στα δημοτικά ή στο καυτό θέμα των «συνεταίρων» του Elisso, παρά να «εκτεθεί» με μια εκδήλωση όπως η σημερινή, που περισσότερο θυμίζει οικολογικό σύλλογο, παρά έναν Ανεξάρτητο δημοτικό συνδυασμό.
-Λάθος πολιτική κίνηση αυτή του Δημήτρη Μπένης και της Κίνησης Πολιτών που ηγείται και πιθανόν ήθελε να καταστήσει σαφή την «ύπαρξή» της…μετά την «σιωπή» τόσων μηνών.
-Το να τεθεί υπό την αιγίδα μάλιστα του… Χατζηευαγγέλου και της Σακάλογλου η πρωτοβουλία της δημοτικής παράταξης του Δημήτρη να καθαρίσει την παραλία του Ερασμίου, όχι μόνο δεν πρόσφερε κάτι ουσιαστικό αλλά απεναντίας… Τον εξέθεσε πολιτικά.
-Βάζεις υπό την αιγίδα ενός Δημάρχου μια πρωτοβουλία καθαριότητας, επειδή ο συγκεκριμένος Δήμος αδιαφορεί να κάνει τα αυτονόητα;
-Δηλαδή άλλος ένας… εργολάβος φίλτατε Δημήτρη που προσδοκά εργολαβικά οφέλη από έναν πράσινο Δήμαρχο που ΦΟΒΑΤΑΙ τον έλεγχο στην περίφημη δημοτική εταιρεία Ανάπτυξης Τοπείρου; Και καταγγέλλεται γιατί δεν θέλει δημοτικό σύμβουλο από την αντιπολίτευση στην διοίκησή του;

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »