*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

22 Μαΐου

Και χθες, πλήρωναν τα ΤΕΛΗ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗΣ!

22 Μαΐου

Ενώ ο Νομάρχης Ξάνθης στέλνει το ένα δελτίο τύπου πίσω από το άλλο, λέγοντας ότι έδωσε εντολή στους υπαλλήλους του Γραφείου Συγκοινωνιών «να μη εισπράττουν», οι πολίτες τον διαψεύδουν!
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ!
*Ο Νομάρχης στη συνέχεια του προχθεσινού δελτίου τύπου, διευκρινίζει ότι «πολλές Νομαρχίες συνεχίζουν να εισπράττουν», παραλείποντας ότι, «πολλές Νομαρχίες όπως Θεσσαλονίκης, Σερρών, Δράμας κλπ εδώ και μέρες ΔΕΝ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ!!!

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Ενώ ο Νομάρχης Ξάνθης στέλνει το ένα δελτίο τύπου πίσω από το άλλο, λέγοντας ότι δήθεν έδωσε εντολή (προφορικά;;;) στους υπαλλήλους του Γραφείου Συγκοινωνιών «να μη εισπράττουν» τα ΤΕΛΗ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗΣ μετά τον «θόρυβο» που ξεσηκώσαμε, πριν αλέκτωρ λαλήσει οι υπηρεσίες τον….διαψεύδουν και οι πολίτες συνεχίζουν να τον καταγγέλλουν αφού ακόμη και χθες, στο γραφείο Συγκοινωνιών, ΠΛΗΡΩΝΑΝ κανονικά τα ΤΕΛΗ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗΣ οι κάτοχοι των ΙΧ αυτοκινήτων στους οποίους γίνονταν η μεταβίβαση των οχημάτων!!!!
Στο Γραφείο Συγκοινωνιών δηλαδή του κυρίου Παυλίδη, η γραφειοκρατία συνεχίζεται παράλληλα με την «εκμετάλλευση» εμπόρων και καταναλωτών και ο Νομάρχης πέφτει από τη μια γκάφα στην άλλη, συνεχώς…αυτοδιαψευδόμενος..!
Διαβάστε το νέο συνεχόμενο δελτίο τύπου του Νομάρχη Ξάνθης με ημερομηνία 22.5.2009

ΤΟ 2ο ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΝΟΜΑΡΧΗ ΞΑΝΘΗΣ
Ξάνθη, 22 Μαΐου 2009
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σε συνέχεια του χθεσινού δελτίου τύπου, σχετικά με την κατάργηση των τελών ταξινόμησης στην μεταβίβαση αυτοκινήτων, διευκρινίζεται ότι πολλές Νομαρχίες της Χώρας συνεχίζουν να εισπράττουν.
Η εντολή προς το Γραφείο Συγκοινωνιών δόθηκε από τον Νομάρχη για την εφαρμογή, παρά τη δημοσίευση του Νόμου, στην αρχή της εβδομάδας. Το Γραφείο Συγκοινωνιών στις 19-5-2009 ζήτησε να διατυπωθεί εγγράφως η εντολή, όπως και στη συνέχεια έγινε.
Κάθε τι άλλο δεν αληθεύει.
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΟΜΑΡΧΗ

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
1.Κύριε Παυλίδη σταμάτα να εμπαίζεις τη νοημοσύνη μας. Μας διευκρινίζεις ότι, «πολλές Νομαρχίες της χώρας, συνεχίζουν να εισπράττουν το τέλος ταξινόμησης»! Παντελώς σαν Ξανθιώτες αδιαφορούμε…Η δική μας Νομαρχία Ξάνθης τι κάνει…
-Σου διευκρινίζουμε λοιπόν κι εμείς με τη σειρά μας ότι, «πολλές Νομαρχίες της χώρας, όπως Θεσσαλονίκης, Σερρών, Δράμας κλπ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ εδώ και μέρες και ΔΕΝ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ πλέον το ΤΕΛΟΣ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗΣ!!!
2.Πως δόθηκε η εντολή στους υπαλλήλους αρχές της εβδομάδας; Μήπως…προφορικά; Για να σας την ζητάνε….εγγράφως στις 19.5.2009;;;
3.Και αφού και εγγράφως τους έδωσες την εντολή, γιατί ΚΑΙ ΧΘΕΣ 22.5.2009 οι επαγγελματίες ΙΧ αυτοκινήτων και οι πολίτες, ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ τα ΤΕΛΗ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ;;;
4.Ποιό είναι δηλαδή αυτό που δεν αληθεύει; Ότι το Γραφείο Συγκοινωνιών της Νομαρχίας Ξάνθης εξακολουθούσε μέχρι και χθες να εισπράττει τα ΤΕΛΗ;;;
Π.Π.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »