*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

29 Απριλίου

Δεν έχει τα κότσια; Ας μην είμαστε αφελείς…

29 Απριλίου

Ο κύριος Παυλίδης είναι αρκετά έξυπνος άνθρωπος (μη ξεχνάτε ότι πλην των άλλων διετέλεσε και αστυνομικός…), έχει πολιτική όσφρηση και δεν θα «ικανοποιήσει» το βίτσιο μας να εκτεθεί ως υποψήφιος βουλευτής Ξάνθης και να….τον μαυρίσουμε!
Συνήθισε τόσα χρόνια άλλωστε ως υποψήφιος Νομάρχης Ξάνθης!
-Άλλοι να τρέχουν και να του «μαζεύουν» τους…σταυρούς (Κοντός στην αρχή και μετά Καραπαπάζογλου, Στέλιος Μωραϊτης, Ταρενίδης μέχρι τον Πασχάλη Λύρατζη) κι αυτός εκ του…ασφαλούς να απολαμβάνει!
Και στο τέλος να τους την «φέρνει» και καταλλήλως….
Και τρανό παράδειγμα η περίπτωση του πρωτεύσαντος Καραπαπάζογλου.
Ο κύριος Παυλίδης λοιπόν μπορεί να δηλώνει ότι τον «τιμάνε» οι «26» γαλάζιοι…βουλευτές που αποκάλυψαν στον….Πεντζουρίδη του ΠΑΣΟΚ ότι επιθυμούν τον «αποκλεισμό» του Κοντού από το ψηφοδέλτιο….
Ωστόσο ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ να κατέβει με σταυρό υποψήφιος βουλευτής, γιατί γνωρίζει ότι θα τον «κέρδιζε» ακόμη και ο….Ορχάν Χατζηϊμπράμ!!!
Ας μη πλανιόμαστε λοιπόν…
Το ντέρτι του κυρίου Παυλίδη είναι να τον κατεβάσει υποψήφιο Ευρωβουλευτή ο Καραμανλής ως δήθεν….αντιβατοπεδινό και τίποτα παραπάνω. Σε οποιοδήποτε άλλο στίβο που ο ίδιος ο Παυλίδης θα έπρεπε να διεκδικήσει το ΣΤΑΥΡΟ του λαού, δεν έχει τα κότσια να κατέβει!!!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »