Προσέξτε λίγο... Η παραπάνω «αποκλειστική» είδηση είναι του Πεντζουρίδη πως όπως είναι γνωστό, είναι πρωτοκλασάτο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης!!!
Η συνέχεια λοιπόν της «αποκλειστικότητας, είναι ακόμη πιο ενδιαφέρουσα!
«Η «Θ» επικοινώνησε με τον Νομάρχη κ. Παυλίδη, ο οποίος όχι μόνο δεν διέψευσε την είδηση, αλλά σημείωσε: «με τιμά η αξιολόγησή μου από τους ανθρώπους της παράταξης που υπηρέτησα και υπηρετώ τόσα χρόνια…».
-Με το συμπάθεια Γιώργο μου, γιατί εγώ προσωπικά θεωρώ ότι μόνον εσύ γνωρίζεις τους… «26» του κυρίου Π.Β.Π, πως υπηρέτησες και υπηρετείς αυτή τη παράταξη;
-Στηρίζοντας στις δημοτικές… Χατζηευαγγέλου και… «πολεμώντας» τον Γιώργο Παυλακάκη; Ή κι αυτή η αξιολόγηση μοιάζει σαν εκείνη του 1998 που υπέκλεψες το χρίσμα του υποψηφίου Νομάρχης Ξάνθης από τον Λάκη Στυλιανίδη.

