*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Μαρτίου

ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ & ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΠΟΦΑΣΗ

31 Μαρτίου

Αποκλειστικά σας είχαμε δώσει πριν δύο βδομάδες την είδηση και πριν αλέκτωρ λαλήσει…επιβεβαιωθήκαμε, δείγμα της αξιόπιστης πληροφόρησης και δημοσιογραφία μας, αλλά και το πόσο «στριμώχνεται» καθημερινά πλέον για Υπουργικές του αποφάσεις, ο πρώην Ξανθιώτης Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κοντός Αλέκος.
Συγκεκριμένα στη διάσωση δημόσιας δασικής έκτασης 32.100 τ.μ., που παραχωρήθηκε από τον πρώην Ξανθιώτη υπουργό στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης για την ανέγερση ιδρύματος, ευελπιστεί ο Δικηγορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, με προσφυγή του στο Συμβούλιο της Επικρατείας, ζητώντας την ακύρωση της παραχώρησης. Πρόκειται για τη γνωστή υπόθεση που καταγράφηκε στην επικαιρότητα ως «Ανθιμοπέδι».
Στρεφόμενος κατά του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Αλ. Κοντού και της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Θεσσαλονίκης, ο ΔΣΘ χαρακτηρίζει μία σειρά πράξεών τους αντισυνταγματικές και παράνομες, καθώς οδηγούν σε παράβαση του άρθρου 24 του Συντάγματος που προστατεύει το φυσικό περιβάλλον και τις δασικές εκτάσεις.
Μάλιστα την προσφυγή υπογράφει ο πρόεδρος του ΔΣΘ Μ. Λαμτζίδης τονίζεται ότι η υπουργική πράξη Κοντού είναι αντισυνταγματική και άκυρη!
Κι έπεται και συνέχεια…

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »