*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

04 Μαρτίου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ

04 Μαρτίου
*Χωρίς να επιδιώξω να δώσω Πανελλήνια διάσταση στις αγωγές του Κοντού Αλέκου εναντίον μου, τις μέρες αυτές δέχομαι έντονες πιέσεις από διαφόρους δημοσιογράφους μεγάλων Αθηναϊκών εφημερίδων και καναλιών για συνεντεύξεις και δηλώσεις που προσπάθησα να αποφύγω όσο μπορούσα… με διάφορες προφάσεις.
-Κάποιοι από αυτούς επικοινώνησαν μάλιστα και με τον ίδιο τον πρώην Υπουργό που δυστυχώς για μια ακόμη φορά, τους είπε τη «μισή» αλήθεια…
Ή μάλλον την «αλήθεια» που βόλευε στον ίδιο! Αναμενόμενο…
……
*Αυτό που δεν αντιλήφθηκε ακόμη (ή δεν μπορεί να αντιληφθεί προφανώς…), ο πρώην «Αλέκος μας»!
Δεν επιδιώκω την πολιτική εξόντωσή του.…
Το ρόλο αυτό τον έχει «αναθέσει» (ευτυχώς για μένα), στον… εαυτό του!
Επαναλαμβάνοντας το ένα λάθος, πίσω από το άλλο.
Άλλωστε και χθες ακόμη, η Εισήγηση-καμπάνα του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, τον εμφανίζει ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟ για το «Ανθιμοπαίδι» στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, για 4 πλημμέλειες που παρουσιάζει η απόφασή του ως τέως Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης.
……
Αλλά και ας μη με προκαλεί…
Ούτε περιουσία διαθέτω όπως εκείνος και «χαλάλι» του που τα κατάφερε τόσο καλά, ούτε η πολιτική είναι «αυτοσκοπός» ζωής, ούτε κι έχω να χάσω τίποτα… την ελευθερία σκέψης και έκφρασής μου όμως, κανείς δεν μπορεί να μου τη στερήσει.
……
-Αν λοιπόν θέλει να επιβιώσει πολιτικά, γιατί τα «γεύματα» και οι «κόλακες» που περισσεύουν δίπλα του δεν του αρκούν…
-Τον συμβουλεύω για μια ακόμη φορά αυτό που τον συμβούλευσα και στην αρχή που ξεκίνησε η ΡΗΞΗ μας.
-Να κάνει αυτοκριτική και σκληρή μάλιστα και να ζητήσει ταπεινά συγνώμη από αυτούς που πίστεψαν ότι έχει όραμα και τον στήριξαν μέχρι σήμερα…Ιδίως για τον «παρά το νόμω και την ηθική» διορισμό του γιου του….και μετά του κουμπάρου του στο Υπουργείο.
-Το ‘κανε ο Βουλγαράκης και τα δικά του λάθη, αναμφισβήτητα είναι πολύ μικρότερα από τα δικά σου. Κατά την προσωπική μου πάντα άποψη.
……
*Είτε με τις «προσβάσεις» που διαθέτει σε κάποιους δημοσιογράφους, είτε με το να μη λέει όλη την αλήθεια και με ευκολία να ρίχνει «λάσπη» σ’ αυτούς που του ‘δωσαν ψυχή τόσα χρόνια… Κάνει την απογοήτευσή (μας), εντονότερη!
Τίποτα άλλο προς το παρόν.
……
*Αλλάζω θέμα. Δεν ξέρω αν ο Μανώλης Φανουράκης ή κάποιος άλλος θέλει να ανεβάσει τα ποσοστά του ΛΑ.Ο.Σ. στη Ξάνθη, σίγουρα όμως τα κατάφερε καλά… Ο Άδωνης Γεωργιάδης σαν επίτιμος προσκεκλημένος της ΔΕΑΞ και του Καρναβαλιού μας, τα πήγε άριστα. Και στο προσωπικό του λουκ, αλλά και φέρνοντας τη Ξάνθη πιο κοντά στο… ΛΑ.Ο.Σ.!
……
*Κι όσο για το άρμα που σατίριζε τον Γιώργο Παπανδρέου ως αυριανό Πρωθυπουργό, σίγουρα χαροποίησε τους ΠΑΣΟΚους και με το παραπάνω!
……
*Απ’ αυτή την άποψη δηλαδή, ΠΑΣΟΚ και ΛΑ.Ο.Σ όλοι έμειναν ευχαριστημένοι φέτος από το Καρναβάλι μας…
-Εκτός ίσως από την τοπική Νέα Δημοκρατία που πάει από το κακό στο χειρότερο…
……
*Διότι και τα συνεχή «γεύματα» του Κοντού… (προσωπικούς» ψηφοφόρους ίσως να φέρνουν στον πρώην Υπουργό!
-Απωθούν άλλους τόσους όμως, να μη ξαναψηφίσουν Καραμανλή…!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »