*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

28 Φεβρουαρίου

ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΜΥΡΩΔΑΤΟΥ: Νόμιμη ή παράνομη η εκμίσθωση;

28 Φεβρουαρίου


ΝΕΑ ΑΠΑΝΤΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΙΧΑΛΗ ΑΜΟΙΡΙΔΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ
ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΜΑΧΗΤΗΣ» ΤΗΣ 27ης ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2009

ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΟΡΙΟ!
*Το ποσόν των 40.000 Ευρώ που έδωσε η Ελληνοβουλγαρική Εταιρεία, χαρακτηρίζεται «πολύ μικρό» από τους Παναγιώτη Σαλτούρο και Γιάννη Παπαχριστόπουλο και ήταν το ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΟΡΙΟ ετησίου μισθώματος!!!

«ΒΙΑΣΤΙΚΟΙ» ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΒΔΗΡΩΝ & ΔΕΑΔΑ!
*Μέσα σε μόλις 13 μέρες η Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης του Δήμου Αβδήρων, απαιτούσε να υποβληθούν οι «φάκελοι» στην ΔΕΑΔΑ!

80.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ
*Θα έμπαιναν κάθε χρόνο στο ταμείο της ΔΕΑΔΑ, αν εισέπρατταν τα 700-800 Ευρώ που ήταν ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να πληρώσουν οι 120 και πλέον παραθεριστές!!!!

ΚΑΙ «ΑΠΕΙΛΕΣ» ΑΠΟ… ΠΑΝΩ!
*Ιδού ο Εισαγγελέας και τα δικαστήρια κύριε Μιχάλη Αμοιρίδη, αν θεωρείτε ότι σας «υβρίζω» θεωρώντας ως… «αποικιοκρατική» τη σύμβαση των 25 και πλέον ετών που σας παραχωρήθηκε το ακίνητο με ένα τόσο μικρό μίσθωμα!

…..
ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ… δικηγορική «γλώσσα» και λογική «επίδειξης» του ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΙΣΧΥΡΟΥ απέναντι στον δημοσιογράφο-Εισαγγελέα (δικός του ο όρος), λογική που τον «αδικεί» ο γνωστός εργολάβος και …REAL ESTATE με τους Βουλγάρους συνεταίρους του ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ, μας έστειλε χθες μια νέα απαντητική επιστολή για την ξενοδοχειακή μονάδα και το κάμπινγκ Μυρωδάτου, «ενοχλούμενος» εμφανώς για ερωτήματα που δεν είναι μόνο δικά μας, αλλά όλης της κοινής γνώμης, μας έστειλε χθες μια νέα απαντητική. Την δημοσιεύουμε αυτούσια και φυσικά… απαντάμε με τις δικές μας ΚΑΘΑΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ! Χωρίς πάθος, αλλά και χωρίς φόβο…

ΑΠΑΝΤΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ 27ης ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2009 ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΜΑΧΗΤΗΣ»
κ. Παπαδόπουλε,
1. Πρώτα από όλα θα επιθυμούσα να διευκρινίσω όσα σκοπίμως διαστρεβλώνετε στην έγγραφη επιστολή μου, αυτή της 25ης Φεβρουαρίου 2009, που απέστειλα στην εφημερίδα σας. Με τον όρο ημιαυθαίρετη μονάδα, σαφώς και δεν εννοούσα οποιαδήποτε ανεγερμένη τουριστική μονάδα στην περιοχή Αβδήρων. Ο όρος εμφανώς, σαφώς και με αδιαμφισβήτητο τρόπο απευθυνόταν στο Κάμπινγκ του Μυρωδάτου, το οποίο επί είκοσι (20) χρόνια λειτουργεί στην περιοχή. Ορθώς δε η κα. Δήμαρχος αποφάσισε τον τερματισμό του, καθώς η σύννομη λειτουργία του με τις κείμενες πλέον διατάξεις απαιτούσε δαπάνη δυσανάλογη των δυνατοτήτων ενός μικρού Δήμου. Οφείλει δηλαδή ένα κάμπινγκ, με τις κείμενες πλέον διατάξεις, να έχει σύγχρονο και δαπανηρό βιολογικό καθαρισμό, εστιατόρια, καφετέριες, πισίνες, παντοπωλείο, ειδική διαμόρφωση θέσεων και λειτουργικών ευκολιών σύμφωνα με τα περιγραφόμενα στο Νόμο και σύμφωνα με την τοποθεσία του. Προϋποθέσεις που περιγράφονται ρητά, περιοριστικά και επιτακτικά στο Νόμο και δεν αποτελούν μέρος διαπραγμάτευσης ή συζήτησης. Συνεπώς η έλλειψη όλων αυτών πλέον καθιστά τη συγκεκριμένη μονάδα (Κάμπινγκ) «ημιαυθαίρετη», τη λειτουργία της παράνομη και το Δήμο υπόλογο. Συνεπώς κάλλιστα έπραξε η Δήμαρχος Αβδήρων περατώνοντας την λειτουργία του, αφού η μετατροπή του για να περιέλθει σε κατάσταση νομιμότητας, θα κόστιζε ανυπολόγιστα ποσά στο Δήμο.
Όμως σε αντίθεση με τα εμφανή ανωτέρω και γνωστά σε ενημερωμένους νομικά ανθρώπους σκόπιμα παρερμηνεύσατε τον όρο «ημιαυθαίρετη μονάδα», και σκόπιμα τον αποδώσατε σε ιδιώτες, κατά τη γνωστή στην Ξάνθη και τους Ξανθιώτες τακτική σας να σπέρνετε έριδες, εκεί όπου δεν εδρεύουν, προκειμένου να το εκμεταλλευτείτε «δημοσιογραφικά», παίρνοντας πότε τη μία και πότε την άλλη πλευρά της διαμάχης!!!
2. Δεύτερον πρέπει να απαντηθούν οι αβάσιμοι ισχυρισμοί σας σχετικά με το μέγεθος του μισθώματος αλλά και την – ποινικά υβριστική καθ’ υμάς – «αποικιοκρατική» συμπεριφορά, όπως την αποκαλείτε, των επενδυτών.
Το μίσθωμα είναι λογικό, σύνηθες για τις συνθήκες που επικρατούν στις συναλλαγές, ανάλογο (κατά τη λογική του δικαίου), και ίσως ελαφρώς υψηλό, αν ληφθούν υπόψη μισθώματα πολύ τουριστικότερων περιοχών της Ελλάδας, από την παραλία Μυρωδάτου. Συγκεκριμένα αναφέρω ότι στο νησί της Θάσου (απείρως τουριστικότερη περιοχή) κάμπινγκ συγκεκριμένου Δήμου, εκτάσεως αντίστοιχης του υπό συζήτηση, και πρώτο στην παραλία, και κυρίως με όλες τις απαιτούμενες πλέον άδειες εκδοθείσες, μισθώθηκε το περασμένο έτος αντί ποσού 16.000 ευρώ ετησίως. Και μάλιστα με σκοπό να συνεχίσει τη λειτουργία του ως κάμπινγκ από ιδιώτη. Θεωρείτε κ. Παπαδόπουλε ότι συρρέουν όμοια πλήθη τουριστών στη Θάσο και στο Μυρωδάτο; Βέβαια ο ισχυρισμός για το μέγεθος του μισθώματος ενός παραλιακού κάμπινγκ δεν με εκπλήσσει, αφού προέρχεται από ένα άνθρωπο που χρόνια επαίρεται ότι δεν έχει φύγει από την Ξάνθη. Ίσως εάν φεύγατε λίγο θα είχατε και πληρέστερη ενημέρωση για τις παρόμοιες μισθώσεις και τα μισθώματα αυτών στην υπόλοιπη Ελλάδα.
Τέλος ο όρος «αποικιοκρατικός», πέρα από ποινικά κολάσιμος, υβριστικός, μειωτικός και απαξιωτικός, αναφέρεται προφανώς στην μακρόχρονη μίσθωση. Εάν εσείς, ως ικανότερος των «Βουλγάρων» επιχειρηματίας, θέλετε να ανεγείρετε ένα κτίριο 10.000.000 ευρώ, το οποίο δεν θα σας ανήκει, και να το παραδώσετε στον κατά κυριότητα ιδιοκτήτη Δήμο, νωρίτερα από τη συμπλήρωση 25 ετών εκμετάλλευσης, ελάτε να σας πουλήσουμε την επιχείρηση και να πραγματοποιήσετε εσείς τις κατατεθειμένες μελέτες και τα σχέδια των κτιρίων με δικά σας χρήματα. Ο ισχυρισμός σας δε περί «πεπαλαιωμένης» μονάδας μετά από 50 χρόνια μόνο αστεϊσμός, μπορεί να θεωρηθεί. Και τούτο διότι δεν πιστεύουμε να θεωρείτε ότι μία τουριστική μονάδα θα λειτουργεί 50 χρόνια, χωρίς ανακαινίσεις…..
3. Τρίτον θα πρέπει να σας τονίσω ότι η ειρωνική αναφορά σας στο όνομα του κ. Τάτση και στην δήθεν προσφορά του, μπορεί να αντιμετωπιστεί με όποιο νομικό τρόπο θεωρεί κατάλληλο ο ίδιος. Εμάς ως ευθύνη μας βαρύνει να διευκρινίσουμε στους αναγνώστες σας ότι ουδέποτε αναφέραμε το όνομα του Προέδρου της Διευρυμένης Διανομαρχιακής Περιφέρειας και σίγουρα ουδέποτε τον περιγράψαμε ως μεσίτη επενδύσεων, όπως εσείς μειωτικά τον εμφανίζετε στην απάντησή σας. Άλλωστε το δημοσιευμένο έγγραφο κείμενο της επιστολής μας κάνει λόγο μόνο για την περιοχή της Καβάλας και όχι για πρόσωπα.
4. Σχετικά με τις θέσεις εργασίας και την – κατά την άποψή σας – συνήθη πρακτική των επιχειρηματιών να τις μειώνουν στο άμεσο μέλλον πρέπει να σας πληροφορήσουμε για τα κάτωθι:
Α. Τα ξενοδοχεία δεν είναι ούτε σούπερ μάρκετ, ούτε βιομηχανίες να αυξομειώνουν προσωπικό κατά το δοκούν.
Β. Η επένδυση έτσι όπως είναι κατατεθειμένη σε δημόσιους φορείς και με τις προδιαγραφές, που εγγράφως έχουμε δεσμευτεί να υλοποιήσουμε, ελέγχεται από νομοθεσία και δεν είναι στη διακριτική ευχέρεια του οποιουδήποτε επενδυτή να πράττει κατά το δοκούν.
Γ. Τέλος η συγκεκριμένη επένδυση, με το μέγεθος και τις πολυτελείς προδιαγραφές που τη διακρίνουν, δεν μπορεί να λειτουργήσει με λιγότερα άτομα και σε τελική ανάλυση… οψώμεθα εις Φιλίππους.
5. Σχετικά με το εννοιολογικό παραλήρημα σας, όπου ατάκτως αναμειγνύεται Υπουργούς, Δημάρχους, Αντιπροέδρους Βουλής και Περιφερειάρχες, δικά μου συμφέροντα και ανάλογες ελληνικής ταινίας, μελοδραματικές περιγραφές των παραθεριστών, των οποίων τα συμφέροντα ως σύγχρονος και αυτόκλητος Ρομπέν των Δασών κόπτεστε ότι υπερασπίζεστε, πρέπει να σας πω τα εξής:
Α. Ένας ικανός και έντιμος ελεύθερος επαγγελματίας καταξιώνεται από τα έργα του και μόνο. Κανένας τοπικός ή πανελλήνιος άρχοντας δεν μπορεί να αναγάγει σε αποτελεσματικό τον ανίκανο, όσο και να προσπαθήσει. Εάν όλοι όσοι αναφέρονται στην απάντησή σας με εκτιμούν, το περιφέρω ως παράσημο και ανταμοιβή της επί σειράς ετών εργασίας μου.
Β. Κανένας δεν είναι αδιάφορος απέναντι στις διακοπές οικονομικά ασθενέστερων ανθρώπων. Από αυτό σημείο, μέχρι όμως το να δικαιολογούμε ποινικά κολάσιμε ενέργειες (δόμηση αυθαιρέτων κτισμάτων σε δημόσια μισθωμένη γη) και συμπεριφορές τραμπουκισμού (χρησικτησία σε δημόσια γη) και απειλών, που δεν έχουμε ακόμη δημοσιοποιήσει, υπάρχει αδιάνυτη απόσταση. Οι φτωχοί και οικονομικά ασθενείς, όπως τους αποκαλείτε, οφείλουν να σέβονται τις διατάξεις των Νόμων του Ελληνικού κράτους, όπως όλοι μας. Και εάν τους σέβονται ή όχι το γνωρίζουν οι ίδιοι καλύτερα από όλους.
Γ. Εγώ και οι επιχειρηματίες είναι δεδομένο ότι μέχρι στιγμής έχουμε πράξει κατά υπέρβαση των ορίων της υπομονής μας αλλά και των νόμων, ότι είναι απαραίτητο για την ομαλή, ήρεμη και χρονικά άνετη απομάκρυνσή τους. Έχουμε εδώ και μήνες συμβολαιογραφικά αποκτήσει τη νομή του ακινήτου και παρ’ όλα αυτά αναμένουμε να απομακρυνθούν από μέσα «με την ησυχία τους», ζημιώνοντας την εύρυθμη λειτουργία της επένδυσης, αναβάλλοντας τα χρονοδιαγράμματά της και ουσιαστικά υφιστάμενοι ζημία δεκάδων χιλιάδων ευρώ. Και η απομάκρυνσή τους είναι ζήτημα νομικό κ. Παπαδόπουλε και όχι κάτι που επιδέχεται προσωπικές εκτιμήσεις, διαπραγματεύσεις και απόψεις.
Δ. Τέλος η αναφορά σας στον κ. Μωχάμεντ Γουσσέφ είναι τουλάχιστον ανυπόστατη, καθώς ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας δαπάνησε πάνω από 200.000 ευρώ για να προσπαθήσει να εδραιώσει μία επένδυση και πολύ ομοϊδεάτες σας, σχετικά με την ανάπτυξη και τις επενδύσεις στον τόπο, έπραξαν παν τι απαραίτητο προκειμένου να απογοητευτεί και να αποχωρήσει άπρακτος! Ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας μόνο έδωσε, χωρίς ποτέ να του δώσουμε οτιδήποτε.
6. Τέλος κ. Παπαδόπουλε η «διαταγή» σας προς την κα. Δήμαρχο Αβδήρων να σας παραδώσει έγγραφα και στοιχεία των όσων έχουν γίνει, αποτελεί και την καλύτερη απόδειξη της Εισαγγελικής Δημοσιογραφίας την οποία ασκείται. Η διαταγές αυτές ανήκουν κατά Νόμο μόνο στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών και όχι σε εσάς. Αλλά μετά από τόσα χρόνια η Ξάνθη και οι Ξανθιώτες γνωρίζουν καλά ότι – όπως αναφέρετε - εγώ και εσείς είμαστε άλλοι κόσμοι. Εγώ προσπαθώ να δημιουργήσω κι εσείς να καταστρέφετε, χρησιμοποιώντας δακρύβρεχτες (πουλάνε φύλλα μάλλον) και ανυπόστατες δικαιολογίες, παρερμηνεύοντας και σκόπιμα παραποιώντας, ότι περιέρχεται σε γνώση σας. Ποιος είναι ο λόγος κ. Παπαδόπουλε;
ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
1. Όπου κύριε Αμοιρίδη εσείς και οι Βούλγαροι συνέταιροί σας θεωρείτε ότι υβρίζεστε, ιδού ο Εισαγγελέας, ιδού τα δικαστήρια. Ποινικά και πολιτικά. Εμείς σαν εφημερίδα υπερασπίζουμε το δημόσιο συμφέρον κι εσείς μάχεστε για τα ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ σας συμφέροντα και τα… REAL ESTATΕ με τους Βούλγαρους συνεταίρους σας! Είναι δύο διαφορετικοί κόσμο…
Και γι’ αυτό προφανώς κάνετε επίδειξη δύναμης και αλαζονείας με τη λογική του οικονομικά «ισχυρού»! Θα σας συμβούλευα να γίνετε πιο σεμνός…και να μη λειτουργείται σαν δικηγόρος.
2. Σαφέστατα και είναι «αποικιοκρατική» η σύμβαση της εταιρείας σας με την Δημοτική Επιχείρηση Αβδήρων. Διότι 40.000 Ευρώ τον χρόνο για την ενοικίαση του κάμπινγκ και του κοινόχρηστου χώρου και για μια 25ετία συν την ανανέωση που έχει δικαίωμα η εταιρεία από την σύμβαση, στην ουσία μετατρέπουν την εκμίσθωση σε… «ιδιοκτησία»!!!!
3. Το ποσόν των 40.000 Ευρώ είναι πολύ μικρό, αν κανείς κάνει μια απλή πρόσθεση. Η κάθε οικογένεια του κάμπινγκ πλήρωνε το χρόνο ανάλογα με τη θέση 700-800 Ευρώ. Αν αυτό το πολλαπλασιάσετε επί 120 και πλέον οικογένειες που ήταν οι παραθεριστές, τότε αντιλαμβάνεται κανείς εύκολα ότι τα έσοδα του Δήμου, ήταν τουλάχιστον ΔΙΠΛΑΣΙΑ!!! Ακόμη κι αν κάποιοι δεν «πλήρωναν» και η Δήμαρχος δεν τους «ενοχλούσε», για λόγους που γνωρίζει η ίδια…
4. Στην «διάτρητη» από κάθε άποψη προκήρυξη της Δημοτικής Επιχείρησης Δήμου Αβδήρων καθορίζονταν ως «ελάχιστο όριο ετήσιου μίσθωμα το ποσόν των 40.000 Ευρώ!!! Η Ελληνοβουλγαρική εταιρεία σας, έδωσε λοιπόν το κατώτατο όριο και το πήρατε!!! Τουλάχιστον μη προκαλείτε τη νοημοσύνη μας… διότι εκτός των άλλων, μας μιλάτε και για…ΟΡΑΜΑ!!!
5.Στην διάτρητη επίσης προκήρυξη πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος, φαίνεται και η…»βιασύνη» με την οποία η Δήμαρχος Αβδήρων Ευα Τσακίρη και η Δημοτική Επιχείρηση (στην ουσία αυτή κάνει ΚΟΥΜΑΝΤΟ σε όλα και το γνωρίζετε), ήθελε να «κλείσει» την «δουλειά»!!!
Ο φάκελος κάθε πρότασης έπρεπε να υποβληθεί στα γραφεία της ΔΕΑΔΑ από 24 Ιουλίου 2007 μέχρι και 6 Αυγούστου 2007!!! Δηλαδή στους ενδιαφερόμενους δίδονταν μόλις… 13 μέρες για να ετοιμάσουν τον φάκελο!!!
Εκτός αν… «κάποιος» γνώριζε, προηγουμένως είχε συζητήσει το θέμα με την Δήμαρχο και είχε και φυσικά και τον απαιτούμενο χρόνο να προετοιμάσει έναν σωστό και ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ φάκελο!
Διότι πράγματι ο φάκελος τον οποίο καταθέσατε, ήταν προϊόν σοβαρής και μεγάλης δουλειάς, που δεν γίνεται μέσα σε…13 μέρες!
6.Γνωρίζετε επίσης πολύ καλά ότι ως προς τη νομιμότητα της μίσθωσης, εκκρεμεί ήδη ερώτημα του Υπουργείου Εσωτερικών στην Περιφέρεια Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης μετά από επιστολή των παραθεριστών στον Υπουργό Εσωτερικών κ. Παυλόπουλο.
Μάλιστα μιλώντας χθες με τον δικηγόρο Γιάννη Παπαχριστόπουλου που έχει στραφεί κατά του Δήμου Αβδήρων και της ΔΕΑΔΑ για το συγκεκριμένο θέμα, αμφισβήτησε κι αυτός έντονα «τη νομιμότητα της εκμίσθωσης αυτής, ενώ θεωρεί επίσης ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ το ποσόν των 40.000 Ευρώ»!!!» Και τα ίδια (και χειρότερα) πράγματα ισχυρίζεται και ο επίσης δικηγόρος και επικεφαλής της αντιπολίτευσης Παναγιώτης Σαλτούρος. Μήπως κι αυτοί σας… «υβρίζουν» και θα στραφείτε εναντίον τους με… μηνύσεις και αγωγές; Ή τελικά μόνο εμένα θεωρείτε… υβριστή και συκοφάντη σας;;; Είναι κι αυτό ένα ερώτημα…
7. 6.Με τον όρο ημιαυθαίρετη μονάδα, φαίνεται καθαρά για κάποιον που ξέρει να διαβάζει «ελληνικά»και γνωρίζει την παραλία ότι υπονοείται το παρακείμενο μικρό ξενοδοχειάκι του Μυρωδάτου, διότι ένα κάμπινγκ δεν είναι…μονάδα! Ωστόσο δέχομαι την «διόρθωσή» σας, γιατί επίσης θα σας «αδικούσε» να στρεφόσασταν απέναντι σε έναν τόσο μικρό «ανταγωνιστή»!!! Ισχυρίζεστε ότι εννοούσατε το Κάμπινγκ Μυρωδάτου. Μα στη περίπτωση αυτή, θα πρέπει να ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ και ο Δήμος Αβδήρων που «σιωπούσε» και έκλεινε τα «μάτια» στην… «ημιαυθαίρετη» μονάδα όπως την αποκαλείται!!! Η Δήμαρχος Αβδήρων δηλαδή τι έκανε τόσα χρόνια για το θέμα αυτό;
8. Κατά την προσωπική μου εκτίμηση, το θέμα του Αιγύπτιου επιχειρηματία για το οποίο «πανηγυρίσατε» δεόντως τόσο εσείς όσο και ο Νομάρχης Ξάνθης Γιώργος Παυλίδης δίνοντας ΕΛΠΙΔΑ στον Ξανθιώτικο λαό «για μια μεγάλη επένδυση που θα έδινε δεκάδες θέσεις εργασίας», εκ των πραγμάτων… αποδείχτηκε «φρούδα»! Και καλώς και ΜΠΡΑΒΟ του ο πρώην Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης αντιλήφθηκε τι συνέβη και δεν σας «ανανέωση» για μια ακόμη 3ετία την παραχώρηση της έκτασης και την πήρε πίσω!
Και μόνο που εν ο λόγω «επενδυτής» και υποτιθέμενος «φίλος» της Ξάνθης και της Ελλάδος Αιγύπτιος «φίλος» και «συνεργάτης» σας πήρε την ΕΠΕΝΔΥΣΗ αυτή και την πήγε στην «φίλη» γείτονα χώρα… Τουρκία (!!!), μας δίνει το δικαίωμα να είμαστε ιδιαίτερα «επικριτικοί» για την συμπεριφορά του απέναντι στον Νομό και την χώρα μας. Αυτά προς το παρόν…
Πάνος Παπαδόπουλος.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »