*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

28 Φεβρουαρίου

ΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ;

28 Φεβρουαρίου
Συνεχίζει τις σκληρές αποκαλύψεις της «Ελευθεροτυπία» για την υπόθεση… «Ανθιμοπεδίου» αφήνοντας νέες σκληρές αιχμές κατά του Κοντού ο οποίος τα βλέπει όλα… νόμιμα!
Στο θέμα αυτό που έχει πάρει Πανελλήνια διάσταση, προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας προαναγγέλλει ο Δικηγορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης (ΔΣΘ), ενώ το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Πανοράματος ομόφωνα χαιρετίζει την ανάληψη πρωτοβουλίας από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών με την παραγγελία προκαταρκτικής εξέτασης και καταγγέλλει κάθε παρανομία και παρατυπία που έως τώρα έχει αναδειχτεί περί την υπόθεση!!!
Ο Γιάννης Μακρής, μέλος του ΔΣΘ, μίλησε για θέμα μείζονος σημασίας για το περιβάλλον της πόλης, ζήτησε επιπλέον έρευνα του δικηγορικού συλλόγου για να υπάρξει δράση.
«Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα φαίνεται ότι έγιναν σκανδαλώδη πράγματα. Δεν έγινε μόνο παραχώρηση αλλά αποφασίστηκε και αποψίλωση. Γιατί έγινε μπάζωμα στο ρέμα; Υπάρχουν πολλές παράμετροι και πρέπει να συγκεντρώσουμε αυτό το υλικό», επισήμανε η δικηγόρος Ρωξάνη Κωστατζίκη.
-Ερώτημα του «Μ»
-Έκανε ΑΓΩΓΗ στην «Ελευθεροτυπία» ή σε αυτούς που τον «δυσφημούν» κύριος Κοντός Αλέκος;
Ή ο πολιτικός του «τσαμπουκάς» αρκείται στον… «Μ» και τον εκδότη του;;;
Και με τους «ισχυρούς»δεν τολμάει να τα βάλει;

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »