*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

25 Φεβρουαρίου

Κατά τον «κουμπάρο» του Υπουργού, ο ΜΕΤΑΚΛΗΤΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ του Υπουργείου, δεν είναι και… ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ!!!!

25 Φεβρουαρίου

ΘΟΔΩΡΟΣ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ («ΠΥΡΡΟΣ»):
Μπορούσα και στο Ελληνάδικο (τη νύχτα), μπορούσα
(το πρωί) & στο… Υπουργείο ως μετακλητός υπάλληλος!



Αρθρο 6 παρ. 2 88/1985 ΠΥΣ
9. Σε κάθε περίπτωση πλήρωσης με διορισμό θέσης μετακλητού υπαλλήλου ή ειδικού συμβούλου ή συνεργάτη σε πολιτικά γραφεία μελών της Κυβέρνησης ή υφυπουργών απαιτούνται τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται κάθε φορά για τους δημοσίους πολιτικούς διοικητικούς υπαλλήλους,


«Μπορούσα και στο Ελληνάδικο, μπορούσα & στο… Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ως μετακλητός υπάλληλος! Ο μετακλητός υπάλληλος δεν σημαίνει και ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ », ισχυρίζεται αριστερά και δεξιά ο γνωστός «Πύρρος» του γνωστού ελληνάδικου-ξενυχτάδικου «ΑΔΙΕΞΟΔΟ» και του καφέ μπαρ «ΑΡΩΜΑ», στο οποίο βέβαια «εμφανίζεται» άλλωστε ως «οικοδεσπότης» και ιδιοκτήτης κι άλλοτε ως…υπάλληλος της Μπανά!!!
Πέρα του ΗΘΙΚΟΥ θέματος, δηλαδή «κουμπάρος» του Υπουργού και το βασικότερο, «ιδιοκτήτης ΝΥΧΤΟΜΑΓΑΖΟΥ» που δεν είναι κι ότι καλύτερο για έναν Υπουργό, στο πολιτικό του γραφείο, ακόμη κι αν δεχτούμε το ρητό του κυρίου Βουλγαράκη, ότι «είναι νόμιμο είναι και…ηθικό», αναρωτιέται η τοπική κοινωνία, , «Γιατί τότε «απέκρυψαν» τον «διορισμό» στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης Κοντός και «κουμπάρος» και σε προσωπικές ερωτήσεις του εκδότη μας Πάνου Παπαδόπουλου στον ίδιο τον «Πύρρο». ΤΟ ΑΡΝΙΟΤΑΝΕ;;;; Τι ήθελε να κρύψει και πάλι από έναν επίσης…στενό συνεργάτη (τη περίοδο εκείνη), του ΥΠΟΥΡΓΟΥ;

«ΠΥΡΡΟ» ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ
Ν.1599/1986 ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ….ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ
ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 6 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ
ΤΟΝ ΜΕΤΑΚΛΗΤΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΩΣ… ΔΗΜΟΣΙΟ!
Ωστόσο ακόμη κι αν δεχτούμε τον «ισχυρισμό» του «Πύρρου» ότι «μπορούσε να είναι ο ίδιος να είναι και το…βράδυ στο Ελληνάδικο ΑΜΑΝ bar μέχρι πρωϊας» και «την άλλη μέρα να πηγαίνει στο πολιτικό γραφείο του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης», δημοσιεύουμε το ΑΡΘΡΟ 6 τι ορίζει για την κατάληψη των θέσεων στα Υπουργεία για την ενημέρωση των πολιτών, ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΟΝΤΑΣ επί πλέον και τα παρακάτω:
«Ας μας δώσει ο κύριος «Πύρρος» την ΒΕΒΑΙΩΣΗ του Ν. 1599/1986 που κατέθεσε να δούμε ΑΚΡΙΒΩΣ βεβαίωσε κι αν τον έχουμε αδικήσει ή… συκοφαντήσει, θα του ζητήσουμε δημόσια συγνώμη:
Άρθρο 6 παρ. 1 88/1985 ΠΥΣ
8. Για την κατάληψη των θέσεων των πολιτικών γραφείων που προβλέπονται ή συνιστώνται κατά το Αρθρο 55 παρ. 2, 4 και 5, απαιτούνται τα ακόλουθα τυπικά προσόντα:
β) Για την κατοχή των λοιπών θέσεων μετακλητών υπαλλήλων: απολυτήριο λυκείου ή εξατάξιου γυμνασίου, εκτιμώμενης κατά περίπτωση της γνώσης μιας ή περισσότερων ξένων γλωσσών ή απολυτήριο δημοτικού σχολείου όταν πρόκειται για πλήρωση θέσης ως και Β' βαθμού.

Αρθρο 6 παρ. 2 88/1985 ΠΥΣ
9. Σε κάθε περίπτωση πλήρωσης με διορισμό θέσης μετακλητού υπαλλήλου ή ειδικού συμβούλου ή συνεργάτη σε πολιτικά γραφεία μελών της Κυβέρνησης ή υφυπουργών απαιτούνται τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται κάθε φορά για τους δημοσίους πολιτικούς διοικητικούς υπαλλήλους, εκτός από το ανώτερο όριο ηλικίας για διορισμό. Διορισμός δεν μπορεί επίσης να γίνει σε οποιαδήποτε από τις πιο πάνω θέσεις, αν στο πρόσωπο του υποψήφιου για διορισμό συντρέχει κώλυμα από εκείνα που προβλέπει ο νόμος ως κώλυμα για το διορισμό δημοσίου πολιτικού διοικητικού υπαλλήλου.
10. Η ύπαρξη των προσόντων και η ανυπαρξία κωλύματος της προηγούμενης παραγράφου στο πρόσωπο του υποψήφιου για το διορισμό, βεβαιώνεται με υπεύθυνη δήλωση του ν. 1599/1986.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »