*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

28 Φεβρουαρίου

«ΦΡΟΥΔΕΣ», Αιγύπτιος επενδυτής και Τουρκία!

28 Φεβρουαρίου

Στην απαντητική επιστολή που μου έστειλε χθες ο γνωστός εργολάβος κ.Μιχάλης Αμοιρίδης με αφορμή τα ερωτήματά μας για τον Αιγύπτιο φίλο και συνεργάτη του που περιμέναμε όλοι μας ως… «σωτήρα» οραματιστή να φέρει στην Ξάνθη την… μεγαλύτερη επένδυση των Βαλκανίων, αναφέρει επί λέξει:
«Τέλος η αναφορά σας στον κ. Μωχάμεντ Γουσσέφ είναι τουλάχιστον ανυπόστατη, καθώς ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας δαπάνησε πάνω από 200.000 ευρώ για να προσπαθήσει να εδραιώσει μία επένδυση και πολύ ομοϊδεάτες σας, σχετικά με την ανάπτυξη και τις επενδύσεις στον τόπο, έπραξαν παν τι απαραίτητο προκειμένου να απογοητευτεί και να αποχωρήσει άπρακτος! Ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας μόνο έδωσε, χωρίς ποτέ να του δώσουμε οτιδήποτε».
1. Δεν ξέω αν οι αιχμές ως ομοίδεάτη αφορούν τον κύριο Κοντό φίλτατε Μιχάλη, αλλά κατά την άποψή μου, καλώς με την παρέλευση της 3ετίας, ο πρώην Υπουργός πήρε «πίσω» την έκταση που σας παραχώρησε, αφού τελικά ο κύριος αυτός μας «πουλούσε»... «φύκια για μεταξωτές κορδέλες»!!!
2. Εσείς δεν είστε… ομοϊδεάτης μας; Και κάνετε τον διαχωρισμό; Ή μήπως απλά είστε… ομοϊδεάτης του κόμματος… Χατζηευαγγέλου-Τσακίρη;
3. Παραλείψαμε στην επιστολή σας να ενημερώσετε τον Ξανθιώτικο λαό ότι, «ο Αιγύπτιος μεγαλοεκατομμυριούχος επενδυτής, τελικώς την επένδυσή του την πήγε στην φίλη… Τουρκία»!!!» Για τέτοιο υψηλό φίλο της Ελλάδας και… οραματιστή μιλάμε!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »