*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

28 Φεβρουαρίου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ!!!

28 Φεβρουαρίου
*Στην Περιφέρεια εκκρεμεί η υπόθεση για το αν ήταν νόμιμη ή μη νόμιμη η εκμίσθωση του κάμπινγκ Μυρωδάτου στην εταιρεία Αμοιρίδη - Βουλγάρων επιχειρηματιών, όπως λένε αποκλειστικές πληροφορίες μου.
……
*Ο δικηγόρος Γιάννης Παπαχριστόπουλος εκπροσωπώντας τους παραθεριστές του κάμπινγκ, έστειλε επιστολή στον Υπουργό Εσωτερικών κ. Παυλόπουλο για την νομιμότητα της εκμίσθωσης του κοινόχρηστου χώρου και του κάμπινγκ Μυρωδάτου στην εταιρεία ή όχι. Από την πλευρά του ο Υπουργός σε 5 μέρες έστειλε την επιστολή στον Περιφερειάρχη Δημήτρη Σταμάτη και αυτή εκκρεμεί… Αναμένεται δηλαδή να ξεκαθαρίσει το θέμα ο Περιφερειάρχης Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης κ. Δημήτρης Σταμάτης ο οποίος όπως μαθαίνω, δέχτηκε ήδη την παρέμβαση της Δημάρχου Αβδήρων για το συγκεκριμένο θέμα.
……
*Οι κατασκηνωτές του κάμπινγκ Μυρωδάτου ισχυρίζονται ότι τα έσοδα του Δήμου Αβδήρων ήταν πολύ περισσότερα από τα χρήματα που έδιναν οι ίδιοι στον Δήμο (600-700 Ευρώ τη σαιζόν επί 120 παραθεριστές) σε σχέση με την Ελληνοβουλγαρική εταιρεία κι από την άλλη ο Δήμος Αβδήρων ισχυρίζεται ότι «πολλοί από αυτούς δεν πλήρωναν»!!!
-Οπότε το ερώτημα είναι, πόσοι δεν πλήρωναν κι αν τα έσοδα ξεπερνούσαν τις 40.000 Ευρώ το χρόνο (κάποιοι μιλάνε για 60.000 Ευρώ), όσα χρήματα δηλαδή έδωσε και εκμίσθωσε το κάμπινγκ για 25 χρόνια με το δικαίωμα της ανανέωσης.
Η συνέχεια σύντομα.
……
*Ο Πάνος Παπαδόπουλος φιλοξένησε χθες στην εκπομπή του τον Μιχάλη Αμοιρίδη και του έθεσε επί τάπητος και το θέμα με τον περιβόητο Αιγύπτιο επενδυτή που θα έφερνε στη Ξάνθη για την δήθεν μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία της Ευρώπης!
-Θέμα που «πούλησε» έντονα για την αυτοπροβολή του και ο Νομάρχης Ξάνθης Γιώργος Παυλίδης εκείνη τη περίοδο.
……
*Τελικά η επένδυση του Αιγύπτιου, μεταφέρθηκε και γίνεται στην… Τουρκία! Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο εργολάβος! Οπότε «τζίφος»… Χώρια που θα ενισχύσει τον γείτονά μας.
……
*Γιατί «τζίφος» και με τον Αιγύπτιο;
Γιατί όπως είπε ο Μιχάλης Αμοιρίδης, μολονότι αυτός ζήτησε άλλη μια 3ετία να ανανεωθεί η παραχώρηση του οικοπέδου που του έγινε, ο Κοντός και το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης είπαν «όχι», αφού υπήρχε η δέσμευσή του «να έχει γίνει η επένδυση μέσα στη 3ετία»!!! Καθότι αυτό δεν έγινε…
-Μήπως όμως ο πρώην Υπουργός αντιλήφθηκε νωρίτερα από όλους εμάς ότι μας… δούλευε ο Αιγύπτιος; Και εκ των πραγμάτων δικαιώθηκε. Αφού την επομένη την «έκανε» για… Τουρκία, δηλαδή μια μουσουλμανική χώρα!
……
*Συμβουλή της στήλης στον Μιχάλη για τον Αιγύπτιο φίλο του.
Να προσέχει στην Τουρκία γιατί οι Τούρκοι δεν… αστειεύονται με… επενδυτικά παραμύθια! Κι εύχομαι και οι νέοι «Βούλγαροι» επενδυτές που φέρνει, να μην αποδειχτούν… Αιγύπτιοι! Ιδίως με τα 70 άτομα που θα απασχολεί η επένδυση.
……
*Αίσθηση από τη χθεσινή αποκάλυψη του «Μ» για το νέο «επίτευγμα» του Εφραίμ και της «παρέας» του με τη νέα αυθαίρετη εκκλησία από Εφραίμ και μάλιστα σε… προστατευόμενη περιοχή του Πόρτο Λάγος!!!
……
*Το πιο ωραίο από όλα…
Η Πολεοδομία της Νομαρχίας τους επέβαλε πρόστιμο 125.000 Ευρώ, όμως οι μοναχοί αρνούνται να παραλάβουν το έγγραφο!!!
Απίστευτο κι όμως αληθινό. Κράτος εν κράτει δηλαδή…
Ο Εισαγγελέας τι λέει για όλα αυτά άραγε;

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »