*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

25 Φεβρουαρίου

Το νόμιμο στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι και…ηθικό;;;

25 Φεβρουαρίου

Νομίζουν προφανώς ότι η Ξάνθη ΜΑΣ, ανήκει μόνο σ’ αυτούς!!! Και αντί να ζητήσουν μία συγνώμη ή να φερθούν λίγο ταπεινά, συνεχίζουν δυστυχώς και….προκαλούν! Αναφέρομαι φυσικά στον γνωστό «υπασπιστή» του Κοντού, τον κ.Πύρρο, που από ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ νυχτομάγαζου («Αδιέξοδου») χωρίς να κάνει ΑΝΑΣΤΟΛΗ της επαγγελματικής του δραστηριότητας, βρέθηκε ξαφνικά…μετακλητός υπάλληλος του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης με αποδοχές κάποιων χιλιάδων Ευρώ, που όσο κι αν αναζητήσαμε, δεν μάθαμε!!!
Κι ενώ ο συγκεκριμένος κύριος την ίδια χρονική περίοδο που πληρώνονταν από το ΚΡΑΤΟΣ και το Υπουργείο, εγκαινίαζε καφέ μπαρ και…κορδώνονταν στα εγκαίνια δίπλα στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτη Σγουρίδη, ή μέχρι πρωϊας διεύθυνε το «Αδιέξοδο»…!.
«Ο μετακλητός υπάλληλος ενός Υπουργού, δεν είναι…ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ», ισχυρίζεται λοιπόν ο κύριος «Πύρρος» και πιθανόν να υπάρχει κάποιο ΠΑΡΑΘΥΡΑΚΙ του Νόμου που εμείς αγνοούμε.
Διαβάστε όμως τι αναφέρει επακριβώς το ανάλογο άρθρο του Προεδρικού διατάγματος:
«Αρθρο 6 παρ. 2 88/1985 ΠΥΣ
9. Σε κάθε περίπτωση πλήρωσης με διορισμό θέσης μετακλητού υπαλλήλου ή ειδικού συμβούλου ή συνεργάτη σε πολιτικά γραφεία μελών της Κυβέρνησης ή υφυπουργών απαιτούνται τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται κάθε φορά για τους δημοσίους πολιτικούς διοικητικούς υπαλλήλους»
-Μπορεί και να μη ξέρουμε εμείς να «ερμηνεύουμε» σωστά το Νόμο, αλλά κι από την άλλη….
-Ιδιοκτήτης ΝΥΧΤΟΜΑΓΑΖΟΥ που υποτίθεται ελέγχει η αστυνομία για το ωράριο, τον ήχο κλπ να είναι παράλληλα και…υπάλληλος του Υπουργού, λόγω κουμπαριάς!!!
-Το νόμιμο δηλαδή (αν είναι…) στη συγκεκριμένη περίπτωση, είναι και…ηθικό κύριε Πρωθυπουργέ;;;

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »