*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

24 Φεβρουαρίου

Πανελλήνια συγκίνηση και συμπαράσταση! Στο πλευρό μας λαός, Μητροπολίτης Ξάνθης, Θανάσης Ξυνίδης, για τις αγωγές που μας ζητάνε 600.000 Ευρώ

24 Φεβρουαρίου


«Πρόσβαλαν»
Γηροκομείο-Ψυχολογικό Κέντρο

*Οι δύο «εγκέφαλοι» του Σκανδάλου της Μονής Βατοπεδίου, ρώτησαν τα δύο ΙΔΡΥΜΑΤΑ της Ξάνθης, αν θέλουν να «πάρουν»… «χαράμικα» λεφτά;;;

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ διάσταση για τις αγωγές που κατέθεσε το γνωστό «δίδυμο» Εφραίμ - Αρσένιος κατά του «Μ» και του εκδότη του Πάνου Παπαδόπουλου με τον δικηγόρο τους Στέργιο Γιαλάογλου, απαιτώντας την προσωποκράτησή του και 600.000 Ευρώ χρηματική αποζημίωση. Οι ενάγοντες στις αγωγές τους –όπως ήδη άλλωστε έπραξε και ο κ. Κοντός Αλέκος- λένε ότι «τα χρήματα που θα εισπράξουν (!) θα τα καταθέσουν για το Ψυχολογικό Κέντρο και το Γηροκομείου», ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΝΤΑΣ με τον τρόπο αυτό τα δύο ΙΔΡΥΜΑΤΑ που δεν θέλουν φυσικά… «χαράμικα» λεφτά και κάνοντας μια ακόμη επίδειξη ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ αφού είναι γνωστό τοις πάση ότι, «δεν έχουμε ΤΙΠΟΤΑ που να αξίζει να τους δώσουμε, εκτός από τη… ΨΥΧΗ μας και η περουσία μας είναι ΜΗΔΕΝ»!!!


Στο πλευρό μας βρίσκονται ο Μητροπολίτης Ξάνθης κ. Παντελεήμων, αλλά ο δικηγόρος και δημοτικός σύμβουλος Θανάσης Ξυνίδης, μπροστάρηδες στις κινητοποιήσεις των καλόγερων «μπίζνεσμαν» στη περιοχή μας και φυσικά ο λαός της Ξάνθης.
Ήδη με το ΘΕΜΑ ΜΑΣ ασχολούνται από χθες δεκάδες blog και το σύνολο των μεγάλων αθηναϊκών εφημερίδων που δίνουν έντονη διάσταση στις αγωγές των Εφραίμ-Αρσένιου και στις 600.000 Ευρώ που μας ζητάνε. Σημειώνεται ότι οι δύο «αρχικαλόγεροι» της Μονής Βατοπεδίου προσκλήθηκαν από την Εισαγγελέα Αθηνών κ. Σπυροπούλου να καταθέσουν ως ύποπτοι για 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ!!!
Κι όμως, συνεχίζουν και προκαλούν τη νοημοσύνη του λαού με το θράσος και απληστία, συνεχίζοντας να ΖΗΜΙΩΝΟΥΝ και τον καλογερικό τρόπο ζωής, αλλά και την ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!!!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »