*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

13 Ιανουαρίου

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ! Αλλά… ΝΑΙ στο φαγοπότι!

13 Ιανουαρίου
Ενώ ο επικεφαλής της παράταξης του ΠΑΣΟΚ στο ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ Ξάνθης Γιάννης Αθανασιάδης απουσίαζε καταγγέλλοντας ως «φιέστα» την κοπή της βασιλόπιτας, το ΠΑΣΟΚ Ξάνθης σύσσωμο ήταν εκεί και… συνέτρωγε με Ανδρικόπουλο, Κατσαρίκα, Μωραϊτη πίνοντας κρασί… Σγουρίδη & Βουρβουκέλη!!!
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ!
Αλλά… ΝΑΙ στο φαγοπότι!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ (ΠΑΣΟΚ):
Εμείς με την απουσία μας είπαμε, ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ «ΔΗΘΕΝ», ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ!

ΜΕ ΚΡΑΣΙΑ ΣΓΟΥΡΙΔΗ & ΒΟΥΡΒΟΥΚΕΛΗ!
Την ίδια ώρα «συνέτρωγαν» με τους «ΔΗΘΕΝ», Σγουρίδης, Τσετίν, Χατζηευαγγέλου, Χρίστος Πούλιος, Γιάννης Σιούτας και Ντιλέκ!


ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ «όχι στην υποκρισία», λέει ο ανώνυμος πολίτης, βλέποντας το μισό ΠΑΣΟΚ να τραβάει αριστερά και το μισό ΠΑΣΟΚ να «αλληθωρίζει» δεξιά, προκαλώντας τη νοημοσύνη του.
Αναφερόμαστε στην κοπή της βασιλόπιτας του ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ Ξάνθης που φέτος εξελίχθηκε σε διγλωσσία ΠΑΣΟΚ…
Όπου το μισό ΠΑΣΟΚ του κυρίου Γιάννη Αθανασιάδη, του κυρίου Τσαρτσάρα και του κυρίου Σωκράτη Ξυνίδη, κατήγγειλε την παραπάνω εκδήλωση ως «»φιέστα» των …«δήθεν» λέγοντας (υποτίθεται…), ΟΧΙ στην υποκρισία, το δε άλλο μισό ΠΑΣΟΚ με Σγουρίδη, Τσετίν, Χατζηευαγγέλου, Γιάννη Σιούτα, Ντιλέκ, Χρίστο Πούλιο κλπ όχι μόνο ήταν παρόν, αλλά και συνέτρωγε με τους «γαλάζιους», απολαμβάνοντας μάλιστα κρασιά Σγουρίδη και Βουρβουκέλη, όλοι μαζί σαν μια αγαπημένη οικογένεια!
Για του λόγου το αληθές, διαβάστε τι αναφέρει σε «ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ» στα τοπικά Μ.ΜΕ. και το λαό της Ξάνθης ο επικεφαλής της ΠΑΣΟΚικής αντιπολίτευσης του Επιμελητηρίου Ξάνθης Γιάννης Αθανασιάδης καταγγέλλοντας την νυν «γαλάζια» διοίκηση των Ανδρικόπουλου-Ζήση Κατσαρίκα και Στέλιου Μωραϊτη, λέγοντας (υποτίθεται),
»ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΩΝ… «ΔΗΘΕΝ», ενώ το μισό ΠΑΣΟΚ ήταν παρόν στη βασιλόπιτα!!!

Η ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ
«ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ»
ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΞΑΝΘΗΣ
ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Φίλοι και φίλες επιχειρηματίες του Νομού Ξάνθης, Χρόνια Πολλά.
Νιώθουμε υποχρεωμένοι απέναντί σας, να εξηγήσουμε τους λόγους για τους οποίους δε μετείχαμε στην ετήσια εκδήλωση – κοπή της πρωτοχρονιάτικης του Επιμελητηρίου Ξάνθης το Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2009.
Σε πρόσφατη επιστολή μας στον Πρόεδρο κ. Ανδρικόπουλο, είχαμε ζητήσει την ΑΚΥΡΩΣΗ της εν λόγο εκδήλωσης, μιας και θεωρούμε ότι η συγκυρία δεν είναι για εκδηλώσεις φιέστας και συνεύρεσης. Μάλιστα προτείναμε, αυτές οι μερικές χιλιάδες ευρώ που δαπανήθηκαν να μπουν ως κεφάλαιο εκκίνησης ενός ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΡΩΓΗΣ και ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ των επαγγελματιών του Νομού μας.
Δυστυχώς δεν εισακουστήκαμε. Η έκπληξη θα ήταν να συνέβαινε το αντίθετο.
Αγαπητοί συμπολίτες,
Η Ξάνθη και η οικονομία της δεν μπορούν να περιμένουν. Οι εξελίξεις τρέχουν και το Επιμελητήριο Ξάνθης παρακολουθεί ως «θεατής» το τι γίνεται, αντί να παρέμβει και να διαμορφώσει τις εξελίξεις αυτές και να παίξει καθοριστικό ρόλο, υποστηρίζοντας πρωτίστως ΕΣΕΝΑ, που είσαι μέλος του Ε.Β.Ε. που πληρώνεις τη συνδρομή σου, που αγωνίζεσαι να επιβιώσεις, έχοντας απέναντί σου την απάθεια, την ανευθυνότητα, τη μιζέρια και την ηττοπάθεια!
Εμείς φίλε συνάδελφε επιχειρηματία, δεν μπορούμε να ανεχθούμε άλλο την ΑΠΡΑΞΙΑ.
Δεν μπορούμε να ανεχθούμε άλλο να είμαστε παρατηρητές μιας υπόθεσης, που μας αφορά, αφορά τις οικογένειές μας, αφορά το μέλλον των παιδιών μας.
Ξανθιώτη, Ξανθιώτισσα της οικονομίας και της επιχειρηματικότητας,
Εμείς με τη στάση μας και την απουσία μας, είπαμε ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ.
Εμείς με την απουσία μας είπαμε ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ «ΔΗΘΕΝ»!
Σύντομα θα παρουσιάσουμε τις νέες προτάσεις μας, τις θέσεις μας, μέσα από ένα πρόγραμμα για την οικονομική ανάκαμψη και θωράκιση της Ξάνθης, στο οποίο θα σε ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ να μετάσχεις για να το υλοποιήσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.
Ευχόμαστε σε όλους ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, με λιγότερες απώλειες και ΔΥΝΑΜΗ για να αντέξουμε τις δύσκολες μέρες που μας περιμένουν, τις οποίες μόνο με ΕΝΟΤΗΤΑ αλλά και ΔΡΑΣΗ θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε και να βγούμε ΝΙΚΗΤΕΣ!
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Μέλος Δ.Σ. Ε.Β.Ε. Ξάνθης
Επικεφαλής Αντιπολίτευσης

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »