*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

29 Ιανουαρίου

Αίσχος το πρόγραμμα για το Καρναβάλι… Σκεφτήκατε ποτέ τι προσφέρετε σε μας τους ε

29 Ιανουαρίου


*Υπάρχει πάντως και η αντίθετη άποψη από κάποιον Aggelo!


Χαμός στο blog του «Μαχητή» για το φετινό πρόγραμμα του Καρναβαλιού
«Αίσχος το πρόγραμμα για το Καρναβάλι… Σκεφτήκατε ποτέ τι προσφέρετε σε μας τους επισκέπτες;», αναφέρουν επισκέπτες του maxitisthrakis.blogspot.com ενώ από την άλλη, υπήρξε όμως και ο… αντίλογος επισκέπτη που βρήκε πολύ καλό το πρόγραμμα.
Αναλυτικά δημοσιεύουμε χωρίς σχόλιο τα μηνύματα που πήραμε για το Καρναβάλι και το φετινό πρόγραμμα από επισκέπτες του blog.:

1ο ΜΗΝΥΜΑ
28 Ιαν 09, 08:47
ΦΟΙΤΗΤΕΣ: Αίσχος το πρόγραμμα για τα καρναβάλια και πανάκριβη η Ξάνθη. Φέτος θα πάμε πάτρα εκεί μπορεί να μας πιάνουν το κόλο αλλά έχει μέχρι και βραζιλιάνες να δούμε, στη Ξάνθη τι έχετε εκθέσεις ζωγραφικής;

2ο ΜΗΝΥΜΑ
28 Ιαν 09, 09:32
ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΣΤΗΣ: Φανουράκη, να βάλεις στο Κυβερνείο τα ΚΑΠΗ να κάνουν συναυλία, ούτε ο ίδιος σου δεν θα είσαι παρών.

3ο ΜΗΝΥΜΑ
28 Ιαν 09, 09:41
Σκεφτήκατε ποτέ το τι προσφέρετε σε εμάς τους επισκέπτες που κάνουμε τόσα χιλιόμετρα να’ ρθουμε και το τι μας παίρνετε; Να σας πω εγώ, μας προσφέρετε άχαρες εκδηλώσεις χωρίς κέφι και με πολύ κουλτούρα και μας παίρνετε 10 ευρώ είσοδο στα καφέ για να μπορέσουμε λίγο να ξεφαντώσουμε. Έτσι όπως πάτε μόνοι σας θα είστε σε λίγα χρόνια και στη Πάτρα μπορεί να πληρώνουμε 10 ευρώ είσοδο σε κάποια μαγαζιά αλλά εκεί βλέπουμε θέαμα βλέπουμε χορευτικά, βραζιλιάνες, συναυλίες με μεγάλα ονόματα. Ξυπνήστε.

4ο ΜΗΝΥΜΑ
27 Ιαν 09, 10:32
KARNAVALISTIS: Ο Φανουράκης αντί να κάνει πάρτι στο Κυβερνείο να κάνει κανένα πρόγραμμα της προκοπής για τα καρναβάλια όχι άλλη κουλτούρα φτάνει πια αποκριές είναι ξεφάντωμα θέλουμε.

5ο ΜΗΝΥΜΑ
28 Ιαν 09, 12:42
ΣΠΥΡΟΣ: Γειά σου Πάνο... σχετικά με το καρναβάλι να μπορούμε στην παρέλαση να πιούμε και κανένα καφέ... όχι όπως πέρσι και πρόπερσι μόνο πετρέλαιο!

6ο ΜΗΝΥΜΑ
28 Ιαν 09, 16:00
AGGELOS: Βλέποντας το πρόγραμμά σας πιστεύω ότι δεν είναι καθόλου άσχημο. Αν δεις και το πρόγραμμα της Πάτρας θα καταλάβεις τι εννοώ. Αυτά που ξεχώρισα πέρα της καταπληκτικής έναρξης με τους Les Farfadais είναι ότι έρχεται στην Ξάνθη ο πολύ γνωστός σε όλο τον κόσμο μάγος Thetrou Pep Boui, η Ραλλία Χριστίδου με την Μελίνα Ασλανίδου, το Φλαμένγκο Semejantes που για όποιον ξέρει έχει παίξει στο Ηρώδειο, οι Going Through και γενικά πολλά δρώμενα που εγώ τα επικροτώ γιατί πλέον τα περισσότερα γίνονται σε εξωτερικούς χώρους και βοηθάνε τον κόσμο να συμμετέχει πιο πολύ. Και ας μη ξεχνάμε όλοι, ότι η Ξάνθη έχει και την λαογραφία και τόσους πολιτιστικούς συλλόγους που πρέπει να τους αναδείξει και αυτούς. Πραγματικά σας παρακαλώ δείτε το πρόγραμμα της Πάτρας. Θα καταλάβετε τι εννοώ. Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας.
Ένας θαυμαστής της όμορφης και πολύ φιλόξενης Ξάνθης.
Μείνετε έτσι… άνθρωποι

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »