*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

08 Ιανουαρίου

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΚΑΤΣΑΡΙΚΑ Ανεβοκατεβάζει υπουργούς το Βατοπέδι

08 Ιανουαρίου

Αντιγράφω από την ιστοσελίδα των «ΝΕΩΝ» το παρακάτω πολιτικό σχόλιο και το αφιερώνω στον φίλο μου Ζήση Κατσαρίκα αλλά και όλους όσους πήραν το «πακέτο» του Κοντού με την δήθεν….»αθώωσή» του από τα πρακτικά της Εξεταστικής Επιτροπής:
«Καταλυτικό ρόλο στον ανασχηματισμό έπαιξε το σκάνδαλο του Βατοπεδίου, καθώς από τη μια πλευρά «έκαψε» τους υπουργούς κ.κ. Αλέξανδρο Κοντό και Πέτρο Δούκα για τους οποίους τα κόμματα της αντιπολίτευσης ζητούν τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής, ενώ από την άλλη ανέβασε στα υπουργικά έδρανα...
τους 4 από τους 12 βουλευτές της Ν.Δ. που μετείχαν στην Εξεταστική Επιτροπή!
Oι «καμένοι» του Εφραίμ είναι ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Αλέξανδρος Κοντός και ο υφυπουργός Εξωτερικών Πέτρος Δούκας, οι οποίοι σύμφωνα με μέλη της Εξεταστικής Επιτροπής «δεν κατάφεραν να πείσουν ούτε τους δικούς τους». Για τον υφυπουργό Εξωτερικών η αίσθηση που υπήρχε όταν τελείωσε την πολύωρη κατάθεσή του, ήταν πως «επέδειξε αλαζονική στάση έναντι των μελών της Εξεταστικής», ενώ για τον Αλέξανδρο Κοντό όπως έλεγαν και οι κυβερνητικοί βουλευτές «δεν κατάφερε να πείσει κανέναν με όσα είπε, παρουσιάστηκε μπροστά μας σαν φοβισμένος ανθρωπάκος που έχει να κρύψει πράγματα».
Αντιθέτως, ο «κερδισμένος» από τους κατηγορούμενους για το Βατοπέδι, που διεσώθη στον χθεσινό ανασχηματισμό, είναι ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Κιλτίδης, για τον οποίο τα μέλη της πλειοψηφίας θεώρησαν πως «παραδέχτηκε ότι έκανε κάποια λάθη και ζήτησε συγγνώμη γι΄ αυτό».
-Παρακαλώ καθεπειγώντος τον κύριο Ζήση Κατσαρίκα αφού έπεισε εαυτόν, να σπεύσει να «πείσει» και «ΤΑ ΝΕΑ»…για τα τόσο…μικρόψυχα σχόλια για τον Υπουργό του.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »