*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Ιανουαρίου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ!!!

31 Ιανουαρίου
*Σύμπτωση ή όχι δεν ξέρω, αλλά η τελευταία φιλοτουρκική επιστολή του μειονοτικού βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Μάντατζη Τσετίν (χαρακτήριζε αναπόσπαστο κομμάτι της Τουρκίας την μειονότητα της Δυτ. Θράκης!!!) δημοσιεύτηκε… συμπτωματικά στην εφημερίδα… Γκιουντέμ όπου εργάζεται σαν δημοσιογράφος και ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. Τζεμήλ Καπζά…!
……
*Γιατί τα γράφω αυτά; Γιατί πληροφορίες μου από την Αθήνα χθες λέγανε ότι, «ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου κάλεσε εσπευσμένα τον «τουρκόγυφτο» βουλευτή Μάντατζη Τσετίν να «ανακαλέσει» τις δηλώσεις του και παράλληλα να παραιτηθεί από την περιβόητη ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ Επιτροπή της Μειονότητας! Και το ίδιο ζήτησε και από τον γνωστό Χατζηοσμάν, βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ροδόπης. Εκείνοι ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ οπότε εκείνος τους έδειξε την… «πόρτα»!!!
……
*Σήμερα-αύριο λοιπόν και αναμείνατε στο ακουστικό σας, απομένει η επίσημη ανακοίνωση του Κινήματος που θέτει ΕΚΤΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ τους δύο μειονοτικούς βουλευτές του ΠΑΣΟΚ!!! Οι οποίοι εξελίχθηκαν σε βουλευτές του ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ!!!
………
*Μετά από αυτά τα δεδομένα, βλέπω στο επόμενο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης ΝΕΑ ΟΝΟΜΑΤΑ και… μειονοτικά! Με τον Μπουρχάν πάντως πανέτοιμο να «επανέρθει» και δριμύτερος…
-Διότι ο Μπαράν ήταν τουλάχιστον σοβαρός ο άνθρωπος. Ήξερε μέχρι που φτάνουν τα «όριά» του!
-Δεν θα κάνουμε ΚΥΠΡΟ την Ελλάδα!
……
*Στο σημείο αυτό ένα ΜΠΡΑΒΟ!
Στον Περιφερειάρχη Δημήτρη Σαμαρά που εδώ και τώρα κάλεσε χθες τον Τούρκο Πρόξενο και του είπε να σταματήσει να αναμιγνύεται στα εσωτερικά της χώρας μας γιατί «θα απελαθεί εδώ και τώρα»!!! Δεν πάει δηλαδή άλλο…
……..
*Στο θέμα. Την Τρίτη θα συζητηθεί και πάλι στο Δ.Σ. του Νοσοκομείου Ξάνθης το γνωστό θέμα με το «φιλέτο» ακίνητο του Νοσοκομείου στο οποίο ξαφνικά βρέθηκε ως… επιχειρηματίας ο γνωστός «Πύρρος».
-Τον οποίο πάντως δεν... αναγνωρίζουν (!!!) Πέτρου, Ευα Τσακίρη, Καρατζίνης, Θεόφιλος Παρτσαλίδης κλπ ως ενοικιαστή του ακινήτου!
-Τον… κ. Παπαχρήστου που έχει μεταφέρει εκεί την έδρα του Εργατικού Κέντρου Ξάνθης;;;
.......
*Εμφανές βέβαια ότι υπάρχει άνωθεν πολιτική παρέμβαση στον Διοικητή του Γεν. Νοσοκομείου Ξάνθης κ. Πέτρου αλλά και στην αντιπρόεδρο Εύα Τσακίρη, αλλά ας μη ξεχνάνε ότι την όποια ΠΟΙΝΙΚΗ ευθύνη της παραπάνω υπόθεσης θα έχουν ΟΛΑ τα μέλη της διοίκησης!!!
-Κι όσο για το εξώδικο του καθηγητή που απουσιάζει στο εξωτερικό, πιστεύουμε ότι θα το φέρει την Τρίτη στη συνεδρίαση ο κύριος Πέτρου. Το περιμένουν όλοι με καρτερία και ανυπομονησία…
……
*Πάντως εντύπωση προκαλεί και η στάση του Καρατζίνη στο όλο θέμα, ο οποίος όπως έμαθα από το καλοκαίρι, έχει συνάψει άριστες σχέσεις με τον Ανέστη Καραπάζογλου… Μόνο που καφέ δεν ήπιανε στο σπίτι του στη Χρύσα όπως λένε οι πληροφορίες μου!
……
*Τι ενοίκιο πληρώνει στο Νοσοκομείο το J.K. του «Πύρρου»; Οι πληροφορίες μου μιλάνε για 150 Ευρώ μηνιαίως, ενώ… 88 Ευρώ εισπράττουν οι ιδιώτες-μέτοχοι του εξ’ αδιαιρέτου ακινήτου κι έχουν το υπόλοιπο 25%!!! Οπότε το σκάνδαλο γίνεται… σκανδαλάρα σε βάρος του δημοσίου συμφέροντος φυσικά!!!
-Καθότι για κείνη τη γωνία, τουλάχιστον 2.500-3.000 Ευρώ έπρεπε να εισπράττει μηνιαίως το Νοσοκομείο Ξάνθης.
……
*Και μερικές ερωτήσεις για τον αντιδήμαρχο Ξάνθης Λεωνίδα Κωνσταντινίδη αλλά και τον πρώην αντιδήμαρχο Χρήστο Μούρκα. Το J.K. για τις οικοδομικές παρεμβάσεις που έγιναν, την ανακαίνιση κλπ έχει πάρει οικοδομική άδεια από την Πολεοδομία του Δήμου Ξάνθης; Έχει άδεια λειτουργίας; Έχει άδεια για τραπέζια και μπαριέρες στο πεζοδρόμιο;
-Ή για τους κουμπάρους δεν ισχύουν οι Νόμοι; Περιμένω με ανυπομονησία τις απαντήσεις…

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »