*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Ιανουαρίου

Το ΠΑΣΟΚ υπό την ομηρία του Τσετίν!

30 Ιανουαρίου

Σε αμηχανία έφερε το ΠΑΣΟΚ ο μουσουλμάνος βουλευτής Ξάνθης του κόμματος Τσετίν Μάντατζη, ο οποίος σε συλλυπητήριο τηλεγράφημα για τον πρώην πρόξενο της Τουρκίας στην περιοχή του ανέφερε πως η μειονότητα είναι αναπόσπαστο τμήμα του τουρκικού έθνους! Αν και υπήρξαν φωνές για τη λήψη πειθαρχικών μέτρων, ο Γ. Παπακωνσταντίνου αρκέστηκε στην πολιτική αποδοκιμασία προκειμένου να μην πάρει άλλες διαστάσεις το θέμα.
«Μία μειονότητα υπάρχει στην Ελλάδα και αυτή είναι η μουσουλμανική μειονότητα», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ και προσέθεσε πως «το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού είναι καθαρά ατομικό, άρα οι δηλώσεις αυτές κατά κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν το ΠΑΣΟΚ».
Επίσης ο υπεύθυνος για θέματα εξωτερικής πολιτικής του ΠΑΣΟΚ, βουλευτής Α. Λοβέρδος, τόνισε μεν πως η δήλωση είναι δυσάρεστη, διευκρίνισε ωστόσο ότι η αναπαραγωγή της στο Κοινοβούλιο δεν βοηθά… κρατώντας χαμηλούς τόνους, ο λαλίστατος κατά τα άλλα αυριανός…Υπουργός Εξωτερικών!
Κοινή εκτίμηση. Το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται υπό ομηρία Τσετίν…αφού τα γκάλοπ εξακολουθούν να φέρνουν στη Ξάνθη πρώτο το ΠΑΣΟΚ με 51.77%!!!
Και προσδοκά στις ψήφους της μειονότητας για να ξαναγίνει Κυβέρνηση…

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »