*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

09 Ιανουαρίου

Έκθετος ακόμη περισσότερο ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ Γιώργος Καρατζαφέρης για τον ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ «πολιτευτή» του που μας ζητούσε χρηματική αποζημίωση 70.000 eur

09 Ιανουαρίου

Δικαίωση!
Απορρίφθηκε η αγωγή του ΙΜΑΜ

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ
*Το δικαστήριο δέχτηκε ότι η κριτική και οι χαρακτηρισμοί που χρησιμοποίησε ο εναγόμενος Πάνος Παπαδόπουλος για τον πολιτευτή του ΛΑ.Ο.Σ, ήταν αντικειμενικά αναγκαία για τη δέουσα απόδοση του περιεχομένου της σκέψης του, που κατέτεινε στην μομφή του αρχηγού του κόμματος.

ΥΜΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
*Η απόφαση αποτελεί ΥΜΝΟ για την ελευθεροτυπία και την κοινωνική αποστολή του Τύπου. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την δικηγόρο μας ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΤΑΡΠΙΔΟΥ που μας υπερασπίστηκε, αλλά και τους αναγνώστες μας που στάθηκαν στο πλευρό μας!
……….
Μια ακόμη ΔΙΚΑΙΩΣΗ στο μοναχικό μας δρόμο….Το Μονομελές Δικαστήριο Ξάνθης ΔΙΚΑΙΩΣΕ περίτρανα τον εκδότη του «Μ» Πάνο Παπαδόπουλο απορρίπτοντας την ΑΓΩΓΗ που είχε καταθέσει σε βάρος του ο πολιτευτής του ΛΑ.Ο.Σ κ.Ιμάμ Αχμέτ, για τις αποκαλύψεις του παραμονές Εθνικών εκλογών 2007, σχετικά με την ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ του δράση!
Δικηγόρος του Πάνου Παπαδόπουλου ήταν η κ.Σταυρούλα Ταρπίδου που με τις τεκμηριωμένες προτάσεις της και τα στοιχεία που κατέθεσε κατά την συζήτηση της αγωγής του κυρίου Ιμάμ Αχμέτ, «κονιορτοποίησε» πλήρως όλες τις κατηγορίες.
Έκθετος ακόμη περισσότερο από την εξέλιξη αυτή είναι ο ΣΙΩΠΩΝ μέχρι σήμερα Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ Γιώργος Καρατζαφέρης για τον ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ «πολιτευτή» του που ζητούσε χρηματική αποζημίωση 70.000 Ευρώ εμφανιζόμενος ότι θίγεται από τα δημοσιεύματα και τις εκπομπές του Πάνου Παπαδόπουλου που τον εμφάνιζαν ως…ανθέλληνα, ενώ ήταν…φιλέλληνας!!!!
Κι αυτό γιατί το δικαστήριο δέχεται ως αληθινά όλα τα γεγονότα και το δικαιολογημένο δημοσιογραφικό ενδιαφέρον του δημοσιογράφου, παρά τους δριμύς χαρακτηρισμούς κατά του ενάγοντα Ιμάμ Αχμέτ τους οποίους θεωρεί αναγκαίους, που δεν είχαν σκοπό εξύβρισης στο πρόσωπό του.
Συγκεκριμένα το Μονομελές δικαστήριο Ξάνθης δέχτηκε ότι η κριτική και οι χαρακτηρισμοί που χρησιμοποίησε ο εναγόμενος Πάνος Παπαδόπουλος για τον πολιτευτή του ΛΑ.Ο.Σ ΙΜΑΜ ΑΧΜΕΤ ήταν αντικειμενικά αναγκαία για τη δέουσα απόδοση του περιεχομένου της σκέψης του, που κατέτεινε στην μομφή του αρχηγού του κόμματος για την επιλογή του αυτή.
Η απόφαση αποτελεί επίσης ΥΜΝΟ για την ελευθεροτυπία και την κοινωνική αποστολή του Τύπου. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την δικηγόρο μας ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΤΑΡΠΙΔΟΥ που μας υπερασπίστηκε με πάθος και άριστη επιστημονική κατάρτιση, αλλά και τους αναγνώστες μας που στάθηκαν ολόψυχα για μια ακόμη φορά στο πλευρό μας.
…….
ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Ιδού ένα από τα ντοκουμέντα που κατέθεσε η δικηγόρος μας Σταυρούλα Ταρπίδου στη δίκη του Πάνου Παπαδόπουλου με τον ΙΜΑΜ ΑΧΜΕΤ.

«ΠΩΣ…ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ο γενίτσαρος ΙΜΑΜ ΑΧΜΕΤ!
ΚΑΠΟΙΟΙ «προοδευτικοί» Έλληνες, κατηγορούν την «Αδέσμευτη», για τα ντοκουμέντα που αποκαλύπτει, σχετικά με την ανθελληνική δράση των ΦΙΔΙΩΝ και των γενίτσαρων, που δρουν ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΑ, στην περιοχή μας.
Σήμερα αποκαλύπτουμε ένα νέο ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ, που αποδεικνύει τη λειτουργία ενός γνωστού ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥ, του ΙΜΑΜ ΑΧΜΕΤ, δασκάλου του 2/Θ Μ/κού Σχολείου Θεοτόκου.
Πρόκειται για έγγραφη αναφορά του συγκεκριμένου δασκάλου του 2/Θ Μ/κού Σχολείου Θεοτόκου (που αμείβεται από το ελληνικό δημόσιο), που στάλθηκε στον Προϊστάμενο του 2ου Γραφείου Μ/κών Σχολείων Α΄/θμιας Εκπ/σης Ν. Ξάνθης, στις 1/8/1992.

«Η ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥ
Έχω την τιμή να σας αναφέρω, στο υπ’ αριθμ. Φ.13.1/ΠΕ/606 έγγραφό σας για παροχή πληροφοριών, σας πληροφορώ ότι για κανένα λόγο δεν μου απαγορεύθηκε η έξοδος από τη χώρα, δεν τελώ υπό κανέναν περιορισμό, δεν εκκρεμεί ούτε διώκομαι για αξιόποινη πράξη, δεν χρωστώ προς το Δημόσιο, δεν κωλύομαι υπηρεσιακώς, μου χορηγήθηκε διαβατήριο ισχύος πέντε ετών για όλες τις χώρες του κόσμου χωρίς καμία εξαίρεση. Ρητή διαβεβαίωση του Πρωθυπουργού, για εφαρμογή της ισονομίας και της ισοπολιτείας για όλους τους πολίτες της χώρας, Χριστιανούς και μουσουλμάνους, χωρίς καμία εξαίρεση. Συνεπώς, η εφαρμογή του μέτρου αυτού μόνο στους μουσουλμάνους, είναι αυταρχικό, ρατσιστικό, άλλη μια διάκριση εις βάρος των μουσουλμάνων δασκάλων, από μέρους της υπηρεσίας και των χριστιανών προϊσταμένων.
Σχετικά με το πού βρισκόμουνα το πρώτο 15θήμερο του Ιουλίου, σας γνωρίζω τα εξής:
Κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς που πέρασε, σαν άνθρωπος, σαν άτομο και σαν δάσκαλος, πληγώθηκα και ταλαιπωρήθηκα για το συμφέρον της υπηρεσίας.
Ξυλοκοπήθηκα και με φτύσανε μέσα στα μάτια των συναδέλφων μου και των μαθητών μου, πάλι για το συμφέρον της υπηρεσίας. Και για να ξεπεράσω το πρόβλημα αυτό, μου συνέστησε ο προσωπικός μου γιατρός να κάνω ένα ταξίδι αναψυχής και αναπτέρωσης ηθικού. Για λόγους καθαρά αισθηματικούς, προτίμησα τα ταξιδέψω στα βάθη της Ανατολής, στην κοιτίδα των χιλίων και πλέον πολιτισμών και στις πηγές του Ισλάμ. Επισκέφθηκα τον τόπο όπου ο Αβραάμ υποβλήθηκε στη δοκιμασία της πυράς από τον Νεμοράτ και δεν αλλαξοπίστησε, πήγα στον τάφο του πνευματικού μου πατέρα Μεβλάνα και προσκύνησα, πήγα στον Μπεκτασή Βελή, εμψυχωτή των γενιτσάρων και προστάτη των μουσουλμάνων της Δυτ. Θράκης, επισκέφθηκα τους τάφους των Βυζαντινών Αυτοκρατόρων και έμαθα για τις δολοπλοκίες τους, επισκέφθηκα τους τάφους των Σουλτάνων και μελέτησα την ιστορία τους. Τέλος, πήγα και προσκύνησα στο μαυσωλείο του Ατατούρκ, ιδρυτή και στυλοβάτη της Τουρκικής Δημοκρατίας.
Γυρίζω τελείως ανανεωμένος, το ηθικό μου είναι ακμαιότατο, θέληση έχω χαλύβδινη, για να υπηρετήσω το συμφέρον της υπηρεσίας.
Ξάνθη 1 Αυγούστου 1992
Ο Δάσκαλος
ΙΜΑΜ ΑΧΜΕΤ»

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »