*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Ιανουαρίου

Πως ο «Πύρρος» βρέθηκε επιχειρηματίας της πιο «εμπορικής» γωνίας της πόλης που ανήκει 50% στο Νοσοκομείο και 50% σε ιδιώτες που εισπράτουν88e το μηνα

31 Ιανουαρίου

J.K. cafe bar «Piros»
Μόλις… 150 Ευρώ μηνιαίως
εισπράττει το Νοσοκομείο!
Καθημερινά και νέα στοιχεία αποκαλύπτονται γύρω από τη «γωνία» φιλέτο στην οποία βρέθηκε εδώ και λίγους μήνες κατά «περίεργο» τρόπο αφεντικό και επιχειρηματίας, ο γνωστός Θόδωρος Χατζηγεωργίου («Πύρρος)!!!

Όπως πληροφορηθήκαμε χθες, στο εξ’ αδιαιρέτου ακίνητο - τετράγωνο που βρίσκεται εκεί (στην πιο «εμπορική» γωνία της πόλης!!!), ιδιοκτήτης κατά 50% είναι το Νοσοκομείο Ξάνθης, κατά 25% οι αδελφοί Σάββας και Θόδωρος Γεωργιάδης, ο πρώτος έχει πεθάνει και κατά 25% οι Χρήστος Ζάρρας και Άγγελος Κομνηνακίδης.
Κατά «περίεργο» τρόπο λοιπόν, ενώ η κυρία Μπανά «οικονομάει» άγρια με τις επινοικιάσεις στο ακίνητο αυτό, το μέρισμα του 25% μηνιαίως (Θόδωρος Γεωργιάδης), εισπράττει μόλις 88 Ευρώ μηνιαίως και το Νοσοκομείο 150 Ευρώ!!!
Όταν ένας απλός ιδιώτης πολίτης για να νοικιάσει το μαγαζί του Πύρρου, εκτός από τον ΑΕΡΑ που θα του ζητούσε ο ιδιώτης ιδιοκτήτης, θα πλήρωνε τουλάχιστον 3-4.000 Ευρώ μηνιαίως!!! (Σ.Σ. Γωνία μαζί στο πιο εμπορικό σημείο της πόλης, 28ης Οκτωβρίου-Τσιμισκή!!!)
Ήδη δηλαδή όλοι οι πρώην αλλά και οι νυν διοικούντες του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης, με την «περίεργη» στάση και ολιγωρία και που τηρούν, έχουν προκαλέσει τεράστια ΖΗΜΙΑ στο ΔΗΜΟΣΙΟ και το ΙΔΡΥΜΑ!!!
Σημειώνουμε ότι μετά τις αποκαλύψεις μας, ξεσηκώθηκαν και οι άλλοι μέτοχοι του φιλέτο-ακινήτου που έχουν το υπόλοιπο 50% μαζί με το Νοσοκομείο και χθες επικοινώνησαν μαζί μας, προκειμένου να μας φέρουν νέα αποκαλυπτικά στοιχεία, ενώ ουδείς γνωρίζει το εξώδικο καθηγητή του Δ.Π.Θ που βρίσκεται εκτός Ελλάδος
Ιδού λοιπόν η «κοροϊδία» και το μέγα σκάνδαλο σε βάρος του δημοσίου χρήματος
Από το J.K. cafe bar “Piros” το Νοσοκομείο Ξάνθης εισπράττει 150 Ευρώ μηνιαίως!!!
Το θέμα συζητείται τελικά την ερχόμενη Τρίτη (υπό την Προεδρία του Διοικητή κ. Πέτρου), την ίδια ώρα που νέα τεράστια ερωτήματα πλανώνται στον λαό για το πώς τελικά εν μια νυκτί ο κουμπάρος του πρώην Υπουργού έγινε… αφεντικό στο πιο εμπορικό ακίνητο της πόλεμος!!!
1. Γιατί τόσα χρόνια υπήρξε ανοχή εκ μέρους του Δ.Σ. του Νοσοκομείου Ξάνθης για τις τακτικές της κυρίας Μπανιά που μόνο από το Fresco επί σειρά ετών εισέπραττε η ίδια (ως επινοικιάστρια…) το ποσόν των 1.200 Ευρώ;;;
2. Έχει κάποια σχέση με το παραπάνω θέμα που έχει αποκαλυφθεί ο πρώην Υπουργός Αλέκος Κοντός, κουμπάρος του κυρίου Πύρρου

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »