*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Δεκεμβρίου

ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΤΟ «ΔΙΚΑΙΟ» ΜΑΣ! ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ… ΣΕΚΕ ΚΥΡΙΕ ΚΟΝΤΕ!

31 Δεκεμβρίου

Αν το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ήταν μια Ι.Χ επιχείρηση του κυρίου Κοντού, ή αν ήταν ακόμη και… ΣΕΚΕ, δεν θα σχολιάζαμε καν την «επίδειξη» δύναμης και ισχύος που επεχείρησε να πράξει σε βάρος μας ο Υπουργός κ.Κοντός, προκειμένου από τη μια να ικανοποιήσει τους ΠΑΣΟΚους «αυλοκόλακές» του κι από την άλλη να μας «τιμωρήσει» διότι «δεν σιωπήσαμε», στην «περίεργη» στροφή του στο Σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου και στο «παρά το Νόμο και την ηθική» βόλεμα του υϊού του στο Υπουργείο του και μάλιστα στην πρώτη Υπουργική του πράξη με υπογραφή…πατρός!
-Την ώρα που ο Καραμανλής τον ΤΙΜΟΥΣΕ και τον έκανε Υπουργό κι εμείς οι «φτωχοί» Ιθαγενείς, δακρύζαμε από συγκίνηση και υπερηφάνεια!!!
-Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης όμως, δεν είναι ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ του κυρίου Κοντού, δεν είναι … ΣΕΚΕ ώστε με εντολές του Υπουργού, να μας «αποκλείει» η AGROCERT από την ολοσέλιδη καταχώρισή της…μολονότι αυτή ο «Μαχητής», είναι η ΠΡΩΤΗ σε αναγνωσιμότητα και κυκλοφορία εφημερίδα του Νομού μας.
-Κι επειδή ο «αποκλειστικός» αυτός έχει ως αποκλειστικό στόχο την ΦΙΜΩΣΗ μας, διαμηνύουμε και στον Πρόεδρο της AGROCERT κ.Θωμά Νότο αλλά και στον ίδιο τον Υπουργό πως θα διεκδικήσουμε τα «δίκαιά» μας, ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »