*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Δεκεμβρίου

Οι πολίτες επικροτούν πλήρως τη στάση μας απέναντι στην «πλατεία-τέρας» και τα ΠΡΟΣΤΙΜΑ που ΑΠΑΙΤΕΙ ο Νομάρχης-αστυνόμος!

31 Δεκεμβρίου
Να φύγουν οι μπάρες!
Οι πολίτες επικροτούν πλήρως τη στάση μας απέναντι στην «πλατεία-τέρας» και τα ΠΡΟΣΤΙΜΑ που ΑΠΑΙΤΕΙ ο Νομάρχης-αστυνόμος!-Ελεύθερη δημοσκόπηση από το Maxitisthrakis.blogspot.com
ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΑ ΝΕΩΤΕΡΑ
*Αναθέσαμε στον γνωστό πολιτικό μηχανικό Κώστα Αντωνιάδη να ερευνήσει στο κατά πόσο «σύννομη» ήταν η απόφαση του Νομάρχη να βάλει ΜΠΑΡΕΣ σε δημόσιο κοινόχρηστο δρόμο, εμποδίζοντας ακόμη και τους…πεζούς!

ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΣ, ΖΗΤΗΣΕ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΚΟΝΤΟ!
Έναν έναν έπαιρνε τηλέφωνο ο Γ. Παυλίδης αυτούς που
θεωρούσε … «υπόπτους» για διαρροή, ρωτώντας τους
εναγωνίως αν θα ψηφίσουν την…κυρία Δημούδη!

Οι πολίτες επικροτούν πλήρως τη στάση μας απέναντι στην «πλατεία-τέρας» και τα ΠΡΟΣΤΙΜΑ που ΑΠΑΙΤΕΙ ο Νομάρχης-αστυνόμος! Είναι εμφανές από τα μηνύματα που παίρνουμε καθημερινά από πολίτες που τηλεφωνούν είτε στο «Μαχητή», είτε στην εκπομπή «Ανοιχτή Γραμμή» και τοποθετούνται μάλιστα και δημόσια όπως ο Μιχάλης Καμπάς τη περασμένη Τρίτη….
Σε λίγες μέρες επίσης θα προχωρήσουμε και σε ελεύθερη δημοσκόπηση από το Maxitisthrakis.blogspot.com, -όπου ο κάθε πολίτης με το σύστημα που έχουμε στο blog μπορεί να μπει να ψηφίσει μόνο μια φορά-, αλλά και από την εφημερίδα μας και για την ΠΛΑΤΕΙΑ-ΤΕΡΑΣ που δημιουργείται στη πλατεία διοικητηρίου, αλλά και για τα ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ και τα ΠΡΟΣΤΙΜΑ που ΑΠΑΙΤΕΙ ο Νομάρχης-αστυνόμος σε βάρος των Ξανθιωτών, αδιαφορώντας πλήρως αν δεν έχουν να τα πληρώσουν και την οικονομική κρίση που μαστίζει τους πολίτες…
Ήδη το πρώτο μήνυμα αποτελεί λαϊκή επιταγή.
-Να φύγουν οι μπάρες!
Ήδη χθες επικοινωνήσαμε και αναθέσαμε στον γνωστό πολιτικό μηχανικό Κώστα Αντωνιάδη να ερευνήσει στο κατά πόσο «σύννομη» ήταν η απόφαση του Νομάρχη να βάλει ΜΠΑΡΕΣ σε δημόσιο κοινόχρηστο δρόμο, εμποδίζοντας ακόμη και τους…πεζούς να περπατήσουν από εκεί!!!!
Και στη συνέχεια θα καταθέσουμε με όλα τα στοιχεία που έχουμε και μηνυτήρια αναφορά κατά του Νομάρχη –Αστυνόμου.

ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΣ, ΖΗΤΗΣΕ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΚΟΝΤΟ!
Ενδεικτικό πάντως του κλίματος που επικρατεί αυτήν την ώρα στην προσκείμενη στη Νέα Δημοκρατία Νομαρχιακή παράταξη ενόψει της πρώτης συνεδρίασης του Νομαρχιακού Συμβουλίου (την Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2009), είναι ο ΠΑΝΙΚΟΣ του Νομάρχη Ξάνθης να «ψηφιστεί» οπωσδήποτε χωρίς διαρροές η κυρία Δημούδη ως νέα Πρόεδρος του Νομαρχιακού συμβουλίου Ξάνθης….
Πληροφορίες μας λένε ότι έναν έναν έπαιρνε τηλέφωνο ο κ.Γ. Παυλίδης στους Νομαρχιακούς συμβούλους που θεωρούσε …«υπόπτους» για διαρροή (Ανέστη Καραπαπάζογλου, Ταρενίδη, Πασχάλη Λύρατζη κ.ά), ρωτώντας τους εναγωνίως αν θα ψηφίσουν την…κυρία Δημούδη και θέτοντάς τους ενώπιον των…ευθυνών τους και της…κομματικής πειθαρχίας!!!
Παράλληλα ζήτησε από τον Κοντό (που έχει τα δικά του προσωπικά και πολιτικά προβλήματα βέβαια…), να «πιέσει» και να «πείσει» όλους τους δικούς του Νομαρχιακούς συμβούλους να ψηφίσουν την κυρία Δημούδη ως Πρόεδρο, διότι άλλως θα έχει πρόβλημα ο….ίδιος πλέον ως Νομάρχης, επιχειρώντας να τον «πείσει» ότι «ούτε για βουλευτής πάει, ούτε όμως και σπρώχνει πολιτικά την κυρία Δημούδη»!!!


«ΣΙΩΠΑ» Ο ΑΝΕΣΤΗΣ ΚΑΡΑΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ….
Το βράδυ της περασμένης Τρίτης αναζητήσαμε τον μέχρι την Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2008 Πρόεδρο του Νομαρχιακού Συμβουλίου Ξάνθης Ανέστη Καραπαπάζογλου προκειμένου να τον ρωτήσουμε αν «εμμένει στην απόφασή του να μην κατέβει υποψήφιος Νομαρχιακός σύμβουλος Ξάνθης στις εκλογές του 2010 με νέο υποψήφιο Νομάρχη Ξάνθης την…κυρία Δημούδη που ανοιχτά προωθούν οι Γ. Παυλίδης-Κ. Τάτσης», αλλά εκείνη την ώρα ο διευθυντής της ΣΕΚΕ έπινε «ποτό» στο «Άρωμα» του Πύρρου με τον Υπουργό και δεν μπορούσε να μας…απαντήσει ή να σχολιάσει τα διαδραματιζόμενα!!!

«ΣΙΩΠΑ» ΚΑΙ Ο ΘΟΔΩΡΟΣ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ (ΠΥΡΡΟΣ)…
Στα διαδραματιζόμενα πάντως «εσωτερικά» της παράταξης του Νομάρχη Ξάνθης, αλλά στις κινήσεις του Υπουργού και του περιβάλλοντός του, «σιωπά» και ο επικοινωνιολόγος και κουμπάρος του κυρίου Κοντού, Θόδωρος Χατζηγεωργίου (Πύρρος), τον οποίο δεν αποκλείεται τελικά να στηρίξει ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης ακόμη και για αυριανό Νομάρχη Ξάνθης, κόντρα στην κυρία Δημούδη….εφόσον οι Ταρενίδης-Καραπαπάζογλου «αποσυρθούν» από τώρα από τη μάχη της Νομαρχίας στις εκλογές του 2010, ακολουθώντας το παράδειγμα του κυρίου Παυλίδη.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »