*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

21 Ιανουαρίου

Μπροστά σε πρωτοφανή κοσμοσυρροή, ο Αλέξανδρος Κοντός παρουσίασε το βιβλίο του και στη Ξάνθη. (φωτο)

21 Ιανουαρίου


 


Μπροστά σε τεράστια κοσμοσυρροή, το βράδυ της Παρασκευής στο Elisso Hotel, ο πρώην Υπουργός και γενικός  διευθυντής της ΣΕΚΕ Αλέξανδρος Κοντός, παρουσίασε το βιβλίο του για την Αγροτική Ανάπτυξη της Περιφέρειας ΑΜΘ και το ΑΡΔΕΥΤΙΚΟ με τίτλο
"ΑΓΡΟΤΙΚΗ  ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ".

 Την εκδήλωση τίμησαν ο Μητροπολίτης Ξάνθης κ.κΠαντελεήμων, οι Δήμαρχοι Τοπείρου (Θωμάς Μίχογλου), Αβδήρων (Γιώργος Τσιτιρίδης) και Ξάνθης (Μανώλης Τσέπελης), ο αντιδήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Φανουράκης, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννης Ζερενίδης, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΞΑΝΘΗ για όλους Σάββας Μελισσόπουλος με το επιτελείο του, ο Φάνης Παπαδάκης , ο δυναμικός Μπόσβελης, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αλέξης Νταμπουρατζής, η υποψήφια βουλευτής της Ν.Δ. Μαίρη Τσιακίρογλου,ο βουλευτής Σπύρος Τσιλιγγίρης, οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης (Μπαράν Μπουρχάν) και Ροδόπης (Αχμέτ Ιλχάν), η Πρόεδρος του Νοσοκομείου Ξάνθης Έλενα Ροφαέλα,ο πρώην βουλευτής Ξάνθης Γιώργος Παυλακάκης, ο Στράτος Κοντός με τα παιδιά του, ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Χριστόδουλος Τοψίδης, ο Περιφερειακός σύμβουλος Ξάνθης Μιχάλης Αμοιρίδης, ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Δημήτρης Γαλανόπουλος κ.ά.

Το βιβλίο παρουσίασαν οι

    Ευριπίδης Στυλιανίδης, βουλευτής Ροδόπης, πρώην υπουργός, αναπληρωτής καθηγητής συνταγματικού δικαίου

    Δημήτρης Παπαγιαννίδης, γενικός γραμματέας Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών του ΥπΑΑΤ

    Νίκος Κουτλιάμπας, πρόεδρος Α.Σ.Ε.Π.Ο.Π. Βελβεντού

    Τάσος Κοντογιαννίδης, δημοσιογράφος.

    Ενώ συντόνισε  η γνωστή δημοσιογράφος Μαριάννα Πυργιώτη.

ΑΛΕΚΟΣ ΚΟΝΤΟΣ: ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ

«Η Αγροτική Πολιτική στην Πράξη είναι κάτι πολύ σημαντικό για εμένα. Στο βιβλίο αυτό ο αναγνώστης θα διαβάσει το τί σημαίνει αγροτική πολιτική στην πράξη, πως μπορούμε να κάνουμε ανταγωνιστικό τον αγροτικό τομέα και πως μπορούμε να στηρίξουμε τους αγρότες της πατρίδας μας. Θα διαβάσει ακόμη και τη μελέτη που κάναμε στο πλαίσιο της Διακομματικής για τη Θράκη, για την ανάπτυξη του αγροτικού τομέα» σημείωσε ο Αλέκος Κοντός.

ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ: ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΗΣ Ο ΑΛΕΚΟΣ ΚΟΝΤΟΣ

Σχολιάζοντας το βιβλίο, ο βουλευτής της ΝΔ Ροδόπης, Ευρυπίδης Στυλιανίδης, τόνισε πως αυτό «ενημερώνει πλήρως για την κατάσταση που επικρατεί στη Θράκη. Αναδεικνύει τον ρόλο του τρίτου μεγαλύτερου και παραγωγικότερου κάμπου της Ελλάδας. Ο Αλέκος Κοντός είναι ένας άνθρωπος που δεν έχει πετύχει απλά ως Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, έχει διακριθεί και ως Διευθύνων Σύμβουλος της ΣΕΚΕ, μιας πρότυπης εταιρίας η οποία κατάφερε να κυριαρχήσει και να γίνει στον Τομέα της πρώτη σε όλη την ΝΑ Ευρώπη, και παράλληλα είναι και ένας οραματιστής του αγροτικού κόσμου».

ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΞΑΝΘΗΣ

Από τη μεριά του ο Μητροπολίτης Ξάνθης, κ.κ. Παντελεήμων, που επίσης παρακολούθησε τη βιβλιοπαρουσίαση τόνισε πως «θα ήθελα δημόσια και να ευχαριστήσω αλλά και να συγχαρώ τον πρώην Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για ό,τι πρόσφερε στον αγροτικό πληθυσμό όλης της χώρας, αλλά και για ό,τι πρόσφερε εδώ στη δική μας περιοχή», ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο έργο του Αρδευτικού του κάμπου της Ξάνθης, επισημαίνοντας τη χαρακτηριστική καθυστέρηση στην υλοποίησή του.














Share this

Related Posts

Previous
Next Post »