*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

27 Νοεμβρίου

NEXT tv: Το ... άλογο πήρε 2.500 προβολές! Τι απάντησαν τηλεθεατές της εκπομπής ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗ!

27 Νοεμβρίου

*Μας βλέπουνε και στον...ύπνο τους τελικά!!! Απόκτησαν τουλάχιστον έτσι ένα "σκοπό" ύπαρξης της μίζερης και "έρπουσας" ζωής τους! Άντε απο τις 2.500 προβολές, να πάμε σύντομα στις ... 2.500.000!

Με συνεχές μπλοκάρισμα στις τηλεφωνικές γραμμές του Next tv την ώρα που ο Πάνος Παπαδόπουλος παρουσιάζει την ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ –το ίδιο συνέβη ωστόσο και στην αθλητική εκπομπή του Δημήτρη Αντωνιάδη δυο μέρες νωρίτερα….- προσπαθούν γνωστά ερπετοειδή να μειώσουν την υψηλή θεαματικότητά του, αντιγράφοντας αθλητικές εκπομπές σταθμών της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, εμφανιζόμενα κάθε τόσο να λένε «είμαι άλογο…» ή είμαι «εξωγήινος»!

(Σ.Σ. Ήδη για το συγκεκριμένο θέμα θα έχουμε λεπτομέρειες που θα κάνουν πάταγο…)

Μόνο που την «πάτησαν» άγρια, διότι αναπαρήγαγαν όλη την εκπομπή του (Τετάρτη 23/11/2022), με αποτέλεσμα τηλεθεατές του Πάνου Παπαδόπουλου από την Ξάνθη, την Ορεστιάδα, τη Δράμα, την Κομοτηνή κλπ να αντιδράσουν άλλοτε με καυστικό χιούμορ κι άλλοτε χλευάζοντάς τους!

Ο αθλητικογράφος Δημήτρης Αντωνιάδης απάντησε ότι «γνωρίζει τον αναβάτη, οπότε είναι ευκαιρία να γνωρίσει και το άλογο…», ενώ άλλοι τηλεθεατές ήταν πιο κατατοπιστικοί όλες αυτές τις μέρες

-Κύριε Παπαδόπουλε...Βγάλτε λίγο το "άλογο" έγινε ατραξιόν... (τηλεθεατής απο τη Ξάνθη)

-Στον Ιππόδρομο το άλογο... (τηλεθεατής από Δράμα)

-Θα το κάνω ...λουκάνικο το άλογο... (τηλεθεατής από Κομοτηνή)

-Κύριε Παπαδόπουλε αν δηλαδή τον δείρουμε αυτόν τον βλάκα, θα πάω μέσα για…αλογοκτονία ή για βία;

-Γάϊδαρος θα είναι (σ. σ. Μην κατηγορείτε τα γαϊδούρια…έχουν φιλότιμο, η απάντηση)

Σημειώνεται ότι τα τηλέφωνα ήταν με απόκρυψη και με ηλεκτρονική εφαρμογή και  πάντα με αλλοιωμένη φωνή και φυσικά είναι εμφανές ποιοι «κρύβονται» από πίσω…

Ωστόσο για να τα αποδίδουμε τα του Καίσαρος τω Καίσαρι …. Η εκπομπή μεταδόθηκε σχεδόν με ελάχιστο «μοντάζ»  και κόψε ράψε…και  είχε 2.500 προβολές!!! 

Δείτε στο διαδίκτυο είτε στο ΝEXT tv (Τετάρτη 23/11/2022), είτε στο με ψεύτικο λογαριασμό Horse tv  του..."αλόγου!"

(σ.σ. Και το καλό της υπόθεσης....Χάρις σε μας, τα εν λόγω θρασύδειλα σκουλήκια, απόκτησαν τουλάχιστον σκοπό ... ύπαρξης της μίζερης και κακομοίρικης ζωής τους! )


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »