*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

25 Ιανουαρίου

ΣΚΑΝΔΑΛΟ! Επιτέλους ένας Εισαγγελέας, να γίνει αυτοψία! Πανικόβλητοι Τσέπελης, Ανδρέας Χρηστιδης και Σοφία Ψωμά! Αφαιρέθηκε σήμερα η...ταμπέλα!!!

25 Ιανουαρίου


*Να γίνει αυτοψία εδώ και τώρα!!! Στο "ερείπιο" του δημοτικού ακινήτου ΑΡΙΩΝΑ που απαγορεύεται οποιαδήποτε οικοδομική εργασία, ο "σύλλογος" του υπαλλήλου του Δήμου Ξάνθης και προπονητή-ταμία Ανδρέα Χρηστίδη, ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΤΗΚΕ ριζικά ο χώρος με χρήματα του Δήμου!!! (50 και 30 ευρώ η μηνιαία ταρίφα για τους μαθητές!)

*Δημοτικές παρατάξεις τα ξέρουν εδώ και μέρες, αλλά τα .... "καλύπτουν"! 

 

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Μετά τις σημερινές αποκαλύψεις του "Μ" για τις ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ εργασίες που έχουν γίνει -και συνεχίζονται- στο "ερείπιο" του "ΑΡΙΩΝΑ" από τον υπάλληλο του Δήμου Ξάνθης και Προπονητή και στην ουσία ..άτυπο πρόεδρο  και ΤΑΜΙΑ  του Σχολής Πολεμικών Τεχνών TAE KWON DO "ΟΡΕΣΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΞΑΝΘΗΣ" -εισπράττει από κάθε μεγάλο μαθητή 50 ευρώ τον μήνα και απο τους μικρούς 30 ευρώ!) , με προφορικές "άδειες"  του Δημάρχου Τσέπελη και της γραμματέως Σοφίας Ψωμά, σήμερα 25 Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2022, "κατέβηκαν" οι.....ταμπέλες που είχαν κρεμαστεί στην είσοδο!!!

Ενώ σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ήδη τα γραφεία -είναι έτοιμα σε έναν χώρο περίπου 100-120 τ.μ. και έγινε μάλιστα και αιφνιδιαστική αυτοψία απο δημοτικές παρατάξεις που αυτήν τη φορά δεν τους περίμεναν όμως ο Κανάτας με την κάμερα και το "δίδυμο" Ιγιαννίδης και Γουναρίδης Στέλιος!!!! Όπου διαπιστώθηκαν όλες οι ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ εργασίες του Τσαμούρ και των λοιπών συνεργείων που ήδη....πληρώθηκαν!!! (σ.σ. Το πως, είναι κι αυτό ένα ερώτημα, γιατί έγιναν σε ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΚΙΝΗΤΟ!!!

Σημειώνουμε ότι όλα έγιναν όχι μόνο ΠΑΡΑΝΟΜΑ αλλά και σε ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΚΙΝΗΤΟ στο οποίο δεν εμφανίζεται κανείς ως... μισθωτής!!!

(σ.σ. Έχουν γίνει ήδη οι περισσότερες εργασίες καθώς κλειδιά για το κτίριο του "Αρίωνα" έχουν μόνο ο Ανδρέας Χρηστίδης, υπάλληλος του Δήμου Ξάνθης και οι Στέφανος Ιγιαννίδης (αντιδήμαρχος Ξάνθης) και Στέλιος Γουναρίδης (Πρόεδρος του ΣΔΑΝ και δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης).

Ενώ έχουμε κι άλλα τρανταχτά ντοκουμέντα στα χέρια μας.  Το ωραίο της ιστορίας; Ο συγκεκριμένος κύριος έδωσε και συνέντευξη για τα... αναβολικά, προφανώς για να "χτυπήσει" γνωστό  γυμναστή της πόλης μας!!! 

Ενώ όπως λένε οι ίδιες πληροφορίες, πληρώνει σε φιλικό ηλεκτρονικό μέσον του Δημάρχου και τις ανακοινώσεις του, για την προβολή της "σχολής" του, στην οποία Πρόεδρο μέχρι πρότινος είχε τον... αδελφό του!!!

Δείτε το σημερινό δημοσίευμα του "Μ" (Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022)

*ΚΟΥΙΖ. Τελικά ο Ανδρέας Χρηστίδης που όπως μαθαίνω, βγήκε ευθέως να «κατηγορήσει» συντοπίτη μας γυμναστή για τα... αναβολικά, προφανώς για ανταγωνιστικούς λόγους και ΧΩΡΙΣ να περιμένει καν το τι θα πει η  Δικαιοσύνη...!

Είναι ΠΡΟΕΔΡΟΣ και υπεύθυνος της Σχολής ή απλά είναι... ο προπονητής με Πρόεδρο τον... αδελφό του, που εισπράττει όμως και κάθε μήνα τα δίδακτρα από τους αθλητές;

-Αν και υπάλληλος του Δήμου Ξάνθης;

.......



*Το παραπάνω ερώτημα ισχύει και για τον αντιδήμαρχο Αθλητισμού κ. Σουά... αλλά και τον Θανάση Πανδρακλάκη που μέχρι πρότινος τον είχε «φορτωθεί» αν δεν κάνω λάθος, στο Φ. Αμοιρίδης)

-Βέβαια για το συγκεκριμένο θέμα θα επανέρθω γιατί έχει πολύ... βάθος η ιστορία!!!

(σ.σ. Αλήθεια κύριοι του ΚΟΞ και κύριε Πρόεδρε του Κολυμβητικού Τμήματος του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ Ξάνθης και εντεταλμένε σύμβουλε Ματθαίε Σαββιδη, τελικά το Κολυμβητήριο έγινε για να δώσει ΠΑΡΑΝΟΜΑ στο ετοιμόρροπο κτίριο του ΑΡΙΩΝΑ ο Δήμαρχος Τσέπελης γραφεία σε (υπό τύπου συλλόγου),  ιδιωτική σχολή ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ; Που αν δεν κάνω λάθος...πληρώνει και συγκεκριμένο Μέσον για να δημοσιεύει δελτία τύπου του..

(σ.σ. Επαναλαμβάνω τη λέξη και μάλιστα με κεφαλαία γράμματα... ΠΑΡΑΝΟΜΑ πήρε και ανακαινίζει μάλιστα γραφεία στον κτίριο του ΑΡΙΩΝΑ ο Ανδρέας Χρηστίδης!).

Δείτε τις φωτογραφίες ντοκουμέντο που δημοσιεύουμε παραπάνω! 

ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ (25/1/2022) ΕΦΥΓΕ Η ΤΑΜΠΕΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΧΡΗΣΤΙΔΗ

Σήμερα λοιπόν μετά το...σημερινό μας δημοσίευμα ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΕ από τον Ανδρέα Χρηστίδη η πινακίδα του συλλόγου TAE KWON DO!!! (σ.σ. Δείτε την φωτογραφία στις 25/1 και ώρα 14.30)

 Μετά λοιπόν τα σχόλιά μας  που συνιστούν σοβαρότατα ΠΟΙΝΙΚΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ κατά του Δήμαρχου Τσέπελη, του αρμόδιου αντιδήμαρχου Αθλητισμού κ.Σουά και της Γραμματέως Σοφίας Ψωμά  περιμένουμε να δούμε αν  επιτέλους, θα κινηθεί ένας Εισαγγελέας;;; 

(σ.σ. Επισημαίνουμε ότι ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ.Γιάννης Ζερενίδης είχε τελεία άγνοια για όλα και μας παρέπεμψε απλά στην αναπληρώτρια διευθύντρια κυρία Κατερίνα Μανά που είναι σίγουρα γνώστρια των παραπάνω εργασιών αφού είναι ΔΕΞΙ χέρι του Δήμαρχου Τσέπελη και της γραμματέως Σοφία Ψωμά...)

 



 


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »