*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

27 Νοεμβρίου

"Θρήνος" στη Ξάνθη. "Έφυγε" απο κορονοϊό ο γυναικολόγος γιατρός Κώστας Πόπης, ήταν δυστυχώς αρνητής του εμβολίου!

27 Νοεμβρίου

*Περίπου 10-12 γιατροί της Ξάνθης είναι ανεμβολίαστοι, ο ένας εξ' αυτών μάλιστα είναι και δημοτικός σύμβουλος!!! Aνακοίνωση του Ιατρικού συλλόγου Ξάνθης.

Θρήνος στην Ξάνθη αφού έφυγε σήμερα το πρωϊ ο γνωστός γιατρός γυναικολόγος Κώστας Πόπης, δυστυχώς αρνητής κι αυτός του εμβολίου, σε ηλικία 71 χρονών.

Ο Κώστας Πόπης διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό, δυστυχώς όμως για μια 8-10 μέρες προσπάθησε να τον ξεπεράσει στο σπίτι του και άργησε να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Ξάνθης, όπου και τελικά σήμερα εξέπνευσε. 

Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε ιδιαίτερα μεγάλη θλίψη στην τοπική της Ξάνθης αφού εκτός απο γιατρός ήταν και ΄γεννημα θρέμμα της Ξάνθης.  Είναι ο πρώτος γιατρός στη Ξάνθη που χάνει τη ζωή του απο τον κορονοϊό. 

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, αυτή τη στιγμή υπάρχουν τουλάχιστον 10-12 γιατροί εμβολίαστοι, ένας εκ των οποίων μάλιστα είναι και δημοτικός σύμβουλος.

Η κηδεία του θα γίνει στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής απο την εκκλησία των δημοτικών νεκροταφείων.  

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΞΑΝΘΗΣ

Ο Ιατρικός Σύλλογος, σε λιτή ανακοίνωσή του αναφέρει τα παρακάτω:

Σήμερα θρηνούμε την απώλεια ενός καλού συναδέλφου μας, που ήταν πολλά χρόνια στον Σύλλογο, του Γυναικολόγου Κωνσταντίνου Πόπη.

Καλό ταξίδι και καλή δύναμη στους δικούς του ανθρώπους.

 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »