*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

25 Σεπτεμβρίου

Τσέπελης για κόκκινο στη Ξάνθη: Είμαστε άνθρωποι της..νυχτας, έχουμε μπουζούκια...!

25 Σεπτεμβρίου


Όταν έλεγα στους Καβαλιώτες ότι εμείς είμαστε άνθρωποι της ...νύχτας κι έχουμε ...μπουζούκια γι’ αυτό μπήκε η Ξάνθη στο κόκκινο, τους... γάμους στο Δροσερό εννοούσα! Και μπουζούκια και κλαρίνα και... σάμπα...! Και χωρίς μάσκα όλοι μας..!

…………………………

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1


-Ποιος θα λογοδοτήσει που η Ξάνθη ξαναμπήκε σε περιπέτειες; Και τι θα γίνει αν τα κρούσματα συνεχίσουν να είναι αυξημένα και διψήφια; Διότι ο γειτονικός Νομός Καβάλας συνεχίζει για 2η εβδομάδα στο κόκκινο! Με ότι αυτό συνεπάγεται!!!;

(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στο «Πολιτικό Καφενείο» του «Μ»)

-Ποιος θα... «λογοδοτήσει»; Μα αυτοί που... «δεν» λογοδότησε ποτέ, ούτε για τα αποκριάτικα κορονοπάρτι, ούτε για τα «μαϊμού» ασθενοφόρα, ούτε τους συνωστισμούς, ούτε για τα Δροσερά, ούτε για τα... πετάγματα της «μάσκας»!

…………………………

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2


«Οι σειρήνες της κινδυνολογίας που προέρχονται τις περισσότερες φορές από τα media, αλλά δεν έλειψαν και θρησκευτικοί λειτουργοί χριστιανοί και μουσουλμάνοι, που διασπείρουν ιδέες μεσαιωνικές περί των μη εμβολιασμών και παίρνουν στη συνείδησή τους ένα μέρος από τους ανθρώπους που αρρωσταίνουν και πεθαίνουν. Τα λέω εν πλήρη συνείδηση αυτά που λέω»

(Ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ξάνθης Αναστάσιος Καραδέδος σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ για τους αντιεμβολιαστές)

-Ονόματα.... «σειρήνων»; Γιατί η νοσηλεύτρια της ΜΕΘ που έδινε τις συνεντεύξεις για το Νοσοκομείο, δεξί χέρι του Δήμαρχου Τσέπελη ήταν και είναι.

 

ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ

*Δήμος Τσέπελη. Ο ένας έχει τον αδελφό του, ο άλλος έχει τον κολλητό του, ο τρίτος είναι συγχωριανός του και το χρήμα των δημοτών «πέφτει» σαν το... «τσουβάλι» τόσο από το Δήμο, τη ΔΕΥΑΞ, το Δημοτικό Ραδιόφωνο, το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας και το Κέντρο Πολιτισμού...!

Και όλοι οι άλλοι; Που κατηγορούνται ότι στις δημοτικές εκλογές  του 2019 δεν ήταν στην «παρέα» τους;

-Μα αυτοί πρέπει να ... ΦΙΜΩΘΟΥΝΕ!!!  Και να «τιμωρηθούνε»!!!

......

*Αξιότιμε Εισαγγελέα  Ξάνθης κ.Ξενοφώντα Κίτσα που εμείς πιστεύουμε ότι «ο Δήμος, η ΔΕΥΑΞ αλλά και η Αντιπεριφέρεια Ξάνθης, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΑΖΙΑ τους και δεν έχουν το δικαίωμα με ΛΕΦΤΑ των πολιτών και των Ευρωπαϊκών προγραμμάτων να τα ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΥΝ...!

-Τι κάνουνε; Την αλλάζουν την ...τακτική και αρχίζουν κι αυτά από τη μια να λιβανίζουν κι από την άλλη να χλευάζουν, να βρίζουν και να ρίχνουν λάσπη στην αντιπολίτευση; Πόσο ΝΟΜΙΜΟ δηλαδή είναι αυτό, όταν για τον ίδιο λόγο τιμωρήθηκε με ΠΟΙΝΗ φυλάκιση 5 μηνών ο πρώην Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης;

.......

*Θα προστατεύσετε κύριε Εισαγγελέα την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ και των  ΜΜΕ που είναι κατοχυρωμένη από το Σύνταγμα ή είναι δικαίωμά τους να μοιράζουν χιλιάδες ευρώ στους «εκλεκτούς» τους με απευθείας αναθέσεις που ήδη για κάποιους, είναι χιλιάδες-χιλιάδων ευρώ;

......

*Με δηκτική ανάρτηση ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ  Πασχάλης Λύρατζης, απάντησε στη χθεσινή ανακοίνωση της ομάδας Διοίκησης του Δήμου Ξάνθης, που χαρακτήριζε ...«Σερίφηδες» τον ίδιο αλλά και τους Σάββα Μελισσόπουλο, Παπαχρόνη και Γιώργο Χατζηθεοδώρου που...συκοφαντούν τον έντιμο και καθαρό Δήμαρχο Τσέπελη!

Ιδού και η καυτή απάντησή του:

«ΛΥΡΑΤΖΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ

Σε ανακοίνωση της, η ομάδα διοίκησης του Δήμου Ξάνθης, εκφράζοντας τον Δήμαρχο Ξάνθης, μας χαρακτηρίζει τέσσερεις Σερίφιδες της άγρια δύσης. Ευχαριστούμε την ανώνυμη - επώνυμη ομάδα διοίκησης για τον χαρακτηρισμό αυτό,  γιατί αν διάβαζε λίγο καλύτερα θα γνώριζε ότι οι Σερίφιδες της άγριας δύσης καταδίωκαν τους λωποδύτες, τους κλέφτες και τους ληστές. Σας ευχαριστούμε για τον χαρακτηρισμό. Συνεχίζουμε!!!».

……

*Συνεχίζετε Πασχάλη μου αλλά ως... «Σερίφηδες» ή ως.... «τσεπελοπλάτη» του Δήμαρχου Τσέπελη, με... ολόσωμα μαγιό;

 

Τσέπελης για κόκκινο στην Ξάνθη: Είμαστε άνθρωποι της νύχτας, έχουμε μπουζούκια –Θα τα υπομείνουμε τα μέτρα!


Σε μια πράγματι ακόμη δήλωση που εμείς λίαν επιεικώς χαρακτηρίζουμε αντάξια ενός....χοιροβοσκού απόφοιτου δημοτικού, ο Δήμαρχος Τσέπελης κατόρθωσε για μια ακόμη φορά να  ΕΥΤΕΛΙΣΕΙ  το αξίωμά του αλλά και την πόλη της Ξάνθης, αφού όπως διαβάζω σε δελτίο τύπου που μου έστειλε το ENA channel όταν ρωτήθηκε για το «κόκκινο» στη Ξάνθη αλλά και στη Δράμα, προφανώς εκπροσωπών και τον εκεί Δήμαρχο, τι δήλωσε λέτε;

«Ότι  οι πολίτες της Ξάνθης, αλλά και της Δράμας, είναι άνθρωποι της ...νύχτας, οι δύο πόλεις έχουν πολλούς χώρους διασκέδασης όπως.... μπουζούκια για αυτό και τραβάνε πολλά.

Ωστόσο επισήμανε ότι τα μέτρα θα τα υπομείνει ο Ξανθιώτικος λαός...»

-Βέβαια ο Δήμαρχος Τσέπελης έχει προφανώς αντιληφθεί ότι κανείς δεν τον παίρνει σοβαρά κι όλοι τον αντιμετωπίζουν ως...»ατραξιόν», μετά και το «πασάμ...» όπως αποκαλεί τον Αστυνομικό Διευθυντή Ξάνθης, ωστόσο είναι φανερό ότι κάτι περισσότερο ξέρει από μας ο πρώην Δήμαρχος Σταυρούπολης Γιάννης Τσεγγελίδης όταν τον ρωτάει, «πως έφυγε από την Φωνή της Αμερικής...»!

Διότι αυτή η «νύχτα» στην οποία αναφέρεται, έχει παρέλθει τουλάχιστον εδώ και 10-12 χρόνια και ναι μεν μπορεί να αυτοχαρακτηρίζεται ως άνθρωπός της «νύχτας» επειδή διαθέτει δυο ανάλογα μαγαζιά στην πλατεία Αντίκα..!

Δεν του δίνει όμως το δικαίωμα κανείς θα μιλάει έτσι και για τους υπόλοιπους Ξανθιώτες!

Αλλά είπαμε... Η «ατιμωρησία», εδώ οδηγεί....Στην πλήρη ενθάρρυνση του θράσους και της «αμπελοφιλοσοφίας»...χοιροβοσκού!

 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »