*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

08 Ιουνίου

Το ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ… Ξάνθης, το εργοτάξιο, το ραντεβού σε καφέ μήπως… ένα γραφείο μέσα στο Δημαρχείο Ξάνθης;

08 Ιουνίου


*Εκπρόσωπος του εταιρείας «ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ Ξάνθης» (σ.σ. Θυγατρικής εταιρεία της «ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ»;;;), δήλωσε πλέον επίσημα ο διαμορφωτής κοινής γνώμης του Δημάρχου Τσέπελη Σταύρος Καρυπίδης.

Αλήθεια ή ψέματα και τι ακριβώς συμβαίνει επισήμως... Αλλά και ποια η σχέση της συγκεκριμένης εταιρείας με τους Δήμους Ξάνθης και Μύκης;

Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον… Ότι είναι να φανεί, θα φανεί!

.......

*Έχει ωστόσο σημασία τo ακριβώς ανακοίνωσε επίσημα ο Σταύρος Καρυπίδης χρησιμοποιώντας το λογότυπο… «ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ».

Αυτούσια η ανακοίνωσή του:


«Η εταιρία «ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΞΑΝΘΗΣ» είναι Επίσημος Συνεργάτης της Εταιρίας “Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρία Ενέργειας” και δραστηριοποιείται ως πάροχος ενέργειας αλλά και στην υλοποίηση εγκαταστάσεων Φυσικού Αερίου – Θέρμανσης, Ψύξης και Ηλεκτρικού Ρεύματος.

Η εταιρεία «ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΞΑΝΘΗΣ» αναλαμβάνει Αρχικά την Μελέτη και «αδειοδότητηση» και στην συνέχεια ολόκληρη την εγκατάσταση φυσικού αερίου για την θέρμανση του σπιτιού σας, το ζεστό νερό χρήσης, το μαγείρεμα, το τζάκι, κλιματιστικό κλπ, με σκοπό την παράδοση του έργου σε πλήρη λειτουργία, με απόλυτη ασφάλεια και με εφαρμογή όλων των προδιαγραφών που ορίζει η νομοθεσία.

Αν το ακίνητό σας είναι στον αστικό ιστό της Ξάνθης και σας διαφέρει να αλλάξετε τρόπο θέρμανσης σε Φυσικό Αέριο αφήστε μας τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.

Πληροφορίες ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ Τηλ. 6947267737 και 2541600699» Εργοτάξιο 1ο χιλιόμετρο Ξάνθης - Καβάλας».

......


*Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα μου ανέφερε αναγνώστρια που πήρε στον κύριο Καρυπίδη όταν του ζήτησε να... ενημερωθεί για το ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ... Ξάνθης, αυτός της πρότεινε να συναντηθούν στο καφέ της... Βιργινίας, για να μην ταλαιπωρείται στη… Χρύσα! Για το εργοτάξιο ωστόσο στο 1ο χιλιόμετρο κουβέντα!

……

*Η συνέχεια ωστόσο αυτής της ενδιαφέρουσας ιστορίας:

Φίλος αναγνώστης, αναζήτησε το... εργοτάξιο και ανακάλυψε εκεί τον επιχειρηματία  Αχμέτ Αγκούσογλου, συγγενή του Δήμαρχου Μύκης Ντελή Ριτβάν αλλά και φίλος με έτερο δημοσιογράφο!!!

Και ερωτώ...!

-Κύριε Αχμέτ Αγκούσογλου έχετε κι εσείς κάποια σχέση με την εταιρεία – εργοτάξιο «ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ… ΞΑΝΘΗΣ - Σταύρος Καρυπίδης;».

-Διότι στο 1ο χιλιόμετρο Ξάνθης-Καβάλας  ο αναγνώστες μας βρήκε μόνο την δική σας επιχείρηση...!

......

*Κι επειδή ωστόσο στις «μπίζνες» αποδεικνύεται άριστος τελικά ο κύριος Σταύρος Καρυπίδης, το καυτό ερώτημά μου στο δίδυμο Φανουράκη - Τσέπελη!

-Γιατί δεν χορηγείται ένα ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ Ξάνθης στον εν λόγω κύριο που σε πολλές «δουλειές» μάλιστα βάζει μπροστά και το όνομα του… Δήμου Ξάνθης ωσάν να αποτελεί και άτυπο… «εκπρόσωπό» σας;;;

Άλλωστε σχεδόν καθημερινά όταν δεν βρίσκεται στο γραφείο του Προέδρου της Κοινωνικής Μέριμνας Πάνου Αμβροσιάδη από τον οποίο περιμένει νέες «απευθείας» αναθέσεις, που τον χάνεις, που τον βρίσκεις;

Στο γραφείο του Φανουράκη στο δημαρχείο!!!

Μην ταλαιπωρούνται οι… πελάτες του είτε στη Βιργινίας, είτε σε κάποιο άλλο καφέ!

Κι ο νοών νοείτω… αν και  ο πρώτος που λέω να γραφώ στο ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ… Ξάνθης, είμαι εγώ…!

Μολονότι μιλάμε για Φυσικό Αέριο που θα έρθει στη Ξάνθη 2023-2024!!!

(σ.σ. Ο Τσέπελης δημιουργεί πλέον...νέους Τσεπελήδες στη Ξάνθη. Αυτό μάλιστα, είναι η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ του Ιπποκράτη Καμαρίδη...)

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »